GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Otvoren obnovljeni novigradski hotel Aminess Maestral

Otvoren obnovljeni novigradski hotel Aminess Maestral
HOTELI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.03.2022 / 10:35
Autor: SEEbiz
NOVIGRAD - Ovogodišnju turističku sezonu hotelijerska kompanija Aminess nastavila je otvorenjem novigradskog hotela Aminess Maestral s četiri zvjezdice, u čiju je rekonstrukciju smještajnog dijela investirano 35 milijuna kuna.

Iza otvorenih vrata hotela Aminess Maestral goste će tako dočekati čak tristo uređenih soba i kupaonica, pri čemu je posebna pažnja posvećena modernom dizajnu i uređenju koje potpisuje arhitekt Višen Slamar iz renomiranog, porečkog arhitektonskog studija Tissa.

Ovom renovacijom Aminess nastoji podići razinu kvalitete usluge i samog iskustva boravka u hotelu za sve svoje goste. Uz to, ovom je investicijom cilj produljiti turističku sezonu hotela Aminess Maestral i to na cijelu godinu, jer isti može ponuditi niz obiteljskih i sportskih sadržaja, uključujući dječji animacijski program, razne zabavne aktivnosti, 17 zemljanih tenis terena uz more, nogometne terene, opremljen fitness centar s 30 Technogym sprava, teren za beach volley, Punto Mare fun&beach zonu, uređenu šljunčanu plažu s ležaljkama i suncobranima, pool bar, te uređenu šetnicu uz more koja je idealna za trčanje. Aminess Maestral Hotel sadrži i wellness centar koji se prostire na više od 2.500 četvornih metara sa SPA i beauty zonom, te najvećim unutarnjim bazenom u Istri s grijanom morskom vodom.

Uz sve navedeno, Aminess Maestral Hotel može se pohvaliti bogatom gourmet ponudom, pri čemu je svakako naglasak na korištenju lokalnih namirnica. U a la carte restoranu Oliveto u sklopu hotela održavaju se i ekskluzivni projekti Aminess Wine & Gourmet Nights te Aminess Cooking with Class by David Skoko koji objedinjuje čari odmora u Istri i učenje od chefa Skoke. Nova sezona na rasporedu je i ove godine.

Pod brendom Aminess hoteli i kampovi nalaze se hoteli, kampovi i vile visoke kategorije u Novigradu u Istri, na Krku, Korčuli, Pelješcu, a odnedavno i u Makarskoj. Radi se o ukupno 13 hotela, 4 kampa s više od 450 mobilnih kućica, 92 apartmana i naselju od 80 vila, koji dnevno mogu ugostiti više od 13.000 gostiju.

Tagovi: hotel Aminess Maestral, Aminess, Višen Slamar, studio Tissa
PROČITAJ I OVO
Katapultirana dobit Vindije u 2023.
UZLET
Katapultirana dobit Vindije u 2023.
VARAŽDIN - Varaždinska Vindija ostvarila je lani 473,5 milijuna eura prihoda, što je skroman rast od 3,7 posto.
Radnici Varteksa idu u štrajk
ŠTRAJK
Radnici Varteksa idu u štrajk
ZAGREB - Radnici Varteksa d.d. u ponedjeljak 6.svibnja u 6,00 sati kreću u štrajk, priopćeno je SEEbizu iz Udruge radničkih sindikata Hrvatske (URSH).
Ikea spušta cijene brojnih proizvoda
POTEZI
Ikea spušta cijene brojnih proizvoda
ZAGREB - Dok drugi proizvođači namještaja povećavaju svoje cijene, Ikea ide kontra inflatorne struje i pokreće treću rundu sniženja za tisuće proizvoda u godinu dana kako bi kupcima ublažila pritisak inflacije
Hugo Boss s rastom dobiti i prodaje u prvom kvartalu
DOBRA GODINA
Hugo Boss s rastom dobiti i prodaje u prvom kvartalu
BERLIN - Njemački luksuzni modni brend Hugo Boss izvijestio je u četvrtak da je njegov neto prihod u prvom tromjesečju koji se može pripisati dioničarima matične kompanije porastao za 9% na 38 milijuna eura (40 milijuna dolara) s prošlogodišnjih 35 milijuna eura.
Pevex lani povećao dobit 26 posto
RAST
Pevex lani povećao dobit 26 posto
ZAGREB - Trgovačka kuća Pevex imala je u prošloj godini rast prihoda od 15,5 posto, a dobiti 26 posto u odnosu na 2022. godinu, vidljivo je iz rezultata poslovanja objavljenih na Fininom servisu Infobiz.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE