GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Imperial Riviera podiže plaće

Imperial Riviera podiže plaće
POTEZI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.03.2024 / 13:47
Autor: SEEbiz
RAB - Imperial Riviera i u 2024. godini nastavlja ulagati dodatna sredstva u primanja radnika pa će tako u dogovoru sa socijalnim partnerima povećati osnovnu plaću za gotovo 1.400 zaposlenika.

Plaće isplaćene u vrhu sezone, odnosno u lipnju, srpnju i kolovozu za kuhare, konobare i recepcionare u Imperial hotelima, kampovima i ljetovalištima iznosit će između 1.400 i 2.000 eura neto, a za sobarice, pomoćne kuhare, pomoćne konobare, kuhinjske radnike, servire i niz drugih pomoćnih pozicija, između 1.000 i 1.300 eura neto.

„Najavljenom novom investicijom izgradnje Valamar Collection ljetovališta 4/5* u Suhoj Punti na otoku Rabu, Imperial Riviera nastavlja značajnim investicijama u destinacijama u kojima posluje te nastavlja ulaganja u zaposlenike kroz povećanje primanja, programe nagrađivanja izvrsnosti te rastom broja radnih mjesta na neodređeno vrijeme. Dosad smo uspješno uskladili uvjete rada s Valamarom te osigurali našim zaposlenicima izvrsne mogućnosti za karijeru u turizmu, te život i rad u našim destinacijama. Ove godine isplatit ćemo dodatnih 400 eura svim zaposlenicima koji žive ili se trajno dosele u destinacije, a nudimo i mogućnost dodatka za najam stana“, istaknuo je Alen Benković, predsjednik Uprave Imperial Riviere.

Zaposlenici koji žive u destinacijama i oni koji se trajno dosele ove će godine dobiti dodatnih 400 eura neto u okviru mjere „Živi destinaciju“ kojom Imperial potiče cjelogodišnji rad i lokalno zapošljavanje. Osim osiguranih sredstava, kvalitetnog smještaja i prehrane, zaposlenicima se omogućavaju i razni popusti te mogućnosti korištenja zabavnih sadržaja, izleta i sportskih aktivnosti u destinaciji izvan radnog vremena. Tu su i benefiti poput programa Krov nad glavom kojim se stalnim zaposlenicima i stalnim sezoncima u programu V+3 nudi mogućnost ostvarenja dodatka za najam stana u iznosu do 500 eura mjesečno.

U prošloj je godini Imperial Riviera zaposlenicima isplatila brojne nagrade: djelatnici zaposleni kroz cijelu godinu primili su 13. plaću i božićnicu u neto iznosu od 1.000 eura, dok su sezonski radnici primili božićnice u iznosu od 70 do 200 eura. Također, zaposlenici su dobili i dar za djecu od 133 eura po djetetu te Valfresco bon u iznosu od 133 eura za kupovinu svježih domaćih proizvoda. Povrh toga, najuspješnije djelatnike Imperial dodatno nagrađuje izdašnim nagradama za poseban angažman, uspješnost i ostvarenje izvanrednih ciljeva. Nastavlja se i program nagrađivanja za zaposlenike koji uspješno preporuče buduće djelatnike u Imperialu u iznosu od 100 do 300 eura.

Tagovi: Imperial Riviera, imperial, plaće, benković
PROČITAJ I OVO
Edi Kučan bit će smijenjen s čelne pozicije u 3. maju
SMJENA
Edi Kučan bit će smijenjen s čelne pozicije u 3. maju
RIJEKA - Nadzorni odbor brodogradilišta 3. maj u pozivu na Glavnu skupštinu 3. maja protivi se usvajanju izvještaja Uprave o poslovanju društva u 2023. godini.
Pevex: Nema dividende, slijedi investicijska ekspanzija
ODLUKE
Pevex: Nema dividende, slijedi investicijska ekspanzija
ZAGREB - Glavna skupština dioničara Pevexa prihvatila je prijedlog Uprave i Nadzornog odbora (NO) da se dobit ostvarena u 2023. rasporedi u zadržanu dobit, koja će se usmjeriti na daljnju investicijsku ekspanziju.
Dodikov prijatelj će kontrolirati tržište oglašavanja u BiH
SUMNJIVO
Dodikov prijatelj će kontrolirati tržište oglašavanja u BiH
SARAJEVO - Novoosnovana kompanija "SEE Media Research", ulazi na tržište mjerenja TV gledanosti u Bosni i Hercegovini, ali su njihovom dolasku prethodile promjene zakona u Institutu za mjeriteljstvo BiH, što je izazvalo sumnju u nezakonite aktivnosti i "namještanje" posla.
China Southern Airlines kreće s letovima za Beograd
LETOVI
China Southern Airlines kreće s letovima za Beograd
BEOGRAD - China Southern Airlines, jedan od najvećih svjetskih prijevoznika, planira započeti letove između svog središta u Guangzhouu i Beograda do kraja godine, prema Zračnoj luci Guangzhou.
Span odobrio dividendu
DIVIDENDA
Span odobrio dividendu
ZAGREB - Span je objavio odluke svoje Glavne skupštine održane 17. lipnja 2023.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE