GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Heineken investira u pubove u Britaniji

Heineken investira u pubove u Britaniji
INVESTICIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.05.2024 / 12:04
Autor: SEEbiz
AMSTERDAM - Nizozemski pivar Heineken izvijestio je da će otvoriti više od 700 radnih mjesta širom Ujedinjenog Kraljevstva u sklopu 42 milijuna funti (53 milijuna dolara) ulaganja u pubove koji bi se trebali prilagoditi postpandemijskim trendovima.

Kompanija namjerava preurediti 660 pubova, više od četvrtine poslovanja Star Pubs & Bar, u razdoblju intenzivnih nastojanja ugostitelja u Britaniji da što prije ostave iza sebe dvije teške pandemijske godine.

Za preuređenje njih 137 nizozemska kompanija izdvojit najmanje 125.000 funti.

Zadnja pretpandemijska kapitalna injekcija donijela je pubovima 115 milijuna funti.

Investicije će se fokusirati na pubove na predgrađima i na one u glavnim gradskim ulicama, u blizini stambenih četvrti, čiji je promet porastao zahvaljujući trendu rada od kuće, dodala je kompanija.

Heineken planira preurediti kuhinje i postaviti nove barove i poboljšati prostore na otvorenom u nekim pubovima, zbog kontinuiranog jačanja potražnje za pićima i blagovanjem na otvorenom.

"Ljudi su se zbog pandemije u posljednje dvije godine zadržavali bliže kući, tražeći u lokalima u susjedstvu iskustva radi kojih su nekada putovali u centar grada, restoran ili bar", objašnjava izvršni direktor Star Pubs & Bars Lawson Mountstevens.

“Ne žele se vratiti na staro, očekuju bolju kvalitetu, uključujući hranu i specijalna pića – poput koktela – koje je teže pripremiti kod kuće", dodaje.

"Uvjereni smo da će objekti koji se prilagode promijenjenim potrebama posjetitelja pubova imati svijetllu budućnost na dulji rok", zaključuje čelnik Star Pubs & Bars.

Tagovi: Heineken, pubovi, pivo, britanija
PROČITAJ I OVO
Dvanaest ozlijeđenih zbog turbulencije na letu Qatar Airwaysa za Dublin
PROBLEMI
Dvanaest ozlijeđenih zbog turbulencije na letu Qatar Airwaysa za Dublin
DOHA - Dvanaest osoba koje su putovale letom Qatar Airwaysa iz Dohe za Irsku ozlijeđeno je tijekom turbulencije, priopćila je danas zračna luka Dublin, dodajući da je zrakoplov sletio sigurno i prema planu.
3. maj u velikim problemima
BRODOGRADNJA
3. maj u velikim problemima
RIJEKA - Sve što se zna jest da »Algoma Endeavour« mora biti završen do početka rujna, što je zadnji rok u kojem se ovaj brod mora otisnuti na preplov Atlantika.
Wizz Air reže broj zimskih letova u bazama u Skoplju i Beogradu
REZOVI
Wizz Air reže broj zimskih letova u bazama u Skoplju i Beogradu
SKOPLJE - Wizz Air je nastavio smanjivati frekvencije u svojim bazama za nadolazeću zimsku sezonu 2024./25., koja počinje 27. listopada, dok flota A320neo-obitelji prijevoznika prolazi inspekcije zbog proizvodnih problema s motorima.
Aerodrom Nikola Tesla usporio rast u travnju
USPORAVANJE
Aerodrom Nikola Tesla usporio rast u travnju
BEOGRAD - Beogradska zračna luka, kojom upravlja koncesionar VINCI, tijekom travnja bilježi rekordan promet putnika, ali s najmanjom stopom rasta u tekućoj godini.
Kakve su aranžmane Telekom i EPS potpisali u Italiji?
SPORAZUMI
Kakve su aranžmane Telekom i EPS potpisali u Italiji?
BEOGRAD - Tokom Poslovnog foruma Italije i Srbije u Trstu je potpisano više međudržavnih ugovora i sporazuma, ali i ugovora između italijanskih grupacija i srpskih kompanija. Među njima su i sporazumi vezani za novo zaduživanje Telekoma Srbije i Elektroprivrede Srbije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE