GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ipak otkazan ovojesenski 13. Weekend Media Festival

Ipak otkazan ovojesenski 13. Weekend Media Festival
ODLUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.08.2020 / 15:56
Autor: SEEbiz
ROVINJ - Ovogodišnji, 13. po redu Weekend Media Festival (WMF) ipak se u rujnu ove godine neće održati u Rovinju zbog pandemije koronavirusa, izvijestili su u ponedjeljak organizatori, koji idući WMF planiraju za rujan 2021. godine.

Prema prvim najavama, WMF se od 24. do 27. rujna 2020. trebao održati u Rovinju, u staroj tvornici duhana, no organizatori u današnjem priopćenju o otkazivanju ističu da žele biti odgovorni prema "Weekend zajednici".

"Iako se činilo da će se situacija s koronavirusom do jeseni stabilizirati, sada kada to više nije izvjesno odlučili smo ne održati ovogodišnji WMF, koji nije samo festival, već i zajednica koja je nastala tijekom 12 godina druženja u Rovinju. Odgovornost prema toj zajednici jednostavno nam ne dopušta da organiziramo festival ako ne možemo biti sigurni da zdravstvena situacija to dozvoljava. Weekend je iskustvo, a ako ne možemo omogućiti to iskustvo, onda to nije Weekend", poručuje direktor WMF-a Tomo Ricov.

S obzirom da je WMF puno više od konferencija ili samo festivala, s puno druženja i razmjenjivanja iskustava, ali i zabave u Rovinju, te da je njegova uloga posebna i u specifičnom kontekstu regije, WMF se ove godine neće održati ni online niti u bilo kojem drugom obliku, napominje Ricov.

Organizatori najavljuju da će svima koji su već kupili kotizacije za festival vratiti cjelokupni iznos uplate.

WMF se u 12 godina održavanja prometnuo u jedan od najvažnijih i najvećih medijsko-marketinških festivala u regiji, koji je primjerice samo prošle godine, u 12. izdanju okupio oko šest tisuća domaćih i stranih sudionika, uključujući i brojne predavače i stručnjake za različita područja gospodarstva, politike, društvenog života i sporta.

Tagovi: Weekend Media Festival, Tomo Ricov
PROČITAJ I OVO
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
DIVIDENDA
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
PULA - Arena Hospitality Grupa u četvrtak je održala Glavnu skupštinu dioničara na kojoj je prihvaćen prijedlog raspodjele dobiti u obliku dividende.
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
SJAJNE BROJKE
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
ANALIZA -  Prema izvješću, prihodi od prodaje porasli su za 36,1% na godišnjoj razini i iznosili su 97,2 milijuna eura.
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ODLAZAK
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ZAGREB - Dugogodišnja članica uprave tvrtke Energia naturalis (ENNA) zadužena za korporativne odnose i poslovnu podršku Sabina Škrtić napušta svoju poziciju te daljnju karijeru planira posvetiti akademskom i poslovnom razvoju, javljaju iz ove tvrtke.
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
KAMP
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
PAG – Aminess Hotels & Resorts, najbrže rastuća hotelska grupacija u Hrvatskoj, otvorila je camping resort s pet zvjezdica - Aminess Avalona Camping Resort 5*, projekt vrijedan 55 milijuna eura, smješten u Povljani na otoku Pagu.
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
OČEKIVANJA
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
ROGAŠKA - Finska grupa Fiskars, čiji je dio i Steklarna Rogaška, najavila je da će uložiti 15 milijuna eura u tvornicu stakla Rogaška u razdoblju od 2024. do 2026. godine s ciljem modernizacije tvornice i povećanja njezine konkurentnosti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE