GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Slobodan dan na Uskrsni ponedjeljak i 1.000 kuna uskrsnice za Konzumove zaposlenike

Slobodan dan na Uskrsni ponedjeljak i 1.000 kuna uskrsnice za Konzumove zaposlenike
POTEZI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.04.2020 / 10:07
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Konzumove prodavaonice, osim na Uskrs, ni ove godine neće raditi na Uskrsni ponedjeljak 13. travnja pa će tako svi Konzumovi zaposlenici moći provesti dva dana zaredom u krugu svojih obitelji.

Svim je zaposlenicima isplaćena i uskrsnica u iznosu od 1.000 kuna, što je za 300 kuna više nego prošle godine.

„Uskrsni ponedjeljak u Konzumovim je prodavaonicama već tradicionalno neradni dan koji zaposlenici provode sa svojim najdražima. Ove im je godine takav slobodan dan osobito potreban s obzirom na sav trud i rad koji su iskazali u proteklom izrazito teškom razdoblju, zahvaljujući kojem su naši kupci mogli i mogu nabaviti sve što smatraju potrebnim, a dodatno smo ih nagradili i isplatom veće uskrsnice. Svim kolegicama i kolegama kao i svim našim kupcima želim mirne i ugodne blagdane“, izjavio je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Konzuma.

Konzumove trgovine u danima prije Uskrsa radit će po važećem radnom vremenu pa iz Konzuma pozivaju kupce da kupnju namirnica i potrepština za blagdanski stol obave u danima prije Uskrsa. Na policama Konzuma moći će pronaći sve što im je potrebno za svečani blagdanski stol, a poseban naglasak bit će stavljen na namirnice specifične za uskrsno razdoblje poput mladog luka, rotkvica, salate, blitve i rajčica koje će Konzum nabavljati od domaćih proizvođača. Uz to će kupcima ponuditi i asortiman boja za pisanice, prigodne ukrase i aranžmane.

Tagovi: Konzum, Uskrsni ponedjeljak, Slavko Ledić, uskrsnica
PROČITAJ I OVO
Hugo Boss s rastom dobiti i prodaje u prvom kvartalu
DOBRA GODINA
Hugo Boss s rastom dobiti i prodaje u prvom kvartalu
BERLIN - Njemački luksuzni modni brend Hugo Boss izvijestio je u četvrtak da je njegov neto prihod u prvom tromjesečju koji se može pripisati dioničarima matične kompanije porastao za 9% na 38 milijuna eura (40 milijuna dolara) s prošlogodišnjih 35 milijuna eura.
Pevex lani povećao dobit 26 posto
RAST
Pevex lani povećao dobit 26 posto
ZAGREB - Trgovačka kuća Pevex imala je u prošloj godini rast prihoda od 15,5 posto, a dobiti 26 posto u odnosu na 2022. godinu, vidljivo je iz rezultata poslovanja objavljenih na Fininom servisu Infobiz.
Siemens će raditi vlakove za prvu brzu željeznicu u SAD-u
VLAKOVI
Siemens će raditi vlakove za prvu brzu željeznicu u SAD-u
ESSEN - Njemački tehnološki div Siemens izvijestio je u četvrtak da je pred sklapanjem ugovora o isporuci vlakova za prvu brzu željeznicu u Sjedinjenim Državama.
Oštar pad prihoda i dobiti Maerska u prvom kvartalu
BRODARI
Oštar pad prihoda i dobiti Maerska u prvom kvartalu
KOPENHAGEN - A. P. Moller-Maersk izvijestio je danas o oštrom padu prihoda i dobiti u prvom tromjesečju uz dvoznamenkasti pad vozarina koji je zasjenio veći obujam prevezenog tereta.
Hrvatska pošta lani ostvarila 13,6 milijuna eura dobiti
U PLUSU
Hrvatska pošta lani ostvarila 13,6 milijuna eura dobiti
ZAGREB - Hrvatska pošta u 2023. ostvarila je porast EBITDA za 9 posto u odnosu na godinu prije, na 25.3 milijuna eura, dok je neto dobit iznosila 13.6 milijuna eura, odnosno znatno je porasla zbog rasta vrijednosti financijske imovine, izvijestili su danas iz Hrvatske pošte.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE