GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Honor će lansirati svoj prvi preklopni telefon kojim izaziva Samsung

Honor će lansirati svoj prvi preklopni telefon kojim izaziva Samsung
STRATEŠKI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.02.2024 / 08:49
Autor: SEEbiz
BARCELONA - Honor će ove godine lansirati sklopivi preklopni telefon, rekao je izvršni direktor tvrtke za CNBC, označavajući prvi pohod kineske tehnološke tvrtke na okomito sklopivi stil pametnih telefona koji su popularizirali brendovi poput Samsunga i Motorole.

"Sklopivi" odnosi se na pametne telefone sa zaslonima koji se savijaju. Trenutačno na tržištu postoje dva stila — pametni telefoni koji se sklapaju poput knjige i oni koji se sklapaju okomito poput preklopnog telefona stare škole, ali bez vidljive šarke.

Pokret za lansiranje preklopnog sklopivog uređaja u skladu je s Honorovim prodorom u premium dio tržišta gdje želi izazvati tvrtke poput Samsunga i Applea.

"Ove godine se pripremamo za lansiranje preklopnog telefona - sada kada smo interno u završnoj fazi", rekao je George Zhao, izvršni direktor Honora, za CNBC u ekskluzivnom intervjuu na Mobile World Congressu u Barceloni.

"Vrlo smo pozitivni u pogledu sklopivih uređaja za budućnost."

Honor već ima nekoliko sklopivih telefona na tržištu. Najnoviji je Honor Magic V2 koji je lansiran prošle godine. Ali svi Honorovi trenutni sklopivi uređaji su u stilu knjige sklopivog uređaja.

Ulazak u preklopne sklopive izložit će Honor drugačijoj cjenovnoj razini. Preklopni telefoni, kao što je Samsungov Galaxy Z Flip 5, često su jeftiniji od sklopivih vodoravnih uređaja.

Preklopivi uređaji se u svijetu pametnih telefona smatraju vrhunskim uređajima. Prodaja vrhunskih pametnih telefona, onih iznad 600 USD, vjerojatno je porasla 2023. dok je cjelokupno tržište opalo, prema Counterpoint Researchu. Ovo je jedan od razloga zašto Honor cilja na vrhunsko tržište.

Tagovi: Honor, Samsung
PROČITAJ I OVO
Span značajno smanjio dividendu
DIVIDENDA
Span značajno smanjio dividendu
ZAGREB - Span je objavio godišnje izvješće za 2023. godinu, rezultate za prvo tromjesečje 2024. godine te je dao prijedlog raspodjele dobiti iz 2023. godine i iz zadržane dobiti iz prethodnih godina.
Google otpušta cijeli Python tim, uprava želi jeftiniju radnu snagu
REZOVI
Google otpušta cijeli Python tim, uprava želi jeftiniju radnu snagu
SAN FRANCISCO - U valu otpuštanja koje je Google provodio proteklih tjedana, kompanija je zatvorila cijeli američki tim zadužen za Python, javlja HT.
Amazonovi rezultati nadmašili očekivanja
BOLJE OD OČEKIVANJA
Amazonovi rezultati nadmašili očekivanja
NEW YORK - Amazon je izvijestio o boljoj zaradi i prihodu od očekivanog za prvo tromjesečje, potaknuto rastom oglašavanja i računalstva u oblaku.
Span: Prihodi u prvom kvartalu porasli, neto dobit smanjena
SOLIDNO
Span: Prihodi u prvom kvartalu porasli, neto dobit smanjena
ZAGREB - Span je objavio nerevidirane poslovne rezultate za prvo tromjesečje 2024. godine. Poslovni prihodi Span Grupe bilježe rast od 33 posto u odnosu na isto razdoblje lani te iznose 34 milijuna eura.
Fantastični rezultati Samsunga u prvom kvartalu
SJAJNE BROJKE
Fantastični rezultati Samsunga u prvom kvartalu
SEUL - Samsung Electronics, najveći svjetski proizvođač memorijskih čipova, objavio je da je operativna dobit skočila za 932,8% u prvom kvartalu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE