GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Timberland vikend web shop akcija

Timberland vikend web shop akcija
PROMO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.03.2020 / 15:21
Autor: SEEbiz
ZAGREB -  Iskoristite 20% popusta na cijelu Timberland kolekciju na timberland.hr. Popust vrijedi od 19.3.2020. do 22.3.2020. godine. Iskazana akcijska cijena izražava cijenu s obračunatim akcijskim popustom od 20%.

Popust ne vrijedi u trgovinama i outletima, za kupnju poklon bonova i ne može se kombinirati s drugim akcijama.

Najvažniji prioritet Timberlanda je održavanje zdravlja i sigurnosti naših djelatnika, kupaca i partnera. Implementirali smo niz mjera u skladu sa smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije kako bi umanjili rizike za zaposlenike i kupce. U skladu s Odlukom Nacionalnog stožera sve naše trgovine od danas su zatvorene na period od 30 dana.

WEBSHOP JE OVDJE ZA VAS
Prodaja putem webshopa i dalje se odvija i to s još većom pažnjom. Prilikom obrade narudžbi posebnu pažnju usmjerili smo na rukovanje s naručenim artiklima te paketima prateći maksimalne higijenske standarde.

I VI MOŽETE DATI SVOJ DOPRINOS
Potičemo vas da prilikom online kupovine koristite opciju kartičnog plaćanja kako biste prilikom preuzimanja paketa kontakt sveli na minimum. Plaćanje gotovinom pouzećem dovodi do nepotrebnog rizika.

PREUZIMANJE PAKETA NA OTVORENOM
Po zaprimanju obavijesti o predviđenoj dostavi paketa, putem poveznice možete pristupiti portalu naše dostavne službe DPD-a, te odabrati dostavu paketa na sigurno mjesto (terasa, garaža i slično), čime možete dodatno osigurati izbjegavanje fizičkog kontakta i postići najveću moguću sigurnost za vas te ujedno i za kurire – sukladno tome pozivamo vas da ako je to moguće, odaberete ovu opciju.

U narednom periodu DPD kuriri neće ulaziti u zatvorene prostore (urede, skladišta i slično). Pakete će biti moguće preuzeti isključivo na otvorenom, bez kontakta i unutar sigurnosne udaljenosti od najmanje jednog metara (1m).

Ostanimo zajedno kod kuće, preuzmimo odgovornost i brinimo jedni o drugima!

Tagovi: Timberland, online trgovina, #StayAtHome
PROČITAJ I OVO
Radnici Varteksa krenuli u štrajk do isplate plaća
ŠTRAJK
Radnici Varteksa krenuli u štrajk do isplate plaća
VARAŽDIN - Radnici varaždinske tekstilne tvrtke Varteks od ponedjeljka su u štrajku zbog neisplate plaća dijelom za veljaču te za cijeli ožujak, a s konferencije za novinare poručili su da će štrajkati sve dok im se plaće ne isplate te da članica Uprave Jelena Bošnjak više ne uživa povjerenje radnika.
Heineken investira u pubove u Britaniji
INVESTICIJE
Heineken investira u pubove u Britaniji
AMSTERDAM - Nizozemski pivar Heineken izvijestio je da će otvoriti više od 700 radnih mjesta širom Ujedinjenog Kraljevstva u sklopu 42 milijuna funti (53 milijuna dolara) ulaganja u pubove koji bi se trebali prilagoditi postpandemijskim trendovima.
Allianz Hrvatska u 2023. ostvario rekordnu bruto dobit
REKORDI
Allianz Hrvatska u 2023. ostvario rekordnu bruto dobit
ZAGREB - Osiguravajuće društvo Allianz Hrvatska je u 2023. godini ostvarilo bruto premijski prihod u iznosu od 205 milijuna eura, što je za 4,4 % više u odnosu na godinu prije.
Pelin Spritz najnovija inovacija iz Badela 1862
PIĆA
Pelin Spritz najnovija inovacija iz Badela 1862
ZAGREB - Badel 1862 nastavlja oduševljavati svojom ponudom novih i inovativnih proizvoda uvođenjem na tržište prvog ready to drink pića na bazi legendarnog Badel Pelinkovca Gorkog.
Poslovnu lokaciju u Beču lani je otvorilo 227 stranih poduzeća
STATISTIKA
Poslovnu lokaciju u Beču lani je otvorilo 227 stranih poduzeća
BEČ - Beč i dalje privlači međunarodna poduzeća. To dokazuje činjenica da je prošle godine čak 227 inozemnih poduzeća svoje mjesto poslovanja otvorilo upravo u Beču.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE