GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Aer Lingus obustavio prodaju na skoro svim linijama prema Hrvatskoj

Aer Lingus obustavio prodaju na skoro svim linijama prema Hrvatskoj
LOŠE VIJESTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.06.2021 / 08:47
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Irski avioprijevoznik Aer Lingus obustavio je prodaju na gotovo svim linijama iz Dublina i Corka prema Hrvatskoj za ovu ljetnu sezonu.

Aer Lingus do prije nekoliko dana u prodaji je imao četiri linije iz Irske prema Hrvatskoj, no sada je karte moguće kupiti na samo jednoj liniji.

Aer Lingus već nekoliko ljetnih sezona prometuje iz Dublina prema Puli, Splitu i Dubrovniku, a najavljena je i linija iz Corka za Dubrovnik. Zbog izbijanja globalne pandemije prošle je ljetne sezone u prometu kratko bila samo linija između Dublina i Splita, javlja Croatian Aviation.

Kompanija je u najavi za ovo ljeto imala liniju Dublin - Pula - Dublin, od svibnja do rujna, s dva leta tjedno, utorkom i subotom. Svi letovi označeni su kao rasprodani za ovu ljetnu sezonu, odnosno kompanija je zatvorila prodaju na svim letovima između Dublina i Pule za ovo ljeto i očito je da na njoj neće prometovati ni ove godine.

Iz prodaje je povučena i linija Dublin - Split - Dublin, ranije najavljena tri puta tjedno, utorkom, četvrtkom i nedjeljom. Također, u prodaji više nije ni linija Cork - Dubrovnik - Cork, na kojoj je Aer Lingus trebao prometovati dva puta tjedno, srijedom i subotom.

Jedina linija na kojoj Aer Lingus još uvijek omogućuje kupnju karte jest ona između Dublina i Dubrovnika. Letovi su otkazani do 03. srpnja, a po trenutnom planu kompanije, od navedenog datuma dostupni su letovi subotom i nedjeljom koji bi se zatim trebali povećati na četiri leta tjedno te u kolovozu na pet (svakog dana osim utorka i četvrtka). S obzirom na sve navedeno, za očekivati je da će ovaj irski avioprijevoznik obustaviti prodaju i na liniji prema Dubrovniku.

Unatoč tome što Aer Lingus vjerojatno ove ljetne sezone neće prometovati prema Hrvatskoj, hrvatske su zračne luke već povezane s Dublinom s drugim avioprijevoznicima. Croatia Airlines dva puta tjedno prometuje na liniji između Zagreba i Dublina sa zrakoplovom tipa A319, dok je Ryanair obnovio promet na linijama iz Splita i Zadra prema Dublinu sa zrakoplovima tipa B737-800.

Tagovi: Aer Lingus, Zračna luka Zagreb, Zračna luka Dubrovnik, Zračna luka Pula, Croatia Airlines
PROČITAJ I OVO
Spojeni su prvi stupovi Pelješkog mosta
MOST
Spojeni su prvi stupovi Pelješkog mosta
KOMARNA - Na gradilištu Pelješkog mosta podignut je i montiran prvi zatvarajući segment „CR 4“ između stupova S4 i S5, pa je sada ukupno spojeno 620 metara konstrukcije sa strane Komarne.
Sinopharm gradi fabriku u Zemun Polju
VAKCINE
Sinopharm gradi fabriku u Zemun Polju

BEOGRAD - Fabrika vakcina "Sinofarm" gradiće se u blizini Zemun polja

Nezadovoljstvo u Crnoj Gori: U Air Montenegru služe proizvode iz Srbije
OGORČENJE
Nezadovoljstvo u Crnoj Gori: U Air Montenegru služe proizvode iz Srbije
PODGORICA-Na društvenim mrežama se pojavila informacija da se u avionu nacionalnom avio prevozniku Air Montenegro služi ketering identičan onom u Air Srbija.
Milijuni doza američkog cjepiva J&J neupotrebljivi
FIJASKO
Milijuni doza američkog cjepiva J&J neupotrebljivi

NEW YORK - Nekoliko pošiljaka cjepiva Johnson&Johnson za covid-19 koje se proizvodi u tvornici u Baltimoreu i kojega se proizvodnja prije nekoliko tjedana morala zaustaviti, morat će se baciti, priopćile su u petak američke zdravstvene vlasti.

Telemach Slovenija i Telemach Hrvatska postaju jedna skupina
ODLUKE
Telemach Slovenija i Telemach Hrvatska postaju jedna skupina
ZAGREB - United Grupa objavila je danas da se Telemach Slovenija i Telemach Hrvatska spajaju u jedinstvenu skupinu koju vodi Adrian Ježina trenutni izvršni direktor Telemach Slovenija.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE