GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Air Serbia povećava broj letova od 14. juna

Air Serbia povećava broj letova od 14. juna
LETOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.05.2020 / 22:22
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Nacionalna avio-kompanija Air Serbia saopštila je danas da će zbog povećane tražnje do 14. juna povećati broj letova na pojedinim linijama, pa će tako umesto planiranih 16 letova do Londona (Heathrow), Beča, Zuricha i Frankfurta obaviti čak 70 povratnih letova.

Pored navedenih gradova, Air Serbia će leteti i do New Yorka, Amsterdama, Pariza, kao i do regionalnih destinacija, kao što su Ljubljana, Sarajevo, Banjaluka, Podgorica i Tivat.

Postoji mogućnost i uvođenja dodatnih letova ukoliko potražnja poraste, o čemu će Air Serbia naknadno obavestiti putnike.

Iz te kompanije navode da pomno prate ukidanje ili produžavanje ograničenja u putovanjima na destinacijama do kojih leti, i u skladu sa promenama prilagođavaće svoj red letenja.

Prema najnovijem stanju, kada je reč o regionu, letovi do Podgorice i Tivta biće obnovljeni 7. juna, a letovi do Skoplja 15. juna.

Generalni direktor Air Serbie Duncan Naysmith kaže da se posle početka obnove letova 21. maja saobraćaj progresivno povećava u zavisnosti od potražnje.

“Reagovali smo i reagovaćemo brzo i prilagođavamo se svim promenama u hodu. Svi se nalazimo u izazovnom okruženju i okvir u kojem posluju avio-kompanije neprekidno se menja, ali sam uveren da ćemo uspeti i pokazati zbog čega je Air Serbia lider u regionu“, rekao je Duncan Naysmith.

Air Serbia, u saradnji sa zdravstvenim organima i regulatornim telima, primenila je niz bezbednosnih i higijenskih mera u cilju postizanja bezbednosti putnika i članova posade tokom putovanja.

Na svim letovima srpske nacionalne avio-kompanije obavezno je nošenje maski za lice tokom čitavog trajanja leta, a avioni se redovno dezinfikuju.

Air Serbia prilagodila je sve procedure u putničkom avio-saobraćaju pre, tokom i nakon leta novim okolnostima, koje su prouzrokovane pandemijom korona virusa.

Tagovi: Air Serbia, Aerodrom Nikola Tesla, Duncan Naysmith
PROČITAJ I OVO
Fina: Poduzetnici iz šest županija ostvarili 80 posto ukupne lanjske neto dobiti
DOBIT
Fina: Poduzetnici iz šest županija ostvarili 80 posto ukupne lanjske neto dobiti

ZAGREB - Preliminarni rezultati poduzetnika u prošloj godini pokazuju da su poduzetnici u šest županija - Gradu Zagrebu, Zagrebačkoj, Istarskoj, Primorsko-goranskoj, Varaždinskoj i Splitsko-dalmatinskoj - ostvarili 80,4 posto ukupne lanjske neto dobiti poduzetnika, podaci su Fine.

Emirates najavljuje otkaze za 9.000 ljudi
OTKAZI
Emirates najavljuje otkaze za 9.000 ljudi
DUBAI - Emirates će zbog krize izazvane pandemijom koronavirusa vjerojatno otpustiti 9.000 ljudi, najavio je njen predsjednik Tim Clark.
easyJet se vraća u Dubrovnik, Zadar i Pulu
POVRATAK
easyJet se vraća u Dubrovnik, Zadar i Pulu
ZAGREB - Niskobudžetna aviokompanija easyJet je odlučila s krajem ovog mjeseca pokrenuti promet i prema drugim zračnim lukama u Hrvatskoj.
Josipović za savjetovanje stranih investitora zaradio nula kuna
SMIJURIJA
Josipović za savjetovanje stranih investitora zaradio nula kuna

ZAGREB - Tvrtka Porta Adriatica d.o.o., kojoj su osnivači bivši hrvatski predsjednik Ivo Josipović i arhitekt Otto Barić mlađi, prošle godine nije ostvarila ni kune prihoda, a ukupni gubitak je 20.308 kuna, objavljeno je u predanom računu dobiti i gubitka.

U Australiji se pokreće portal vijesti na kineskom jeziku pod pokroviteljstvom američke vlade
DECODE CHINA
U Australiji se pokreće portal vijesti na kineskom jeziku pod pokroviteljstvom američke vlade
SYDNEY – Novi internetski portal Decode China planiran je kako bi „balansirao“ u informacijama dostupnima na kineskom jeziku, a koje SAD ocjenjuje da su potpuno prožete propagandom iz Pekinga.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE