GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Boris Trupčević odlazi iz 24sata, nasljeđuje ga Zoran Turković

Boris Trupčević odlazi iz 24sata, nasljeđuje ga Zoran Turković
MEDIJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.11.2020 / 15:05
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Direktor i član uprave 24sata Boris Trupčević odlazi s čela te medijske kompanije 31. prosinca, na njegovo mjesto dolazi dosadašnji član uprave Zoran Turković kojem će se u upravi pridružiti glavni urednik 24sata Goran Gavranović.

"Nakon točno 15 godina u 24sata odlučio sam krenuti u neke sasvim drugačije, nove i veće izazove. Odlazim iz medijske industrije, o čemu sam već dugo razmišljao", kazao je Trupčević koji će, kako je istaknuo, još neko vrijeme ostati povezan sa Styria Media Grupom u ulozi savjetnika.

Osim toga, Trupčević se u svojoj poruci oprostio od novinarstva i medija, ali i od medijskih i strukovnih organizacija - INMA-e (International News Media Association) i HUP Udruge novinskih izdavača kojoj je na čelu od 2017. te je naglasio kako će uskoro objaviti gdje će nastaviti svoju karijeru.

Kako ističu u 24sata, nakon Trupčevićeva odlaska, vođenje kompanije preuzet će nova generacija s Turkovićem na čelu, kojem će se pridružiti i Goran Gavranović koji će još neko vrijeme ostati na poziciji glavnog urednika 24sata i "pripremati teren" za svojeg nasljednika Ivana Buču koji će preuzeti operativno vođenje redakcije 24sata.

Markus Mair, predsjednik Uprave Styria Media Grupe sa žaljenjem je prihvatio Trupčevićev odlazak.

"Žao nam je zbog ove odluke, ali je moramo prihvatiti. Iznimno smo zahvalni Borisu za ogroman doprinos pozitivnom razvoju Styria grupe u Hrvatskoj, posebno na jedinstvenom uspjehu 24sata", kazao je Mair.

Tagovi: Boris Trupčević, 24sata, Styria Media Grupa, Zoran Turković
PROČITAJ I OVO
Radnici Varteksa idu u štrajk
ŠTRAJK
Radnici Varteksa idu u štrajk
ZAGREB - Radnici Varteksa d.d. u ponedjeljak 6.svibnja u 6,00 sati kreću u štrajk, priopćeno je SEEbizu iz Udruge radničkih sindikata Hrvatske (URSH).
Ikea spušta cijene brojnih proizvoda
POTEZI
Ikea spušta cijene brojnih proizvoda
ZAGREB - Dok drugi proizvođači namještaja povećavaju svoje cijene, Ikea ide kontra inflatorne struje i pokreće treću rundu sniženja za tisuće proizvoda u godinu dana kako bi kupcima ublažila pritisak inflacije
Hugo Boss s rastom dobiti i prodaje u prvom kvartalu
DOBRA GODINA
Hugo Boss s rastom dobiti i prodaje u prvom kvartalu
BERLIN - Njemački luksuzni modni brend Hugo Boss izvijestio je u četvrtak da je njegov neto prihod u prvom tromjesečju koji se može pripisati dioničarima matične kompanije porastao za 9% na 38 milijuna eura (40 milijuna dolara) s prošlogodišnjih 35 milijuna eura.
Pevex lani povećao dobit 26 posto
RAST
Pevex lani povećao dobit 26 posto
ZAGREB - Trgovačka kuća Pevex imala je u prošloj godini rast prihoda od 15,5 posto, a dobiti 26 posto u odnosu na 2022. godinu, vidljivo je iz rezultata poslovanja objavljenih na Fininom servisu Infobiz.
Siemens će raditi vlakove za prvu brzu željeznicu u SAD-u
VLAKOVI
Siemens će raditi vlakove za prvu brzu željeznicu u SAD-u
ESSEN - Njemački tehnološki div Siemens izvijestio je u četvrtak da je pred sklapanjem ugovora o isporuci vlakova za prvu brzu željeznicu u Sjedinjenim Državama.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE