GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Assmann širi poslovanje u Hrvatskoj

Assmann širi poslovanje u Hrvatskoj
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.11.2022 / 09:59
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Cilj reorganizacije poslovanja je nastavak održivog razvoja podružnice Assmann elektronike, međunarodne tvrtke specijalizirane za operativna i kablovska rješenja te nabavu visoko-kvalitetne mrežne opreme, koja uspješno posluje od 1995. godine sa sjedištem u Zagrebu.

Michael Zulauf vrlo je aktivan u širenju poslovanja po cijeloj regiji, a hrvatskom podružnicom upravlja iz središnjice kompanije u Lüdenscheidu te zajedno s Lidijom Mikuš radi na širenju podružnice na probranim lokacijama. Danijel Boričević, menadžer podružnice s dugogodišnjim iskustvom, sada je postao direktor prodaje te čini dio direktorskog trojca Assmann elektronike d.o.o. u Zagrebu.

"Naš cilj je otvaranje novih tržišta u državi, širenje baze korisnika te stvaranje novih poslovnih partnerstava za Assmann – ne samo u Hrvatskoj, već i u susjednim zemljama," izjavio je Michael Zulauf te dodao: "Assmann elektronika ima dugogodišnje iskustvo u razvoju poslovnih projekata. Cilj nam je što intenzivnije širiti naš diverzificirani pristup poslovanju u svim industrijama, a posebno smo usmjereni na sektor e-commercea i IT-a", dodao je Zulauf.
"Ove smo godine stavili poseban naglasak na zapošljavanje i širenje baze klijenata i ponosni smo što smo ostvarili značajan rast u tim područjima. Sigurno ćemo nastaviti s takvim modelom poslovanja do kraja ove te početkom 2023. godine“ – zaključila je Mikuš.

Assmann elektronika d.o.o. svojim odlično opskrbljenim skladištem u Hrvatskoj koje je logistički optimalno povezano s ostalim skladištima u Europi kupcima garantira dostupnost proizvoda i dostava u dogovorenom roku. Hrvatska podružnica nudi širok spektar proizvoda Assmannovog brenda Digitus. Proizvodi se većinom odnose na mrežne tehnologije i pohranu podataka, poput mrežne infrastrukture i kabineta za servere, instalaciju kablova te aktivnu i pasivnu mrežnu tehnologiju. Digitus brend čini i ergonomska oprema za urede i digitalna rješenja za radne jedinice i kompjutore te napredne tehnologije za prijenos signala na digitalne zaslone (digital signage). Portfelj Assmanna upotpunjuju i inovativni proizvodi iz segmenta e-mobilnosti usmjereni daljnjoj realizaciji infrastrukture punionica, koje su preduvjet za prelazak na čišće oblike energije u prometu.

Tagovi: Assmann, Assmann elektronika d.o.o., Michael Zulauf, Lidija Mikuš
PROČITAJ I OVO
Hugo Boss s rastom dobiti i prodaje u prvom kvartalu
DOBRA GODINA
Hugo Boss s rastom dobiti i prodaje u prvom kvartalu
BERLIN - Njemački luksuzni modni brend Hugo Boss izvijestio je u četvrtak da je njegov neto prihod u prvom tromjesečju koji se može pripisati dioničarima matične kompanije porastao za 9% na 38 milijuna eura (40 milijuna dolara) s prošlogodišnjih 35 milijuna eura.
Pevex lani povećao dobit 26 posto
RAST
Pevex lani povećao dobit 26 posto
ZAGREB - Trgovačka kuća Pevex imala je u prošloj godini rast prihoda od 15,5 posto, a dobiti 26 posto u odnosu na 2022. godinu, vidljivo je iz rezultata poslovanja objavljenih na Fininom servisu Infobiz.
Siemens će raditi vlakove za prvu brzu željeznicu u SAD-u
VLAKOVI
Siemens će raditi vlakove za prvu brzu željeznicu u SAD-u
ESSEN - Njemački tehnološki div Siemens izvijestio je u četvrtak da je pred sklapanjem ugovora o isporuci vlakova za prvu brzu željeznicu u Sjedinjenim Državama.
Oštar pad prihoda i dobiti Maerska u prvom kvartalu
BRODARI
Oštar pad prihoda i dobiti Maerska u prvom kvartalu
KOPENHAGEN - A. P. Moller-Maersk izvijestio je danas o oštrom padu prihoda i dobiti u prvom tromjesečju uz dvoznamenkasti pad vozarina koji je zasjenio veći obujam prevezenog tereta.
Hrvatska pošta lani ostvarila 13,6 milijuna eura dobiti
U PLUSU
Hrvatska pošta lani ostvarila 13,6 milijuna eura dobiti
ZAGREB - Hrvatska pošta u 2023. ostvarila je porast EBITDA za 9 posto u odnosu na godinu prije, na 25.3 milijuna eura, dok je neto dobit iznosila 13.6 milijuna eura, odnosno znatno je porasla zbog rasta vrijednosti financijske imovine, izvijestili su danas iz Hrvatske pošte.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE