GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Snažnim ljudskim potencijalom PR agencija Mediahint kontinuirano raste

Snažnim ljudskim potencijalom PR agencija Mediahint kontinuirano raste
USPJESI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.02.2021 / 08:42
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Mediahint je boutique agencija za odnose s javnošću koja je u veljači 2021. godine proslavila četvrti rođendan.

Iako je 2020. godina bila za mnoge krizna, čini se kako se to ne tiče njih jer, kako tvrde, ostvarili su dupli prihod u odnosu na 2019. godinu. Za uspjeh u godini koja je za mnoge značila kriznu godinu, zaslužni su, kako navodi direktorica Blanka Tomašić – ljudi.

„Ljudski faktor je ključ! U Mediahintu smo prošle i 2019. godine napravili značajne iskorake što se tiče ljudskih potencijala i eksperata u svojem području djelovanja i komunikacijskoj industriji. Vjerujem kako ćemo i ove godine graditi timove i razvijati znanja, na čemu se i temelji naša vizija i misija. Vjerujući u to da je znanje naš temelj i učenje moto, Mediahintovci su isključivo visoko obrazovani stručnjaci odnosa s javnošću, a kad jednom uđeš u PR branšu, posebno s naglaskom na internet – učenje nikad ne prestaje ako težiš izvrsnošću.“

Sadržaj koji je značajan za poslovne ciljeve

„Fokusirani smo na stvaranje sadržaja koji je značajan za poslovne ciljeve klijenata, a ne samo na ispunjavanje forme.“ - naglašava voditeljica ključnih kupaca Martina Bratić.

Kako navodi, ova je godina usmjerena otvaranju novih tržišta.

„Mediahint će se ove godine usmjeriti na probijanje granica u punom smislu te riječi. Radit ćemo na otvaranju novih tržišta i širenju timova. Moramo povećati kapacitete kako bismo mogli prihvatiti nove projekte.“ – navodi Martina Bratić.

Probijanje granica; 2021. godina će biti i četiri puta bolja od 2019. godine

O probijanju granica možemo govoriti i u smislu broja projekata i prihoda koji se očekuje u 2021. godini, pa će kako navode u Mediahintu, 2021. godina biti i do četiri puta bolja nego 2019. godina. Mediahint očekuje unutarnju reorganizaciju jačanjem ljudskih kapaciteta i razvoj novih odjela te iskorak na nova tržišta.

Prediktivna analiza, nastavila je Blanka Tomašić, dala je inpute kako bi 2021. godina mogla biti za četiri puta bolja od 2019. godine, a namjera je preseliti u novi, veći prostor.

Trenutni projekti na kojima Mediahint radi vezani su uz digitalizaciju, ekologiju, turizam, kulturu, modu, aglomeraciju i gospodarstvo. Jedan od osnovnih alata odnosa s javnošću, koji je trenutnom situacijom direktno pogođen, su događaji i tiskovne konferencije.

„S obzirom na epidemiološke mjere, sve mora biti kako nalaže stožer, sve promjene moraju biti uvedene i primijenjene u realnom vremenu. To je ponekad zahtjevno jer Naručitelj i projektna dokumentacija zahtijevaju da na događaju bude i preko nekoliko stotina ljudi, a epidemiološke mjere to ne dozvoljavaju. Izazovno je to uskladiti i poštovati, ali ne i nemoguće. Svojim klijentima predlažemo i online tiskovne konferencije. Uz malo kreativnosti nađe se rješenje.„ – navodi Luka Klun, PR savjetnik i stručni suradnik na brojnim projektima.

Iz Mediahinta kažu kako i u ovim izazovnim vremenima pronalaze rješenja za klijente. Iako se percepcija potpuno promijenila, ne strahuju za ovaj segment. Navode kako su radionice o komunikacijskim vještinama i neke evente prebacili online i tu vide promjenu i ubuduće, pogotovo kad se radi o dislociranim projektima, no ipak se nadaju kako će se i dobar dio toga vratiti na staro te da ćemo se ponovno svi družiti uživo.




Tagovi: Snažnim ljudskim potencijalom PR agencija Mediahint, Blanka Tomašić, Martina Bratić, Luka Klun
PROČITAJ I OVO
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
DIVIDENDA
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
PULA - Arena Hospitality Grupa u četvrtak je održala Glavnu skupštinu dioničara na kojoj je prihvaćen prijedlog raspodjele dobiti u obliku dividende.
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
SJAJNE BROJKE
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
ANALIZA -  Prema izvješću, prihodi od prodaje porasli su za 36,1% na godišnjoj razini i iznosili su 97,2 milijuna eura.
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ODLAZAK
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ZAGREB - Dugogodišnja članica uprave tvrtke Energia naturalis (ENNA) zadužena za korporativne odnose i poslovnu podršku Sabina Škrtić napušta svoju poziciju te daljnju karijeru planira posvetiti akademskom i poslovnom razvoju, javljaju iz ove tvrtke.
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
KAMP
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
PAG – Aminess Hotels & Resorts, najbrže rastuća hotelska grupacija u Hrvatskoj, otvorila je camping resort s pet zvjezdica - Aminess Avalona Camping Resort 5*, projekt vrijedan 55 milijuna eura, smješten u Povljani na otoku Pagu.
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
OČEKIVANJA
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
ROGAŠKA - Finska grupa Fiskars, čiji je dio i Steklarna Rogaška, najavila je da će uložiti 15 milijuna eura u tvornicu stakla Rogaška u razdoblju od 2024. do 2026. godine s ciljem modernizacije tvornice i povećanja njezine konkurentnosti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE