GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

EON TV privlači pozornost ljubitelja filmske i televizijske zabave

EON TV privlači pozornost ljubitelja filmske i televizijske zabave
TELEVIZIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.11.2023 / 16:13
Autor: Damir Demonja
ZAGREB - EON TV nudi sadržaje koji svojom žanrovskom raznolikosti, aktualnosti i zanimljivosti privlače pozornost svakog ljubitelja filmske i televizijske zabave i omogućavaju neometano uživanje u kvalitetnim i raznovrsnim programima.

Osobito zanimanje i veliku gledanost privlače sadržaji kanala HBO, Discovery i TLC koji su dostupni i u EON Video klubu u sklopu HBO OD kataloga. U ovom kraćem pregledu ističemo neke od programa koji su, u ovome trenutku, najaktualniji, najgledaniji i od najvećeg mogućeg interesa potencijalnim gledateljima.

Za početak, izdvajamo najintrigantnije i najpopularnije regionalne, odnosno domaće serije, koje svojim kvalitetama, aktualnosti i vrhunski obrađenim pričama privlače veliko zanimanje publike.

„Znam kako dišeš“, dostupna na platformi HBO Max, intrigantna je, vrlo hvaljena i trenutno najpopularnija bosanskohercegovačka serija od šest epizoda koju je osmislila Jasmila Žbanić, poznata i nagrađivana redateljica vrhunskih filmova kao što su „Quo vadis, Aida?“, koji je bio nominiran i za prestižnog „Oscara“. Radnja ove psihološko kriminalističke dramske serije smještena je u urbanom Sarajevu, a kroz sudske istrage i obiteljske priče postavlja brojna važna pitanja o tome koliko roditelji poznaju svoju djecu i vjeruju im te koliko su djeca drukčija od odraslih i njihovih sustava vrijednosti. Da je ova serija drukčija od drugih, potvrđuje i činjenica da je to prva serija s naših prostora koja je svjetsku premijeru imala 2023. godine na svima poznatom i prestižnom Filmskom festivalu u Veneciji. Osim vrhunske redateljice i iznimnog zanimanja svjetske filmske javnosti, ova serija pozornost privlači i izvrsnim glumačkim izvedbama nekih od najpoznatijih regionalnih glumaca i glumica kao što su Jasna Đuričić, Lazar Dragojević, Ermin Bravo, Jasna Žalica i brojni drugi. Također, Jasmila Žbanić režirala je šestu epizodu serije „The Last of us“ koja slovi kao remek djelo HBO produkcije i koja je osvojila srca gledatelja diljem svijeta.

EON donosi i novu sezonu popularne i gledane serije „Šutnja“. Radi se o hrvatsko-ukrajinskoj kriminalističkoj seriji koja donosi potresnu priču o trgovini ljudima preko granica istočne Europe. Nastala je prema romanima književnika novinara Drage Hedla, u režiji Dalibora Matanića, a za izvrsnu izvedbu zaslužna je vrhunska glumačka ekipa među kojima se ističu Goran Bogdan, Branka Katić, Leon Lučev, Anđelka Prpić, Iva Jerković, Tihana Lazović i mnogi drugi.

Triler „Djeca zla“ uprizorenje je popularnog istoimenog bestselera pisca i suca Miodraga Majića. U ovoj politički provokativnoj srpskoj seriji od deset nastavaka, čija radnja je smještena u kući na beogradskom Dedinju, događa se dramatično ubojstvo političara, a uzbudljiva i neizvjesna potraga za ubojicom vodi u svijet zločina iz strasti, osvete, upozorenja i simbolike. Odgovor na pitanje: „Kako pronaći krivca u svijetu u kojem je istina izobličena, a prošlost junaka, beogradskog odvjetnika Nikole Bobića, utkana u njihovu sadašnjost neraskidivim nitima“, otkrivaju junaci ove serije u kojoj glume neki od najpoznatijih regionalnih glumica i glumaca kao što su Anica Dobra, Nikola Kojo, Zoran Cvijanović i brojni drugi. I ova serija dostupna je u EON Video klubu u sklopu HBO OD kataloga.

Svi ljubitelji dokumentaraca koji privlače veliku pozornost mogu uživati u uzbudljivim naslovima poput „Downeyjevi auti iz snova“, dokumentarnom realityu u produkciji Warner Bros. Discoveryja. Radi se o uzbudljivoj i zanimljivoj seriji kojoj je domaćin popularni glumac Robert Downey Jr., a njegova ekipa profesionalaca pretvara Robertove klasične automobile, njih šest, u ekološki „prijateljske“, prihvatljive današnjem milenijskom trenutku, istovremeno zadržavajući njihovu moć i stil. Dokumentarna serija „Kim i Kanye: Rastava“ donosi intrigantnu priču insidera, odvjetnika i prijatelja, koji su pratili ili bili dio svjetskog fenomena rastave glazbenika Kanye Westa i reality zvijezde Kim Kardashian. „Megan Thee Stallion protiv Toryja Laneza: Pet pucnjeva, razotkrivajuća je i intrigantna priča koja pokušava dokučiti je li reper Tory Lanez poluautomatskim pištoljem ranio hip-hop zvijezdu Megan Thee Stallion jedne kobne noći u Los Angelesu, za što je osuđen na deset godina zatvora, premda je na suđenju tvrdio da je nevin. „90 dana do vjenčanja“ („90 Day Fiancé“) iznimno je popularan romantični TV-reality u kojem parovi iz raznih strana svijeta imaju 90 dana da donesu odluku žene li se ili ipak biraju prekid, a njihov put prema sreći ili raskidu može se, također, pratiti na EON TV-u.

Tagovi: EON TV, Telemach, Šutnja, dejca zla, znam kako dišeš
PROČITAJ I OVO
Nautičke luke lani podigle prihode 12,1%
LUKE
Nautičke luke lani podigle prihode 12,1%
ZAGREB - U lukama nautičkog turizma na hrvatskom Jadranu u 2023. je ostvareno 12,1 posto više ukupnih prihoda nego 2022. ili 161 milijun eura (bez PDV-a), od čega kao i ranijih godina najviše od iznajmljivanje vezova, podaci su Državnog zavoda za statistiku (DZS), koji pokazuju i pad broja plovila u tranzitu u tim lukama.
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
DIVIDENDA
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
PULA - Arena Hospitality Grupa u četvrtak je održala Glavnu skupštinu dioničara na kojoj je prihvaćen prijedlog raspodjele dobiti u obliku dividende.
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
SJAJNE BROJKE
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
ANALIZA -  Prema izvješću, prihodi od prodaje porasli su za 36,1% na godišnjoj razini i iznosili su 97,2 milijuna eura.
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ODLAZAK
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ZAGREB - Dugogodišnja članica uprave tvrtke Energia naturalis (ENNA) zadužena za korporativne odnose i poslovnu podršku Sabina Škrtić napušta svoju poziciju te daljnju karijeru planira posvetiti akademskom i poslovnom razvoju, javljaju iz ove tvrtke.
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
KAMP
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
PAG – Aminess Hotels & Resorts, najbrže rastuća hotelska grupacija u Hrvatskoj, otvorila je camping resort s pet zvjezdica - Aminess Avalona Camping Resort 5*, projekt vrijedan 55 milijuna eura, smješten u Povljani na otoku Pagu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE