GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

KOKOLINGO nominiran za najbolje digitalno rješenje na World Summit Awards

KOKOLINGO nominiran za najbolje digitalno rješenje na World Summit Awards
LOGOPEDSKA VJEŽBENICA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.11.2020 / 20:24
Autor: SEEbiz
ZAGREB - KOKOLINGO - prva digitalna logopedska vježbenica u Hrvatskoj za pomoć djeci s artikulacijskim poremećajima, nominirana je za najbolje digitalno rješenje na World Summit Awards (WSA) 2020. godine.

- Misija naše tvrtke jest spojiti znanje i tehnologiju kako bismo pomogli djeci s teškoćama i osobama s invaliditetom u njihovu osamostaljivanju. Razmišljajući o artikulacijskim poremećajima koji su sve prisutniji, odlučili smo razviti inovativnu interaktivnu kreaciju dostupnu djeci s artikulacijskim poremećajima kako bismo im omogućili da vježbaju uz igru i tako brže napreduju. Biti taj ključan faktor u nečijem životu, velika je i najznačajnija nagrada koju možemo dobiti. Naša tvrtka ima 11 godina iskustva u razvoju asistivne tehnologije, a inovacijom mijenjamo okruženje, podižemo kvalitetu života i kreiramo budućnost, poručuju iz tvrtke E-Glas koja je zaslužna za ovu inovaciju.

The World Summit Awards (WSA) je natjecanje na kojem se izabiru najbolje digitalne inovacije koje imaju pozitivan utjecaj na društvo. WSA je globalna inicijativa u okviru Svjetskog summita Ujedinjenih naroda o informacijskom društvu (WSIS) i jedini ICT događaj na svijetu koji okuplja zajednicu društvenog utjecaja koja je usmjerena na digitalne tehnologije u preko 180 zemalja. Nominacije dodjeljuju svjetski stručnjaci, a proglašenje je predviđeno krajem godine. Međutim, i sama činjenica da smo nominirani i da je naš trud prepoznat u svijetu, velika nam je nagrada.

Upoznajte nominirane za WSA 2020. i pogledajte globalni spektar bogatih digitalnih sadržaja koji se suprotstavljaju brojnim lokalnim i globalnim problemima. Konkretna digitalna rješenja nude ne samo sredstva za razvoj i napredak, već pružaju stvarna rješenja za globalna pitanja.

Tagovi: KOKOLINGO, World Summit Awards, logopedska vježbenica, E-Glas
PROČITAJ I OVO
Zalando poboljšao profitabilnost u prvom kvartalu
POBOLJŠANJE
Zalando poboljšao profitabilnost u prvom kvartalu
BERLIN - Zalando je ostvario rast kvalitete i povećao profitablinost u prvom tromjesečju budući da je povećao kvalitetu svog asortimana, zabilježio snažan rast u lifestyle ponudi, učinio iskustvo kupaca inspirativnijim i u svoju mrežu uključio više logističkih partnera.
FAA otvorio istragu inspekcije Boeinga 787
ISTRAGA
FAA otvorio istragu inspekcije Boeinga 787
WASHINGTON - Savezna uprava za zrakoplovstvo priopćila je u ponedjeljak da je otvorila istragu o Boeingu 787 Dreamliner nakon što je proizvođač aviona rekao da su neki zaposlenici počinili "loše ponašanje" tvrdeći da su neki testovi dovršeni.
Atlantska plovidba: Značajan rast EBITDA i marže u prvom kvartalu
DOBRE BROJKE
Atlantska plovidba: Značajan rast EBITDA i marže u prvom kvartalu
ANALIZA - Atlantska plovidba objavila je rezultate za prvo tromjesečje 2024. godine. Počevši od prihoda, oni su iznosili 12 milijuna eura, što je rast od 13% na godišnjoj razini.
Femina.hr obilježava 15 godina postojanja osvježenim brend identitetom i pojačanjem u teamu
OBLJETNICE
Femina.hr obilježava 15 godina postojanja osvježenim brend identitetom i pojačanjem u teamu
ZAGREB - Ove godine poznata ženska web platforma Femina.hr obilježava 15. godišnjicu postojanja na medijskoj sceni u Hrvatskoj. Portal Femina.hr osnovali su 2009. zagrebačka novinarka, urednica i spisateljica Zora Bjelousov te informatički stručnjak i poduzetnik Marko Raspor.
Mate Rimac: Htio sam pomoći Livnu, ali nakon svega odustajem
ODLUKE
Mate Rimac: Htio sam pomoći Livnu, ali nakon svega odustajem
ZAGREB - Poduzetnik Mate Rimac oglasio se na Facebooku povodom napisa o navodnoj sabotaži njegovog projekta u Livnu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE