GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

IKEA povlači proizvod, poziva kupce da ga vrate

IKEA povlači proizvod, poziva kupce da ga vrate
POVLAČENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.09.2023 / 12:17
Autor: SEEbiz
ZAGREB - IKEA zbog pucanja zidnih nosača objavljuje produženi opoziv radi popravka određenih LETTAN ogledala. IKEA poziva sve kupce koji posjeduju LETTAN ogledala na koja se odnosi ovo povlačenje da ih prestanu upotrebljavati i besplatno naruče zamjenske zidne nosače.

“Tvrtka IKEA razvija svoje proizvode uz strogi program procjene rizika i ispitivanja kako bi bila sigurna da će proizvodi zadovoljiti sve primjenjive zakone i norme na tržištima na kojima se prodaju. Unatoč tomu, saznali smo da neki nosači kojima se LETTAN ogledala pričvršćuju na zidove pucaju. To je pak dovelo do neočekivanih padanja ogledala”, stoji u priopćenju.

“U siječnju 2023. tvrtka IKEA je objavila da zbog pucanja zidnih nosača povlači određena LETTAN ogledala radi popravka. Nakon daljnjeg detaljnog istraživanja, kao i dodatnih provjera kod dobavljača, otkrili smo da su neispravni zidni nosači korišteni u proizvodnji u duljem periodu nego što je to dosad bilo poznato tvrtki IKEA. Kako je sigurnost naših kupaca naš prioritet, IKEA je, kao mjeru opreza, odlučila proširiti opoziv radi popravka”, rekli su.

LETTAN ogledala na koja se odnosi ovo povlačenje sada uključuju:

– sva LETTAN ogledala s oznakom datuma prije i uključujući 2105 (GGTT)

– LETTAN ogledala s brojem dobavljača 21944 i oznakom datuma prije i uključujući 2325 (GGTT)

Oznaka datuma i broj dobavljača mogu se pronaći na etiketi na stražnjoj strani LETTAN ogledala. Ovo je primjer etikete, s pozicijom na kojoj se nalaze broj dobavljača (21944) i oznakom datuma (2152 = Godina Godina Tjedan Tjedan) označenom crvenom bojom.

Za naručivanje potrebnog broja zamjenskih nosača s oznakom proizvoda 139298/1 posjeti IKEA.hr ili se obrati tvrtki IKEA na besplatni broj 01/445-5444.

IKEA se ispričava na potencijalnim neugodnostima koje bi moglo uzrokovati ovo povlačenje radi popravka.

Tagovi: IKEA, TRGOVINA
PROČITAJ I OVO
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
DIVIDENDA
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
PULA - Arena Hospitality Grupa u četvrtak je održala Glavnu skupštinu dioničara na kojoj je prihvaćen prijedlog raspodjele dobiti u obliku dividende.
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
SJAJNE BROJKE
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
ANALIZA -  Prema izvješću, prihodi od prodaje porasli su za 36,1% na godišnjoj razini i iznosili su 97,2 milijuna eura.
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ODLAZAK
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ZAGREB - Dugogodišnja članica uprave tvrtke Energia naturalis (ENNA) zadužena za korporativne odnose i poslovnu podršku Sabina Škrtić napušta svoju poziciju te daljnju karijeru planira posvetiti akademskom i poslovnom razvoju, javljaju iz ove tvrtke.
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
KAMP
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
PAG – Aminess Hotels & Resorts, najbrže rastuća hotelska grupacija u Hrvatskoj, otvorila je camping resort s pet zvjezdica - Aminess Avalona Camping Resort 5*, projekt vrijedan 55 milijuna eura, smješten u Povljani na otoku Pagu.
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
OČEKIVANJA
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
ROGAŠKA - Finska grupa Fiskars, čiji je dio i Steklarna Rogaška, najavila je da će uložiti 15 milijuna eura u tvornicu stakla Rogaška u razdoblju od 2024. do 2026. godine s ciljem modernizacije tvornice i povećanja njezine konkurentnosti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE