GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Gebrüder Weiss širi kapacitete u Nišu

Gebrüder Weiss širi kapacitete u Nišu
LOGISTIKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.07.2020 / 12:26
Autor: SEEbiz
BEOGRAD – Kompanija Gebrüder Weiss, ekspert u oblasti transporta i logistike, proširila je kapacitete svog logističkog centra u Nišu kako bi odgovorila na porast obima poslovanja.

Magacinski prostor ovog logističkog giganta povećan je za 910 m2, čime su prethodni kapaciteti više nego udvostručeni i sada obuhvataju površinu od 1625 m2. 

„Osluškujući potrebe tržišta i prateći razvoj industrije, uočili smo potrebu za decentralizacijom i pre pet godina identifikovali Niš kao važan logistički centar sa velikim razvojnim potencijalom. Danas, sa ciljem da odgovorimo na povećane potrebe i dodatno unapredimo kvalitet naših usluga, širimo skladišne kapacitete u Nišu. Ovaj logistički centar od početka pruža vrhunske usluge po meri klijenata, a novi magacinski prostor će omogućiti da budemo još efikasniji i agilniji. Ponosan sam na to što i u turbulentnim vremenima uspevamo da održimo stabilnost i kvalitet koji na koji su naši klijenti navikli, i verujem da je to jedan od faktora koji je doveo do značajnog rasta tražnje za našim uslugama“, izjavio je Nenad Petković, direktor sektora operacija u kompaniji Gebruder Weiss.

Kompanija Gebrüder Weiss u Nišu posluje od 2015. godine, kada je otvoren moderan logistički i skladišni centar koji pruža uslugu regalnog sistema skladištenja robe, koristeći najsavremenije softvere i alate.

Tagovi: Gebrüder Weiss, Niš, logistika, skladište, Nenad Petković
PROČITAJ I OVO
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ODLAZAK
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ZAGREB - Dugogodišnja članica uprave tvrtke Energia naturalis (ENNA) zadužena za korporativne odnose i poslovnu podršku Sabina Škrtić napušta svoju poziciju te daljnju karijeru planira posvetiti akademskom i poslovnom razvoju, javljaju iz ove tvrtke.
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
KAMP
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
PAG – Aminess Hotels & Resorts, najbrže rastuća hotelska grupacija u Hrvatskoj, otvorila je camping resort s pet zvjezdica - Aminess Avalona Camping Resort 5*, projekt vrijedan 55 milijuna eura, smješten u Povljani na otoku Pagu.
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
OČEKIVANJA
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
ROGAŠKA - Finska grupa Fiskars, čiji je dio i Steklarna Rogaška, najavila je da će uložiti 15 milijuna eura u tvornicu stakla Rogaška u razdoblju od 2024. do 2026. godine s ciljem modernizacije tvornice i povećanja njezine konkurentnosti.
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
PODCJENJIVANJE
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
LONDON - Rudarski div Anglo American u petak je odbio ponudu za preuzimanje konkurentske BHP grupe, rekavši da ponuda "značajno podcjenjuje" tvrtku i njezine buduće izglede.
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
KAZNA
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
BERLIN - Tužitelji u Njemačkoj nametnuli su kaznu od 100 milijuna eura (107 milijuna dolara) dobavljaču automobila Continentalu u vezi s velikim skandalom manipulacije emisijama dizelskih motora koji je potresao njemačku automobilsku industriju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE