GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Saša Zdjelar ušao u upravu ReversingLabsa

Saša Zdjelar ušao u upravu ReversingLabsa
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.09.2023 / 12:52
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Tehnološka tvrtka ReversingLabs, predvodnica u sigurnosti lanca opskrbe softvera, nedavno je u upravu imenovala Sašu Zdjelara, međunarodno afirmiranog stručnjaka za kibernetičku sigurnost.

Zdjelar je više od 16 godina vodio globalne timove i strateške sigurnosne inicijative u američkom naftnom gigantu ExxonMobil, a radio je i kao viši potpredsjednik za sigurnost u Salesforceu. Diplomirao je na Sveučilištu u Floridi.

U ReversingLabsu će nadzirati informacijsku sigurnost i sigurnost proizvoda. Surađivat će s drugim članovima uprave na korporativnoj strategiji i strategiji proizvoda, strateškim partnerstvima i istraživanju. Imenovan je na funkciju Chief Trust Officera (CTrO), sve češću u rastućim IT kompanijama.

-Sigurno je da smo s imenovanjima u posljednjih nekoliko mjeseci bitno ojačali rukovodstvo kompanije za novu fazu rasta, u kojoj planiramo kapitalizirati na rastućoj potražnji za rješenjima za sigurnost lanca nabave softvera. Riječ je o području u kojem poslujemo već 15 godina, u kojem smo izgradili izvorna inženjerska rješenja i ponudili vizionarske uvide. Pred nama je još mnogo posla – uvjeren sam da će nam Sašina znanja i iskustva pomoći da se još više i bolje usmjerimo na potrebe naših kupaca, što je, vjerujemo, od velike važnosti u izgradnji inovativnih i globalno konkurentnih proizvoda, rekao je predsjednik uprave i suosnivač ReversingLabsa Mario Vuksan.
-Pratim ekspertizu i razvoj ReversingLabsa već dugo, dobro mi je poznata njihova izvorna tehnologija i ugled osnivača u sigurnosnoj branši. Vjerujem da je kompanija u odličnoj poziciji za daljnji rast. S velikim zadovoljstvom sam ušao u tim, očekujem da ćemo zajedno postići mnogo, komentirao je Saša Zdjelar.

Krajem svibnja ReversingLabsu se kao glavni operativni direktor priključio Peter Doggart, a dva mjeseca kasnije u kompaniju su, uz Zdjelara, ušli i Michael Parker kao direktor marketinga (Chief Marketing Officer) te Ron Kormanek kao viši potpredsjednik za prodaju.

Tagovi: Saša Zdjelar, ReversingLabs, Exxon
PROČITAJ I OVO
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
DIVIDENDA
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
PULA - Arena Hospitality Grupa u četvrtak je održala Glavnu skupštinu dioničara na kojoj je prihvaćen prijedlog raspodjele dobiti u obliku dividende.
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
SJAJNE BROJKE
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
ANALIZA -  Prema izvješću, prihodi od prodaje porasli su za 36,1% na godišnjoj razini i iznosili su 97,2 milijuna eura.
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ODLAZAK
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ZAGREB - Dugogodišnja članica uprave tvrtke Energia naturalis (ENNA) zadužena za korporativne odnose i poslovnu podršku Sabina Škrtić napušta svoju poziciju te daljnju karijeru planira posvetiti akademskom i poslovnom razvoju, javljaju iz ove tvrtke.
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
KAMP
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
PAG – Aminess Hotels & Resorts, najbrže rastuća hotelska grupacija u Hrvatskoj, otvorila je camping resort s pet zvjezdica - Aminess Avalona Camping Resort 5*, projekt vrijedan 55 milijuna eura, smješten u Povljani na otoku Pagu.
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
OČEKIVANJA
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
ROGAŠKA - Finska grupa Fiskars, čiji je dio i Steklarna Rogaška, najavila je da će uložiti 15 milijuna eura u tvornicu stakla Rogaška u razdoblju od 2024. do 2026. godine s ciljem modernizacije tvornice i povećanja njezine konkurentnosti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE