GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Končar-Digital preuzeo većinski udjel u Adnetu

Končar-Digital preuzeo većinski udjel u Adnetu
AKVIZICIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.03.2024 / 17:23
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Danas je društvo KONČAR – Digital d.o.o. potpisalo ugovor o kupoprodaji većinskog vlasničkog udjela u društvu ADNET d.o.o.

Ugovorom je određeno da će se transakcija provesti preuzimanjem vlasničkih udjela direktno u društvu ADNET d.o.o. te preuzimanjem vlasničkih udjela u pravnoj osobi koja je vlasnik društva ADNET d.o.o., društvu KREANCA SUSTAVI d.o.o. Također, Ugovorom su definirani uvjeti i pravne radnje koje je potrebno ispuniti za zaključenje transakcije i konačno preuzimanje vlasničkih udjela u navedenim društvima. Po provedbi transakcije, KONČAR – Digital d.o.o. indirektno će steći 52 posto glasačkih prava u društvu ADNET d.o.o.

Glavna aktivnost Adnet-a je razvoj softvera u velikim sustavima za proizvodnju i distribuciju električne energije baziran na primjeni modernih IT tehnologija.

- U Adnet-u se posebna pozornost obraća na potrebe svakog zaposlenika za vlastito usavršavanje i materijalnu sigurnost. Podrška ostvarivanju tih ciljeva potiče rast znanja i programerskih vještina što rezultira učinkovitim procesom razvoja novih proizvoda i njihovog održavanja. Unutar tvrtke se ohrabruje razmjena stečenog iskustva što dodatno povećava učinkovitost izvršavanja potrebnih zadataka, piše na web stranicama Adneta.

Tagovi: Končar-Digital, Adnet, kONČAR
PROČITAJ I OVO
Nautičke luke lani podigle prihode 12,1%
LUKE
Nautičke luke lani podigle prihode 12,1%
ZAGREB - U lukama nautičkog turizma na hrvatskom Jadranu u 2023. je ostvareno 12,1 posto više ukupnih prihoda nego 2022. ili 161 milijun eura (bez PDV-a), od čega kao i ranijih godina najviše od iznajmljivanje vezova, podaci su Državnog zavoda za statistiku (DZS), koji pokazuju i pad broja plovila u tranzitu u tim lukama.
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
DIVIDENDA
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
PULA - Arena Hospitality Grupa u četvrtak je održala Glavnu skupštinu dioničara na kojoj je prihvaćen prijedlog raspodjele dobiti u obliku dividende.
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
SJAJNE BROJKE
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
ANALIZA -  Prema izvješću, prihodi od prodaje porasli su za 36,1% na godišnjoj razini i iznosili su 97,2 milijuna eura.
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ODLAZAK
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ZAGREB - Dugogodišnja članica uprave tvrtke Energia naturalis (ENNA) zadužena za korporativne odnose i poslovnu podršku Sabina Škrtić napušta svoju poziciju te daljnju karijeru planira posvetiti akademskom i poslovnom razvoju, javljaju iz ove tvrtke.
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
KAMP
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
PAG – Aminess Hotels & Resorts, najbrže rastuća hotelska grupacija u Hrvatskoj, otvorila je camping resort s pet zvjezdica - Aminess Avalona Camping Resort 5*, projekt vrijedan 55 milijuna eura, smješten u Povljani na otoku Pagu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE