GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Nagrađeni najbolji inovatori AS Holdinga na sedmom Innovation day eventu

Nagrađeni najbolji inovatori AS Holdinga na sedmom Innovation day eventu
NAGRADE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.06.2023 / 17:41
Autor: SEEbiz
KONJIC - Jedna od najvećih bh. prehrambenih grupacija AS Holding održala je tradicionalni, sedmi po redu, „Innovation day“ u Garden City hotelu u Konjicu, na kojem su bile prisutne kompanije Klas, Vispak, AS, Oaza, Solana i ostale koje ulaze u sastav grupacije.

Obilježavanje dana inovacija AS Holding održava već šestu godinu, a ovaj event je kruna njihovog velikog projekta „Inovacije i uštede“ kojeg su među prvima u BiH uveli u svoje poslovanje. Riječ je o internom nagrađivanju uposlenika koji učestvuju u davanju inovativnih prijedloga za svoju kompaniju kroz jedinstvenu web platformu. Ove godine, „Innovation day“ svojim prisustvom je uveličao Tomislav Cvitanušić koji je kroz inspirativan govor prisutnima dao odgovore na pitanja „Zašto se plašimo promjena i zašto robujemo navikama“. Nakon predavanja, uslijedila je svečana dodjela diploma najboljim inovatorima, a priznanja su uručena svim uposlenicima koji su ovaj sedmi ciklus bili aktivni sa svojim prijedlozima.

„ Izuzetno sam ponosan na ovaj projekat i na činjenicu da je uposlenicima zaista stalo da naprave nove, pozitivne promjene u našem poslovanju. Čast mi je što smo ove godine imali rekordan broj prijedloga i što interesovanje za inoviranjem u poslovne procese ne jenjava, nego raste. Smatram da ovakvim načinom, gdje svi uposlenici imaju jednake šanse da doprinesu razvoju poslovanja i za to budu adekvatno nagrađeni, možemo biti konkurentniji i biti korak ispred“- istakao je Rusmir Hrvić, predsjednik Uprave AS Holdinga.

Nagradu za najbolju inovaciju dobila je Irma Sijerčić (AS Holding), a Srđan Marić (AS Holding) i Avdo Suljić (Solana) osvojili su drugo i treće mjesto. Pobjednički prijedlog za uštede i novčanu nagradu osvojio je Amir Džakmić (Klas), a drugo i treće mjesto osvojili su Muris Saltagić (AS Jelah) i Amir Ibrahimagić (Solana). Nagradu za domaćinski pristup poslu osvojili su Babić Irfan i Delić Mirzet iz kompanije AC Food.
AS Holding je, pored Innovation day-a, začetnik ideje „Innovation challenge“ takmičenja namijenjenog mladima i studentima iz cijele BiH, na kojem mogu prezentovati svoje inovacije i za to biti novčano nagrađeni ali i dobiti priliku za zaposlenjem u jednoj od kompanija ove grupacije.

Tagovi: A Holding, Innovation day, Rusmir Hrvić
PROČITAJ I OVO
Hugo Boss s rastom dobiti i prodaje u prvom kvartalu
DOBRA GODINA
Hugo Boss s rastom dobiti i prodaje u prvom kvartalu
BERLIN - Njemački luksuzni modni brend Hugo Boss izvijestio je u četvrtak da je njegov neto prihod u prvom tromjesečju koji se može pripisati dioničarima matične kompanije porastao za 9% na 38 milijuna eura (40 milijuna dolara) s prošlogodišnjih 35 milijuna eura.
Pevex lani povećao dobit 26 posto
RAST
Pevex lani povećao dobit 26 posto
ZAGREB - Trgovačka kuća Pevex imala je u prošloj godini rast prihoda od 15,5 posto, a dobiti 26 posto u odnosu na 2022. godinu, vidljivo je iz rezultata poslovanja objavljenih na Fininom servisu Infobiz.
Siemens će raditi vlakove za prvu brzu željeznicu u SAD-u
VLAKOVI
Siemens će raditi vlakove za prvu brzu željeznicu u SAD-u
ESSEN - Njemački tehnološki div Siemens izvijestio je u četvrtak da je pred sklapanjem ugovora o isporuci vlakova za prvu brzu željeznicu u Sjedinjenim Državama.
Oštar pad prihoda i dobiti Maerska u prvom kvartalu
BRODARI
Oštar pad prihoda i dobiti Maerska u prvom kvartalu
KOPENHAGEN - A. P. Moller-Maersk izvijestio je danas o oštrom padu prihoda i dobiti u prvom tromjesečju uz dvoznamenkasti pad vozarina koji je zasjenio veći obujam prevezenog tereta.
Hrvatska pošta lani ostvarila 13,6 milijuna eura dobiti
U PLUSU
Hrvatska pošta lani ostvarila 13,6 milijuna eura dobiti
ZAGREB - Hrvatska pošta u 2023. ostvarila je porast EBITDA za 9 posto u odnosu na godinu prije, na 25.3 milijuna eura, dok je neto dobit iznosila 13.6 milijuna eura, odnosno znatno je porasla zbog rasta vrijednosti financijske imovine, izvijestili su danas iz Hrvatske pošte.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE