GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Njemački Ireks kupio udjel u Glaziru

Njemački Ireks kupio udjel u Glaziru
UDJEL
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.10.2022 / 09:07
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Privatna tvrtka Glazir d.o.o. iz Rugvice, Hrvatska, i međunarodni koncern u obiteljskom vlasništvu Ireks GmbH iz Kulmbacha, Njemačka, jedan od vodećih svjetskih proizvođača u pekarskoj industriji, potpisali su ugovor o kupoprodaji poslovnog udjela Glazira d.o.o.

Ulazak Ireks GmbH u vlasničku strukturu Glazira d.o.o. prvenstveno predstavlja novi oblik dosadašnje suradnje dviju uspješnih tvrtki u pekarskoj i slasčarskoj industriji s ciljem osnaživanja njihove pozicije na novim tržišma putem širenja prodajnih kanala. Glazir d.o.o. nastavlja djelovati kao zasebno i neovisno društvo zadržavajući svoja načela poslovanja te partnere koji čine najveću vrijednost profesionalnog uspjeha.

Glazir d.o.o. prisutan je na tržištu cijele Hrvatske, a trenutno se preko 65 posto proizvoda plasira u zemlje šire regije i srednje Europe. Tvrtkom će nastavi upravlja postojeća Uprava društva, a zajedno sa svojim zaposlenicima te uhodanom mrežom distributera nastavit će opsluživati dugogodišnje kupce fokusirajući se istovremeno na korištenje potencijala novih prodajnih kanala i novih tržišta.

Tagovi: Ireks, Glazir D.O.O.
PROČITAJ I OVO
NLB Lease&Go ulazi na tržište Sjeverne Makedonije i Srbije
ŠIRENJE
NLB Lease&Go ulazi na tržište Sjeverne Makedonije i Srbije
LJUBLJANA - Nakon pokretanja leasing društva NLB Lease&Go na slovenskom tržištu u proljeće 2020. godine, slovenska NLB Grupa nedavno je osnovala leasing kuća s ovim imenom u Sjevernoj Makedoniji a dobivena su sva regulatorna odobrenja za kupnju leasing subjekta u Srbiji.
Jadroplov ugovorio kupnju još jednog LPG broda
BRODARI
Jadroplov ugovorio kupnju još jednog LPG broda
SPLIT - Brodarska kompanija Jadroplova izvijestila je u srijedu da je sklopila ugovor sa švicarskom tvrtkom Global One Energy o kupnji broda za prijevoz ukapljenog naftnog plina (LPG), po cijeni od 23,5 milijuna dolara.
H&M otpušta 1.500 radnika
REZOVI
H&M otpušta 1.500 radnika
STOCKHOLM - Švedski lanac trgovina odjećom H&M najavio je u srijedu da će ukinuti 1.500 radnih mjesta kako bi smanjio troškove u razdoblju slabije potražnje građana zbog krize troškova života.
Konzum i Mercator u BiH i Srbiji zaslužni za visoku dobit Fortenove
SJAJNE BROJKE
Konzum i Mercator u BiH i Srbiji zaslužni za visoku dobit Fortenove
ZAGREB - Fortenova grupa je objavila detaljne poslovne rezultate za prvih devet ovogodišnjih mjeseci, prema kojima je ostvarila dobit iz kontinuiranog poslovanja od 534 milijuna kuna, nasuprot gubitku od 384 milijuna kuna u istom lanjskom razdbolju.
Uspostavljen prvi izravni kontejnerski željeznički servis iz Rijeke za Austriju
KONTEJNERI
Uspostavljen prvi izravni kontejnerski željeznički servis iz Rijeke za Austriju
RIJEKA - Uspostavljen je prvi izravni kontejnerski željeznički servis koji povezuje riječku luku preko kontejnerskog terminala na Brajdici s austrijskim gradom Ennsom, izvijestili su u srijedu iz tvrtke Jadranska vrata, koja upravlja terminalom Brajdicom.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE