GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ryanair od danas uspostavlja letove iz Tuzle

Ryanair od danas uspostavlja letove iz Tuzle
LETOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.11.2022 / 17:14
Autor: SEEbiz / klix.ba
TUZLA - Na Međunarodnom aerodromu u Tuzli u poslijepodnevnim satima ovoga utorka zvanično će biti uspostavljeno poslovanje aviokompanije Ryanair. Prvi dolazak aviona najavljen je iz Austrije, odnosno Beča u 16 sati i 30 minuta.

Zajednička saradnja Ryanaira i Međunarodnog aerodroma u Tuzli danas će zvanično biti uspostavljena, a prvi avion ove aviokompanije sletjet će u 16 sati i 30 minuta iz austrijske prijestolnice.

S druge strane prvi avion sa tuzlanske piste poletjet će danas u 16 sati i 55 minuta upravo ka Beču.

U narednim danima, pored Beča putnici će moći letjeti prema štokholmskom aerodromu Arlanda te njemačkom Memmingenu.

Najveća niskobudžetna kompanija u Evropi još ranije je uspostavila svoj cjenovnik letova iz Tuzle prema navedene tri destinacije i obratno, a zanimljivo je da u svojoj ponudi imaju i karte koje početno koštaju od 4,99 eura.

Takvu kartu konkretno iz Tuzle ka Beču moguće je kupiti za let najavljen za 17. novembar ove godine. U obratnom smjeru, najjeftinije putovanje po istoj cijeni je zakazano za 22. novembar. Dužina trajanja leta od Tuzle do Beča i obratno je sat i deset minuta.

Kada govorimo o odlasku ka njemačkom Memmingenu, najjeftiniju kartu, po istoj cijeni kao i za Beč, moguće je kupiti za 7. novembar. U suprotnom smjeru, najjeftinija karta košta 5,99 eura na letu koji je planiran za 28. novembar. Dužina trajanja leta od Tuzle do Memmingena i obratno je sat i 40 minuta.

Ukoliko putujete ka štokholmskom aerodromu Arlanda, najjeftiniju kartu moći ćete kupiti za let koji je najavljen za 16. novembar ove godine i ona košta 4,99 eura. U suprotnom smjeru ista cijena je za kartu na letu koji je planiran 9. novembra ove godine. Dužina trajanja letova u oba smjera je dva sata i 50 minuta.

Inače, Međunarodni aerodrom u Tuzli višegodišnju saradnju ima sa aviokompanijom Wizz air, koja zvanično od danas povećava broj letova iz ovog grada. To se dešava nakon zatvaranja baze u Sarajevu koju su uspostavili prije godinu i po.

Tagovi: Ryanair, Aerodrom Tuzla
PROČITAJ I OVO
Aerodrom Tivat: Promet u travnju skočio 52 posto
SKOK
Aerodrom Tivat: Promet u travnju skočio 52 posto
TIVAT – Aerodrom Tivat u travnju je ostvarila promet od 59,72 tisuće putnika, što je 52 posto više nego u istom razdoblju prošle godine kada je imala 39,22 tisuće putnika.
BHP razmatra novu ponudu za Anglo American
OPCIJE
BHP razmatra novu ponudu za Anglo American
LONDON - Kako vrijeme istječe u pokušaju preuzimanja Anglo Americana vrijednom 43 milijarde dolara, BHP grupa se suočava s kritičnim pitanjem: što bi bilo potrebno da se manja tvrtka privuče za pregovarački stol u sljedećih nekoliko dana?
Dobit Metalca iz Gornjeg Milanovca u 2023. porasla oko 10 odsto
RAST
Dobit Metalca iz Gornjeg Milanovca u 2023. porasla oko 10 odsto
BEOGRAD - Neto dobit holdinga Metalac iz Gornjeg Milanovca porasla je 2023. godine 10,1 odsto, na 678,4 miliona dinara, saopštila je danas brokerska kuća Momentum Securities.
Dioničarima Cinkarne smiješi se dividenda od 0,90 eura
DIVIDENDA
Dioničarima Cinkarne smiješi se dividenda od 0,90 eura
CELJE - Dioničari Cinkarne Celje će na skupštini sazvanoj za 19. lipnja odlučiti da se dio bilančne dobiti za prošlu godinu, u iznosu nešto više od sedam milijuna kuna, rasporedi za dividendu.
Novi poslovi Ericssona Nikole Tesle vrijedni 11 milijuna eura
POSLOVI
Novi poslovi Ericssona Nikole Tesle vrijedni 11 milijuna eura
ZAGREB - Novi poslovi Ericssona Nikole Tesle vrijedni su 11 milijuna eura. Riječ je o proširenju i modernizaciji komunikacijskih mreža, kao i digitalnoj transformaciji društva.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE