GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Konzum pokreće veliku inicijativu za učenike i škole s fondom opreme vrijednim više od 700.000 eura

Konzum pokreće veliku inicijativu za učenike i škole s fondom opreme vrijednim više od 700.000 eura
INICIJATIVE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.08.2023 / 11:15
Autor: SEEbiz
ZAGREB - U Hrvatskoj danas ima 454.000 učenika u 2.570 osnovnih i srednjih škola, a redovna sredstva za nabavu edukacijskog materijala i opreme često su nedostatna i za podmirenje osnovnih potreba. S ciljem poticanja boljih uvjeta za učenje i rast, odnosno kako bi mali talenti postali veliki i ostvarili svoj potencijal,

Konzum je pokrenuo jedinstveni community program „Mali veliki talenti“, koji će se odvijati od 31. kolovoza do 8. studenog 2023. u svim prodavaonicama diljem Hrvatske.

Program funkcionira na način da za svakih potrošenih 10 eura/75,35 kuna ili za kupnju određenih proizvoda u Konzumu kupac dobiva jedan kupon, koji će u fizičkom ili digitalnom obliku (skeniranjem QR koda) moći donirati školi po vlastitom izboru. Škole će prikupljene kupone moći zamijeniti za opremu iz posebno pripremljenog kataloga s vrijednim predmetima iz područja IT-ja, multimedije, sporta, umjetnosti, znanosti, igre i rekreacije. Ukupna vrijednost fonda opreme koji je osigurao Konzum iznosi više od 700 tisuća eura.
„Trudimo se da projekti koje radimo budu inovativni i društveno odgovorni, a uvijek su motivirani ostvarivanjem boljih vrijednosti za naše društvo, posebno onda kada je riječ o postavljanju temelja za generacije koje dolaze. Mlade osobe, oni koji su već pokazali svoje talente, kao i oni koji tek koračaju tim putem, predstavljaju ključ uspješnije zajednice i naša je zajednička odgovornost pružiti im podršku u stvaranju boljih uvjeta za rast i razvoj. Ovaj program ujedno je i prilika da se podsjetimo onih koji su nas nadahnuli i podržali na našem putu: učitelja, mentora i inspirativnih osoba. Stoga pozivamo naše kupce da zajedno u sklopu ovog programa pomognemo svim malim talentima da postanu veliki“, izjavila je Dunja Delić, direktorica Sektora marketinga Konzuma.

„U svakome od nas krije se neki talent, samo ga trebamo otkriti i njegovati – ja sam sretan što se nogometom bavim još od škole, a zahvaljujući ovom Konzumovom programu sigurno će brojni klinci pronaći nešto što ih veseli i u čemu su dobri. Prava oprema i podrška u školi, kojima ćemo kroz Male velike talente pomoći, velik su vjetar u leđa u pravom smjeru, zato sam se pridružio programu da i moja poruka potakne što više ljudi na sudjelovanje“, istaknuo je Joško Gvardiol, naš vrhunski nogometaš i nogometni reprezentativac te zaštitno lice kampanje. Kao ambasadori Jošku su se pridružili i Ema Donev, Albert Gajšak, Mirela Kardašević i Marko Mrkić – svi su svoje prve velike uspjehe ostvarili još u školskim klupama.

Tagovi: Konzum, Gvardiol, učenici
PROČITAJ I OVO
Nautičke luke lani podigle prihode 12,1%
LUKE
Nautičke luke lani podigle prihode 12,1%
ZAGREB - U lukama nautičkog turizma na hrvatskom Jadranu u 2023. je ostvareno 12,1 posto više ukupnih prihoda nego 2022. ili 161 milijun eura (bez PDV-a), od čega kao i ranijih godina najviše od iznajmljivanje vezova, podaci su Državnog zavoda za statistiku (DZS), koji pokazuju i pad broja plovila u tranzitu u tim lukama.
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
DIVIDENDA
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
PULA - Arena Hospitality Grupa u četvrtak je održala Glavnu skupštinu dioničara na kojoj je prihvaćen prijedlog raspodjele dobiti u obliku dividende.
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
SJAJNE BROJKE
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
ANALIZA -  Prema izvješću, prihodi od prodaje porasli su za 36,1% na godišnjoj razini i iznosili su 97,2 milijuna eura.
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ODLAZAK
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ZAGREB - Dugogodišnja članica uprave tvrtke Energia naturalis (ENNA) zadužena za korporativne odnose i poslovnu podršku Sabina Škrtić napušta svoju poziciju te daljnju karijeru planira posvetiti akademskom i poslovnom razvoju, javljaju iz ove tvrtke.
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
KAMP
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
PAG – Aminess Hotels & Resorts, najbrže rastuća hotelska grupacija u Hrvatskoj, otvorila je camping resort s pet zvjezdica - Aminess Avalona Camping Resort 5*, projekt vrijedan 55 milijuna eura, smješten u Povljani na otoku Pagu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE