GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

TUI zainteresIran i za zimske letove za Sarajevo

TUI zainteresIran i za zimske letove za Sarajevo
INTERES
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.06.2023 / 07:44
Autor: SEEbiz
MOSTAR - Ministarstvo okoliša i turizma FBiH 15. juna je bilo domaćin sastanka koji je ranije iniciran prilikom posjete jednog od vodećih turističkih operatera TUI a sa ciljem promoviranja Sarajeva, olimpijskih planina i naše zemlje kao atraktivne turističke destinacije britanskim turistima.

Sastanku su pored ministrice Pozder i premijera KS Nihada Uka prisustvovali i direktori Međunarodnog aerodroma Sarajevo, ZOI 84. te predstavnici Turističke zajednice KS, USAID, MAS i FMOIT.

- Zajednički napori da našu turističku ponudu promovišemo ne samo turistima u Velikoj Britaniji koji se sve češće spominju kao najpoželjniji turisti nego i puno šire, mogu donijeti pozitivne efekte kako u finansijskom smislu tako i u smislu poboljšanja imidža naše zemlje. Opredijeljenost podršci razvoju putne infrastrukture i uspostavi većeg broja letova, kao i razvoj destinacijskog marketinga i turističkih proizvoda, također je nešto što se jučer moglo čuti na sastanku sa svake strane, istakla je ministrica Pozder.

Narednih dana planiran je radni sastanak na kojem će se dogovoriti konkretni koraci i zadaci za pripremu zimske turističke sezone. Ovaj sastanak održan je nakon sjednice Vlade FBiH na kojoj je usvojen zaključak kojim se Strategija razvoja turizma 2022. - 2027. upućuje u parlamentarnu proceduru.

TUI grupacija je u nedavno završenoj zimskoj sezoni uvela letove iz London Getvika za Sarajevo za ljubitelje skijanja i sotalih zimskih aktivnosti na olimpijskim planinama Bjelašnica, Igman i Jahorina.

Tagovi: KOMPANIJA TUI, Aerodrom Sarajevo
PROČITAJ I OVO
Rimčeve kompanije i prošlu godinu završile u gubitku
U MINUSU
Rimčeve kompanije i prošlu godinu završile u gubitku
ZAGREB - Kompanije iz Rimac Grupe i Project 3 Mobility objavile su izvješća za 2023. godinu
Hershey poslovao iznad očekivanja analitičara
IZNAD OČEKIVANJA
Hershey poslovao iznad očekivanja analitičara
NEW YORK - Hershey je premašio očekivanja Wall Streeta u kontekstu prodaje i dobiti u prvom tromjesečju u petak, zahvaljujući višim cijenama i stabilnoj potražnji potrošača za njegovim čokoladama i slatkišima.
Katapultirana dobit Vindije u 2023.
UZLET
Katapultirana dobit Vindije u 2023.
VARAŽDIN - Varaždinska Vindija ostvarila je lani 473,5 milijuna eura prihoda, što je skroman rast od 3,7 posto.
Radnici Varteksa idu u štrajk
ŠTRAJK
Radnici Varteksa idu u štrajk
ZAGREB - Radnici Varteksa d.d. u ponedjeljak 6.svibnja u 6,00 sati kreću u štrajk, priopćeno je SEEbizu iz Udruge radničkih sindikata Hrvatske (URSH).
Ikea spušta cijene brojnih proizvoda
POTEZI
Ikea spušta cijene brojnih proizvoda
ZAGREB - Dok drugi proizvođači namještaja povećavaju svoje cijene, Ikea ide kontra inflatorne struje i pokreće treću rundu sniženja za tisuće proizvoda u godinu dana kako bi kupcima ublažila pritisak inflacije
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE