GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Fortenova grupa isplatila više od 2,3 milijuna eura uskrsnica za svoje zaposlenike

Fortenova grupa isplatila više od 2,3 milijuna eura uskrsnica za svoje zaposlenike
USKRSNICA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.03.2024 / 13:23
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Fortenova grupa d.d. i njezine operativne kompanije u Hrvatskoj i ove su godine uoči Uskrsa svojim zaposlenicima isplatile uskrsnice, a sukladno važećim kolektivnim ugovorima i mogućnostima pojedinih kompanija u to je nagrađivanje zaposlenika ukupno uloženo više od 2,3 milijuna eura.

Isplata uskrsnica dio je aktivnosti koje su usmjerene na kontinuirani rast ukupnih primanja zaposlenika.

„Iz godine u godinu poboljšavamo ukupne uvjete rada u Grupi, što se ogleda u rastu plaća koje su u četiri godine ukupno narasle za gotovo 250 milijuna eura, ali i u rastu ulaganja u božićnice, uskrsnice i druge prigodne nagrade. Budući da Fortenova grupa zapošljava više od 46.000 ljudi, od čega je velika većina u radno intenzivnim djelatnostima, naše se uspješno poslovanje temelji na njihovom predanom radu. Stoga su nam prioritet aktivnosti koje su usmjerene na poboljšavanje njihovog materijalnog statusa, a sigurno i poticajno okruženje za zaposlenike je i jedan od odgovora na izazove nedostatka radne snage s kojima se suočavaju svi poslodavci. Uz zahvalu kolegicama i kolegama na kontinuiranom doprinosu, koristim priliku da im poželim sretne uskršnje blagdane“ – rekao je Fabris Peruško, član Upravnog odbora i glavni izvršni direktor Fortenova grupe.

„Okruženje u kojem su zaposlenici zadovoljni i motivirani i usmjereni na razvoj poslovanja, danas je jedna od ključnih konkurentskih prednosti poslodavaca. U Fortenova grupi se zajedno s našim zaposlenicima i socijalnim partnerima trudimo stvoriti takvu okolinu, što znači i poštivati tradiciju. Jedna od njih je i isplata uskrsnice, čime kolegicama i kolegama u kompanijama šaljemo poruku koliko ih cijenimo i kako prepoznajemo da su njihov pojedinačni i timski rad ključni za uspjeh cijele Grupe“- rekla je Gordana Fabris, izvršna direktorica ljudskih potencijala Fortenova grupe.

Tagovi: Fortenova, uskrsnice, peruško
PROČITAJ I OVO
Lufthansa obustavlja letove za četiri grada na Bliskom istoku
POTEZI
Lufthansa obustavlja letove za četiri grada na Bliskom istoku
FRANKFURT - Njemački zrakoplovni prijevoznik Lufthansa najavio je da će obustaviti letove za Amman, Beirut, Erbil i Tel Aviv najmanje do ponedjeljka.
Istraživanje Greenpeacea: Proizvodnja Ikeinog namještaja povezana s uništavanjem europskih šuma
ŠUME
Istraživanje Greenpeacea: Proizvodnja Ikeinog namještaja povezana s uništavanjem europskih šuma
LJUBLJANA - Proizvodnja nekih od najprodavanijih proizvoda diva namještaja Ikea povezana je s uništavanjem europskih šuma, uključujući područja Natura 2000, pokazalo je istraživanje nevladine ekološke organizacije Greenpeace.
Drvoprerađivači u velikim problemima zbog pada izvoza
PROBLEMI
Drvoprerađivači u velikim problemima zbog pada izvoza
ZAGREB - S otprilike 2300 poslovnih subjekata koji se bave preradom i proizvodnjom drva u kojima je zaposleno 30-ak tisuća radnika, ta gospodarska grana sve više se suočava s problemom likvidnosti zbog pada izvoza, dok uvoz raste, ističu iz Hrvatske gospodarske komore.
Marijana Knežević Tudić u Upravi Kraša
KARIJERE
Marijana Knežević Tudić u Upravi Kraša
ZAGREB - Marijana Knežević Tudić imenovana je za novu članicu Uprave Kraša na jučerašnjoj sjednici Nadzornog odbora, s početkom četverogodišnjeg mandata od 15. travnja 2024. godine.
Novi beogradski tramvaji koštaju više nego rimski
TRAMVAJI
Novi beogradski tramvaji koštaju više nego rimski
BEOGRAD - Cena nabavke tramvaja za koju je grad Beograd raspisao tender sa maksimalnih 140 miliona evra za 25 vozila daleko premašuje uobičajenu cenu za slične nabavke tramvaja u drugim gradovima Evrope, piše Beobuild.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE