GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Twitter postao partner s eTorom: Odsad lakše trgovanje dionicama i kriptovalutama

Twitter postao partner s eTorom: Odsad lakše trgovanje dionicama i kriptovalutama
USLUGE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.04.2023 / 14:48
Autor: SEEbiz
NEW YORK - Twitter će svojim korisnicima omogućiti pristup dionicama, kriptovalutama i drugoj financijskoj imovini kroz partnerstvo s tvrtkom za društveno trgovanje eToro.

Počevši od četvrtka, nova značajka bit će uvedena u aplikaciji Twitter. Korisnicima će omogućiti pregled tržišnih grafikona na proširenom rasponu financijskih instrumenata te kupnju i prodaju dionica i druge imovine s eToroa, rekla je tvrtka ekskluzivno za CNBC.

Trenutačno je već moguće vidjeti podatke o trgovanju u stvarnom vremenu iz TradingViewa na indeksnim fondovima kao što je S&P 500 i dionicama nekih kompanija kao što je Tesla. To se može učiniti korištenjem Twitterove značajke "cashtags" - tražite simbol tickera i umetnete znak dolara ispred njega, nakon čega će vam aplikacija prikazati informacije o cijeni iz TradingViewa pomoću API-ja (programsko sučelje aplikacije).

Uz eToro partnerstvo, Twitter cashtagovi će se proširiti kako bi pokrili mnogo više instrumenata i klasa imovine, rekao je glasnogovornik eToroa za CNBC.

Također ćete moći kliknuti gumb na kojem piše "pogledaj na eToro-u", koji vas vodi do web-mjesta eToro-a, a zatim kupiti i prodati imovinu na njegovoj platformi. EToro koristi TradingView kao svog partnera za tržišne podatke.

"Kako smo u posljednje tri godine neizmjerno rasli, vidjeli smo kako sve više i više naših korisnika komunicira na Twitteru [i] educira se o tržištima", rekao je Yoni Assia, izvršni direktor eToroa, u intervjuu za CNBC.

“Postoji vrlo kvalitetan sadržaj, sadržaj u stvarnom vremenu o financijskoj analizi tvrtki i onome što se događa diljem svijeta. Vjerujemo da će nam ovo partnerstvo omogućiti da dosegnemo tu novu publiku [i] bolje povežemo brendove Twitter i eToro.”

Ovo partnerstvo označava rijedak i značajan poslovni dogovor za Twitter otkako je Elon Musk preuzeo dužnost izvršnog direktora nakon što je prošle godine kupio platformu za 44 milijarde dolara.

Osnovan u Izraelu 2007., eToro je internetska brokerska kuća koja korisnicima omogućuje kupnju i prodaju dionica, kriptovaluta i indeksnih fondova.

Među njegovim najpopularnijim značajkama je funkcija koja ljudima omogućuje oponašanje strategija trgovanja drugih korisnika. Tvrtka ima više od 32 milijuna registriranih korisnika diljem Europe, Azije i Sjedinjenih Država, rekla je Assia.

Tagovi: Twitter, eToro, dionice, kriptovalute, Elon Musk
PROČITAJ I OVO
Apple rezultatima nadmašio očekivanja, iako je prodaja iPhonea pala 10%
BOLJE OD OČEKIVANJA
Apple rezultatima nadmašio očekivanja, iako je prodaja iPhonea pala 10%
NEW YORK - Apple (AAPL) je izvijestio o svojoj zaradi u drugom tromjesečju nakon zvona u četvrtak nadmašivši očekivanja na vrhu i dnu, ali prihod je pao 4% u odnosu na prethodnu godinu zbog sporije prodaje iPhonea, Maca, iPada i nosivih uređaja nego u istom razdoblju 2023.
Ebay u tromjesečju s većim prihodom i manjom dobiti
SOLIDNO
Ebay u tromjesečju s većim prihodom i manjom dobiti
NEW YORK - Američka internetska trgovina Ebay u prvom je kvartalu zabilježila 2,6 milijardi dolara (2,4 milijarde eura) prihoda, što je dva posto više nego u istom razdoblju lani.
Span značajno smanjio dividendu
DIVIDENDA
Span značajno smanjio dividendu
ZAGREB - Span je objavio godišnje izvješće za 2023. godinu, rezultate za prvo tromjesečje 2024. godine te je dao prijedlog raspodjele dobiti iz 2023. godine i iz zadržane dobiti iz prethodnih godina.
Google otpušta cijeli Python tim, uprava želi jeftiniju radnu snagu
REZOVI
Google otpušta cijeli Python tim, uprava želi jeftiniju radnu snagu
SAN FRANCISCO - U valu otpuštanja koje je Google provodio proteklih tjedana, kompanija je zatvorila cijeli američki tim zadužen za Python, javlja HT.
Amazonovi rezultati nadmašili očekivanja
BOLJE OD OČEKIVANJA
Amazonovi rezultati nadmašili očekivanja
NEW YORK - Amazon je izvijestio o boljoj zaradi i prihodu od očekivanog za prvo tromjesečje, potaknuto rastom oglašavanja i računalstva u oblaku.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE