GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

INA kao zlatni sponzor uz WRC Croatia Rally 2023

INA kao zlatni sponzor uz WRC Croatia Rally 2023
SPONZORI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.03.2023 / 11:10
Autor: SEEbiz
ZAGREB - WRC Croatia Rally 2023 održat će se od 20. do 23. travnja, a zagrijavanje je započelo na Ininom maloprodajnom mjestu Zagreb-Resnik, gdje je predstavljen nastavak suradnje Ine i organizatora utrke potpisivanjem dvogodišnjeg ugovora za 2023. i 2024. godinu.

U 2022. godini WRC Croatia Rally okupio je više od 310 tisuća gledatelja koji su pratili brzinske ispite na našim cestama, a hrvatskom turizmu donio preko 105 milijuna eura.

Predsjednik Uprave Ine Péter Ratatics komentirao je nastavak suradnje kompanije i WRC Croatia Rallyja te predstavio Inina nova poboljšana goriva: „INA s ponosom podržava prestižna natjecanja kao što je WRC Croatia Rally, a ovaj globalni spektakl usko je povezan s našom industrijom. Turizam, automobilizam i izvrsnost su naše glavne točke spajanja, a danas s ponosom predstavljamo i nova poboljšana Class Plus goriva s novim Expert aditivima za još bolje performanse i snagu automobila. Stoga pozivam sve gledatelje WRC Croatia Rallyja i ostale kupce da najbolje osvježenje, vrhunsko gorivo i gastronomski užitak pronađu na Ininim maloprodajnim mjestima, kao i u Fresh Corneru na mjestima utrke.“

WRC Croatia Rally sportski je događaj godine u Hrvatskoj, a uključivanje Ine u ovu oktansku priču prirodan je nastavak dugogodišnje kompanijske potpore automobilizmu i sportu. Daniel Šaškin, predsjednik organizacijskog odbora WRC Croatia Rally 2023, zahvalio je na podršci partnera koji su omogućili ovaj adrenalinski spektakl: "WRC Croatia Rally raste na svim razinama, a zajedno s njim jača autosport kao i lokalne zajednice kroz ekonomske i turističke benefite koje im ovaj događaj donosi. Partnerska podrška koju nam pruža INA iznimno nam je važna na tom putu prema vrhu. Radujem se da ćemo zajedno kroz utrke i sve popratne sadržaje ove godine ugostiti oko pola milijuna gledatelja i ljubitelja autosporta za koje očekujemo da će uživo pratiti naš događaj."

Elitni vozači relija borit će se za bodove i što bolji plasman u ukupnom poretku utrke, a kakav je to osjećaj najbolje zna Inin ambasador i vozač relija Viliam Prodan koji je prošle godine i sam sudjelovao: „Veliki je adrenalin i za nas i za gledatelje kada krene rika motora. Ovdje se na jednom mjestu okupljaju najbolji od najboljih iz automobilističkog svijeta i zato vjerujem da će ova godina također oduševiti! Ono što me još kao vozača oduševljava su i novi Expert aditivi u Class Plus gorivu. Lijepo je vidjeti da INA brine o performansama naših svakodnevnih automobila.“

„Slažem se s Viliamom! Poboljšana formula aditiva ima višestruke učinke – učinkovito čiste motor od naslaga, daju više snage, smanjuju potrošnju i emisiju C02. Spektakularno! A takva će biti i WRC utrka jer su rute zanimljive, ali izazovne! Uz to, tu će biti i još jedna poslastica – ona gastronomska, iz Fresh Cornera. Moja preporuka svima je da probaju hot dog i razbude se uz ukusnu kavu!“, nadodao je Juraj Šebalj, jedanaesterostruki prvak Hrvatske u reliju i Inin dugogodišnji ambasador.

Posjetitelji će imati priliku uživati u bogatoj gastro ponudi iz Fresh Corner kućica koje će biti postavljene na nekoliko atraktivnih lokacija poput Servisnog parka iza Inine upravne zgrade u Zagrebu i pokraj staze u Kumrovcu gdje se vozi završnica relija.

Tagovi: kompanija Ina, WRC Croatia Rally 2023, Daniel Šaškin, Viliam Prodan, Juraj Šebalj
PROČITAJ I OVO
Neven Vranković prodao veliki paket dionica Atlantic Grupe
DIONICE
Neven Vranković prodao veliki paket dionica Atlantic Grupe
ZAGREB - Neven Vranković, član Uprave Atlantic Grupe, prodao je 8.000 dionica Atlantica putem transakcije izvršene 2. svibnja 2024. na uređenom tržištu Zagrebačke burze.
Rimčeve kompanije i prošlu godinu završile u gubitku
U MINUSU
Rimčeve kompanije i prošlu godinu završile u gubitku
ZAGREB - Kompanije iz Rimac Grupe i Project 3 Mobility objavile su izvješća za 2023. godinu
Hershey poslovao iznad očekivanja analitičara
IZNAD OČEKIVANJA
Hershey poslovao iznad očekivanja analitičara
NEW YORK - Hershey je premašio očekivanja Wall Streeta u kontekstu prodaje i dobiti u prvom tromjesečju u petak, zahvaljujući višim cijenama i stabilnoj potražnji potrošača za njegovim čokoladama i slatkišima.
Katapultirana dobit Vindije u 2023.
UZLET
Katapultirana dobit Vindije u 2023.
VARAŽDIN - Varaždinska Vindija ostvarila je lani 473,5 milijuna eura prihoda, što je skroman rast od 3,7 posto.
Radnici Varteksa idu u štrajk
ŠTRAJK
Radnici Varteksa idu u štrajk
ZAGREB - Radnici Varteksa d.d. u ponedjeljak 6.svibnja u 6,00 sati kreću u štrajk, priopćeno je SEEbizu iz Udruge radničkih sindikata Hrvatske (URSH).
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE