GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Guardian piše o skrivenim ljepotama Hrvatske

Guardian piše o skrivenim ljepotama Hrvatske
LJEPOTE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.04.2022 / 09:00
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Britanski dnevnik The Guardian objavio je prilog o Hrvatskoj kao turističkoj destinaciji s naglaskom na skrivene destinacije koje preporučuje posjetiti ove godine, a među kojima su primjerice otok Silba, Park prirode Papuk, Tribunj, rijeka Mrežnica i druge lokacije, izvijestili su iz HTZ-a.

Riječ je o posebnom prilogu The Guardiana o skrivenim destinacijama koje ove godine vrijedi posjetiti, a prvi u nizu priloga posvećen je Hrvatskoj.

Prilog o Hrvatskoj i njezinoj turističkoj ponudi je na četiri stranice tiskanog izdanja i na portalu tog medija, a nastao je kao rezultat suradnje HTZ-a s uredništvom tog dnevnika.

Direktorica HTZ-ova predstavništva u Londonu Darija Rejić vjeruje da će objava doći do milijuna čitatelja i povoljno utjecati na percepciju Hrvatske kao kvalitetne, atraktivne i tražene destinacije.

U prilogu o Hrvatskoj predlažu se mjesta i odredišta za ovogodišnja turistička otkrića, a prirodne ljepote, osebujna i slikovita mjestašca te očuvane i netaknute krajolike sedam manje poznatih hrvatskih regija istaknula je vrsna poznavateljica i višestruko nagrađivana novinarka Mary Novakovich.

Tako se piše o Tribunju i njegovoj povijesnoj baštini, Parku prirode Papuk kao šumovitom i uzbudljivom UNESCO geoparku, očuvanoj Silbi te Mrežnici i njezinim vodopadima, Karlovcu i Slunju, dolini Neretve, Parku prirode Dinara, a opisane su i druge veće destinacije u blizini tih lokaliteta, kao i autentična gastronomska ponudu, plaže, biciklističke staze i drugo.

Rejić ističe i da dodatnu vrijednost ove objave potvrđuje i pozicija The Guardiana kao predvodnika u rastu online pretplatnika i to s dosegom od milijun čitatelja u Velikoj Britaniji.

Tagovi: The Guardian, Mrežnica, tribunj, Park prirode papuk, hrvatski turizam
PROČITAJ I OVO
Zagrebačka burza: Indeksi porasli, Kraš među dobitnicima dana
CLOSING BELL ZSE
Zagrebačka burza: Indeksi porasli, Kraš među dobitnicima dana
ZAGREB - Početak novog tjedna Zagrebačkoj je burzi donio rast indeksa, ali i nešto veći promet.
Azijska tržišta: Rast indeksa na početku tjedna
RAST
Azijska tržišta: Rast indeksa na početku tjedna
ŠANGAJ - Azijsko-pacifička tržišta pratila su dobitke Wall Streeta u ponedjeljak jer je izvještaj o zapošljavanju u SAD-u slabiji od očekivanog potaknuo nade da bi Federalne rezerve mogle uskoro početi snižavati stope.
Kako se troše kripto zarade? Mogli biste se iznenaditi
EFEKT BOGATSTVA
Kako se troše kripto zarade? Mogli biste se iznenaditi
NEW YORK - Često ispričana anegdota na društvenim mrežama kaže: oni koji su rano uložili u kriptovalute uživali su u bogatstvu koje im je promijenilo život.
Cijene šećera u silaznoj putanji
ROBNA TRŽIŠTA
Cijene šećera u silaznoj putanji
ZAGREB - Cijene šećera na svjetskim tržištima već su neko vrijeme u silaznoj putanji.
Privremeno obustavljen tender za nabavku novih tramvaja u Beogradu
TRAMVAJI
Privremeno obustavljen tender za nabavku novih tramvaja u Beogradu
BEOGRAD - Centar za lokalnu samoupravu saopštio je da je tender za nabavku novih tramvaja u Beogradu privremeno obustavljen, zbog podnetog prigovora za zaštitu prava ponuđača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE