GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Boris Nemšić postao investitor i savjetnik fintech kompanije Seasonax

Boris Nemšić postao investitor i savjetnik fintech kompanije Seasonax
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.10.2022 / 21:18
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Bivši predsjednik Uprave Vipneta (danas A1 Hrvatska) i austrijskog mobilnog operatera Mobilkom Austria AG Boris Nemšić pridružuje se Seasonaxu kao investitor i strateški savjetnik.

Seasonax je kompanija za financijsku tehnologiju sa sjedištem u Beču, lider na tržištu u analizi trendova i financijskih instrumenata.

Investicijska platforma kompanije Seasonax, kako tvrde, u samo nekoliko sekundi pruža signale za trgovanje financijskim instrumentima, uključujući dionice, valute i robe te stručne analize tržišnih kretanja. Pored osnivača kompanije, Tee Muratović, Dimitrija Specka i Christopha Zenka, Seasonax čine i iskusni analitičari, marketinški stručnjaci i drugi upravitelji imovinom.

"Razvili smo proizvod koji korisnicima daje mogućnost lakog razumijevanja složenih tržišnih trendova", pojasnio je Zenk, direktor Seasonaxa.

Platforma kompanije Seasonax namijenjena je institucionalnim i privatnim ulagačima u njihovu svakodnevnom trgovanju diljem svijeta.

"Dosada smo sklopili suradnje s renomiranim, globalnim tvrtkama kao što su Bloomberg, Interactive Brokers, HYCM i mnoge druge" pojasnila je Muratović, suosnivačica Seasonaxa, pa dodala: "Dolazak Borisa Nemšića dodatno će unaprijediti kompaniju i ojačati naš tržišni položaj."

"Sretan sam što sam se pridružio izvrsnom timu Seasonaxa. Vjerujem kako pametne financijske tehnologije mogu značajno doprinijeti kvaliteti i transparentnosti odluka o ulaganjima. Seasonax će sa sigurnošću postati jedan od glavnih partnera od povjerenja, kako malim ulagačima tako i institucionalnim platformama, i ojačati svoj položaj u financijskom ekosustavu", objasnio je Nemšić svoje motive pridruživanja Seasonaxu.

Tagovi: Boris Nemšić, Seasonax, Mobilkom, Vipnet, Dimitri Speck, Tea Muratović, elekom Austria
PROČITAJ I OVO
Span značajno smanjio dividendu
DIVIDENDA
Span značajno smanjio dividendu
ZAGREB - Span je objavio godišnje izvješće za 2023. godinu, rezultate za prvo tromjesečje 2024. godine te je dao prijedlog raspodjele dobiti iz 2023. godine i iz zadržane dobiti iz prethodnih godina.
Google otpušta cijeli Python tim, uprava želi jeftiniju radnu snagu
REZOVI
Google otpušta cijeli Python tim, uprava želi jeftiniju radnu snagu
SAN FRANCISCO - U valu otpuštanja koje je Google provodio proteklih tjedana, kompanija je zatvorila cijeli američki tim zadužen za Python, javlja HT.
Amazonovi rezultati nadmašili očekivanja
BOLJE OD OČEKIVANJA
Amazonovi rezultati nadmašili očekivanja
NEW YORK - Amazon je izvijestio o boljoj zaradi i prihodu od očekivanog za prvo tromjesečje, potaknuto rastom oglašavanja i računalstva u oblaku.
Span: Prihodi u prvom kvartalu porasli, neto dobit smanjena
SOLIDNO
Span: Prihodi u prvom kvartalu porasli, neto dobit smanjena
ZAGREB - Span je objavio nerevidirane poslovne rezultate za prvo tromjesečje 2024. godine. Poslovni prihodi Span Grupe bilježe rast od 33 posto u odnosu na isto razdoblje lani te iznose 34 milijuna eura.
Fantastični rezultati Samsunga u prvom kvartalu
SJAJNE BROJKE
Fantastični rezultati Samsunga u prvom kvartalu
SEUL - Samsung Electronics, najveći svjetski proizvođač memorijskih čipova, objavio je da je operativna dobit skočila za 932,8% u prvom kvartalu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE