GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

DocuSign pred preuzimanjem, dionice uzletjele

DocuSign pred preuzimanjem, dionice uzletjele
UZČET
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.12.2023 / 18:06
Autor: SEEbiz
NEW YORK - Dionice DocuSigna porasle su čak 12% u petak nakon što je Wall Street Journal izvijestio da je softverska tvrtka za e-potpis angažirala savjetnike o mogućoj prodaji.

Razgovori su još uvijek preliminarni, izvijestio je Journal pozivajući se na ljude upoznate s tim pitanjem. Predstavnik DocuSigna nije odmah odgovorio na zahtjev za komentar na izvješće.

Nakon što je prošle godine izgubio gotovo dvije trećine svoje vrijednosti, DocuSignov oporavak ove je godine bio manje dramatičan od mnogih njegovih tehnoloških kolega. Dionice su porasle za 16% u 2023., dok je Nasdaq Composite ojačao za 41%. Tvrtka ima tržišnu kapitalizaciju od oko 13 milijardi dolara.

DocuSign je izašao na burzu 2018. i doživio poslovni procvat tijekom pandemije jer je potražnja za tehnologijom koja je omogućila ljudima da rade zajedno na dokumentima na daljinu. No rast se dramatično usporio otkad se gospodarstvo ponovno otvorilo, a Adobe ostaje konkurencija
i Dropbox

Prije godinu dana DocuSign je angažirao bivšeg izvršnog direktora Googlea Allana Thygesena da zamijeni Dana Springera na mjestu izvršnog direktora. Otkazi su uslijedili nekoliko dana kasnije.

Dionice su pale za 22% 10. ožujka, nakon što je kompanija rekla da će šefica financija Cynthia Gaylor otići i rekla ulagačima da očekuju jednoznamenkasti tromjesečni porast prihoda, u odnosu na rast iznad 50% tijekom Covida.

Tagovi: DocuSign, nASDAQ
PROČITAJ I OVO
Amazon ulaže 15,7 mlrd eura u podatkovne centre u Španjolskoj
INVESTICIJE
Amazon ulaže 15,7 mlrd eura u podatkovne centre u Španjolskoj
MADRID - Amazonova podružnica za usluge računalstva u oblaku Amazon Web Sevices (AWS) izvijestila je u srijedu da će uložiti 15,7 milijardi eura u podatkovne centre u španjolskom Aragonu.
Što analitičari očekuju od Nvidije?
VELIKA OČEKIVANJA
Što analitičari očekuju od Nvidije?
NEW YORK - Početkom prošlog tjedna, šef tehnologije OpenAI-a osobno je zahvalio izvršnom direktoru Nvidije Jensenu Huangu što nam je "donio najnaprednije" čipove potrebne za pokretanje demonstracije za prezentaciju koju je tvrtka predstavila na svojim najnovijim modelima umjetne inteligencije.
EU: Konačno usvojen zakon o umjetnoj inteligenciji, prvi takav u svijetu
AI
EU: Konačno usvojen zakon o umjetnoj inteligenciji, prvi takav u svijetu
BRUXELLES - Vijeće Europske unije u utorak je potvrdilo Akt o umjetnoj inteligenciji, prvi takav zakon u svijetu koji može postaviti globalni standard za regulaciju umjetne inteligencije.
Digitalne pretplate doživjele procvat u Hrvatskoj
TRENDOVI
Digitalne pretplate doživjele procvat u Hrvatskoj
ZAGREB - Broj pretplatnika na digitalne usluge u Hrvatskoj je u zadnjih šest mjeseci značajno porastao te danas brojimo 43 tisuća pretplata na hrvatske portale, pokazuju rezultati istraživanja provedenog u prvom kvartalu 2024. godine.
TS Ventures investirao u Reputeo i Mindsmiths
INVESTICIJE
TS Ventures investirao u Reputeo i Mindsmiths
BEOGRAD - TS Ventures započeo je 2024. godinu strateškim ulaganjima u dvije perspektivne startup tvrtke, Reputeo iz Beograda i Mindsmiths iz Zagreba.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE