GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Preko Glova možete donirati za žrtve potresa u Turskoj i Siriji

Preko Glova možete donirati za žrtve potresa u Turskoj i Siriji
HUMANO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.02.2023 / 19:08
Autor: SEEbiz
ZAGREB - U svrhu pružanja podrške žrtvama potresa u Turskoj i Siriji, tvrtke Glovo, Worldcoo (agregator nevladinih projekata solidarnosti) i Adyen (tvrtka za obradu plaćanja) udružile su snage s nevladinom organizacijom Médecins du Monde (Liječnici svijeta), koja podupire proces potrage i spašavanja u pogođenim zemljama.

Glovo, multikategorijska platforma za pristup različitim proizvodima, kreirala je posebnu kategoriju, koja će korisnicima aplikacije omogućiti donacije osobama pogođenima potresima u Turskoj i Siriji.

“Briga za planet i zajednicu u kojoj poslujemo duboko su ukorijenjene vrijednosti u kulturi tvrtke Glovo. Potresi u Turskoj i Siriji izazvali su ogromnu štetu, no pokušavamo se fokusirati na pružanje pomoći u ovoj teškoj situaciji. Udružili smo snage s organizacijom Médecins du Monde (Liječnici svijeta) i u aplikaciji kreirali kategoriju, putem koje zajedno možemo pomoći žrtvama u Turskoj i Siriji. Donacije su u cijelosti namijenjene za Médecins du Monde”, rekao je Drago Cota, generalni direktor Glovo Hrvatska.

Kako korisnici aplikacije mogu donirati

Ako žele donirati u korist stradalih u potresu, korisnici aplikacije Glovo to mogu učiniti kroz posebnu kategoriju - Doniraj za Tursku i Siriju, gdje sami mogu odabrati iznos koji žele donirati organizaciji Médecins du Monde (Liječnici svijeta). Sredstva prikupljena putem Glovo aplikacije u potpunosti su namijenjena za financiranje rada organizacije koja stradalima pruža pomoć putem specijaliziranih timova, koji od samog početka aktivno sudjeluju u akcijama potrage i spašavanja stradalih na samom mjestu događaja.

Médecins du Monde zbrinjava stanovništvo pogođenog potresima u Turskoj i Siriji osiguravajući hranu, sklonište, medicinsku skrb te pružajući potporu u uspostavljanju dugoročne stabilnosti lokalnog zdravstvenog sustava.

Tagovi: Glovo, Worldcoo
PROČITAJ I OVO
Hugo Boss s rastom dobiti i prodaje u prvom kvartalu
DOBRA GODINA
Hugo Boss s rastom dobiti i prodaje u prvom kvartalu
BERLIN - Njemački luksuzni modni brend Hugo Boss izvijestio je u četvrtak da je njegov neto prihod u prvom tromjesečju koji se može pripisati dioničarima matične kompanije porastao za 9% na 38 milijuna eura (40 milijuna dolara) s prošlogodišnjih 35 milijuna eura.
Pevex lani povećao dobit 26 posto
RAST
Pevex lani povećao dobit 26 posto
ZAGREB - Trgovačka kuća Pevex imala je u prošloj godini rast prihoda od 15,5 posto, a dobiti 26 posto u odnosu na 2022. godinu, vidljivo je iz rezultata poslovanja objavljenih na Fininom servisu Infobiz.
Siemens će raditi vlakove za prvu brzu željeznicu u SAD-u
VLAKOVI
Siemens će raditi vlakove za prvu brzu željeznicu u SAD-u
ESSEN - Njemački tehnološki div Siemens izvijestio je u četvrtak da je pred sklapanjem ugovora o isporuci vlakova za prvu brzu željeznicu u Sjedinjenim Državama.
Oštar pad prihoda i dobiti Maerska u prvom kvartalu
BRODARI
Oštar pad prihoda i dobiti Maerska u prvom kvartalu
KOPENHAGEN - A. P. Moller-Maersk izvijestio je danas o oštrom padu prihoda i dobiti u prvom tromjesečju uz dvoznamenkasti pad vozarina koji je zasjenio veći obujam prevezenog tereta.
Hrvatska pošta lani ostvarila 13,6 milijuna eura dobiti
U PLUSU
Hrvatska pošta lani ostvarila 13,6 milijuna eura dobiti
ZAGREB - Hrvatska pošta u 2023. ostvarila je porast EBITDA za 9 posto u odnosu na godinu prije, na 25.3 milijuna eura, dok je neto dobit iznosila 13.6 milijuna eura, odnosno znatno je porasla zbog rasta vrijednosti financijske imovine, izvijestili su danas iz Hrvatske pošte.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE