GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Otvoren retail park Supernova Požega

Otvoren retail park Supernova Požega
ŠOPING
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.06.2020 / 14:43
Autor: SEEbiz
POŽEGA – Supernova Grupa u Požegi je otvorila svoj petnaesti trgovački centar u Hrvatskoj. Retail park Supernova Požega smjestio se na zapadnom ulazu u Požegu, na adresi Zagrebačka 52 te u grad premijerno doveo trgovine poznatih brendova.

Nova obiteljska shopping destinacija prostire se na 11.000 četvornih metara unutar kojih je smješteno 16 trgovina i jedan ugostiteljski objekt, a za posjetitelje je osigurano 450 parkirnih mjesta. U novom prodajnom centru Supernova Grupe posjetitelji će pronaći brojne poznate brendove - Baby Center, C&A, CCC, Deichmann, dm, Galileo, KiK, NewYorker, Pepco, Sinsay, Sport Vision i Tedi, a tijekom ljeta svoja će vrata otvoriti još četiri objekta – caffe bar Leggiero, Admiral automat klub, Top Shop te poznati talijanski prehrambeni lanac Eurospin.

Svoj dolazak u Požegu, Supernova Grupa odlučila je dodatno obilježiti donacijom u vrijednosti 50 tisuća kuna za poboljšanje pristupačnosti osobama smanjene pokretljivosti ugradnjom podizne platforme u osnovnoj školi Dobriše Cesarića.

„Dugoočekivano otvorenje novog retail parka je napokon tu te smo sretni što smo u Požegu donijeli nove brendove i još uzbudljivije iskustvo shoppinga. Ukupna vrijednost investicije iznosi 16 milijuna eura, a njome je i otvoreno je 300 novih radnih mjesta. Požega je tako postala deveti grad u Hrvatskoj u kojem poslujemo, a vjerujem da smo ovim retail parkom kreirali ponudu za sve njene građane, kao uostalom i cijele županije“ istaknuo je na otvorenju Paul Merdzo, član uprave Supernova grupe.

Otvorenje je privuklo brojne Slavonce koji su uživali u zabavnom glazbenom programu, ali i brojnim popustima i promocijama koje su pripremili trgovci. Najmlađi su uživali u animacijskom programu i face paintingu, dok su se oni stariji okušali u nagradnoj igri kolo sreće s bogatim nagradama novih brendova. Retail park bit će otvoren od ponedjeljka do nedjelje, a svi građani Požege pozvani su na najbolji shopping u gradu. U sklopu otvorenja i dobrodošlice svim kupcima, brojni su trgovci pripremili i posebne popuste i promotivne akcije do kraja vikenda.

Supernova grupa međunarodna je kompanija sa sjedištem u Grazu te je kroz razne investicijske projekte u Hrvatsku dosad uložila više od 420 milijuna eura. Uz novootvoreni retail park Supernova Požega, grupacija u zemlji upravlja brendovima Supernova (Zagreb Buzin, Garden Mall, Colosseum, Slavonski Brod, Zadar, Šibenik, Koprivnica, Sisak East, Sisak West, Varaždin, Karlovac) te zagrebačkim trgovačkim centrima Cvjetni, Centar Kaptol i Branimir mingle mall.

Tagovi: Supernova Požega, Supernova, Eurospin, Baby Center, C&A, CCC, Deichmann, dm, Galileo, KiK, NewYorker, Pepco, Sinsay, Sport Vision
PROČITAJ I OVO
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ODLAZAK
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ZAGREB - Dugogodišnja članica uprave tvrtke Energia naturalis (ENNA) zadužena za korporativne odnose i poslovnu podršku Sabina Škrtić napušta svoju poziciju te daljnju karijeru planira posvetiti akademskom i poslovnom razvoju, javljaju iz ove tvrtke.
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
KAMP
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
PAG – Aminess Hotels & Resorts, najbrže rastuća hotelska grupacija u Hrvatskoj, otvorila je camping resort s pet zvjezdica - Aminess Avalona Camping Resort 5*, projekt vrijedan 55 milijuna eura, smješten u Povljani na otoku Pagu.
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
OČEKIVANJA
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
ROGAŠKA - Finska grupa Fiskars, čiji je dio i Steklarna Rogaška, najavila je da će uložiti 15 milijuna eura u tvornicu stakla Rogaška u razdoblju od 2024. do 2026. godine s ciljem modernizacije tvornice i povećanja njezine konkurentnosti.
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
PODCJENJIVANJE
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
LONDON - Rudarski div Anglo American u petak je odbio ponudu za preuzimanje konkurentske BHP grupe, rekavši da ponuda "značajno podcjenjuje" tvrtku i njezine buduće izglede.
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
KAZNA
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
BERLIN - Tužitelji u Njemačkoj nametnuli su kaznu od 100 milijuna eura (107 milijuna dolara) dobavljaču automobila Continentalu u vezi s velikim skandalom manipulacije emisijama dizelskih motora koji je potresao njemačku automobilsku industriju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE