GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Valamar je dosad u Istra Premium Camping Resort u Funtani uložio 81 milijun eura

Valamar je dosad u Istra Premium Camping Resort u Funtani uložio 81 milijun eura
ULAGANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.08.2023 / 14:58
Autor: SEEbiz
POREČ – Dodatnih 7,6 milijuna eura uloženo je ove sezone u Istra Premium Camping Resort 5* u Funtani u unaprjeđenje smještaja i usluga vodećeg obiteljskog kamping ljetovališta u Hrvatskoj i jednog od najboljih na Mediteranu, čime su ukupne investicije Valamara u Istra Premium Camping Resort dosegnule 81 milijun eura.

Goste Valamarovog Istra Premium Camping Resorta ove sezone je dočekalo 18 novih vila s bazenom i novi Tuna bay restoran što je dodatno podiglo razinu kvalitete svih sadržaja u kampu i unaprijedilo uslugu kamping ljetovališta kojeg krasi 5*. Tuna Bay restoran predstavlja suvremenu izvedbu mediteranske kuhinje kojoj su u fokusu sezonske i lokalne namirnice kao i povrće i masline iz vlastitog vrta te je sjajno nadopinuo već bogatu gastronomsku ponudu ovog jedinstvenog kamping ljetovališta.

„Valamar kontinuirano ulaže u kamping segment u smjeru visoke dodane vrijednosti koju gosti odlično prepoznaju. Stalne inovacije i ulaganje u kvalitetu proizvoda i usluga, kao i edukacije i razvoj zaposlenika, jamstvo su zadovoljstva gostiju te visoke potražnje kako tijekom pred i posezone, tako i u visokoj sezoni, a najbolji primjer je upravo Istra Premium Camping Resort koji iz godine u godinu bilježi izvrsne rezultate“, istaknuo je Bruno Radoš, direktor operacija za kampove u Valamaru.

Istra Premium Camping Resort nudi najbogatiji izbor luksuznog smještaja: od raskošnih parcela kraj mora i modernih camping homeova do glamping šatora i stilski uređenih camping vila s bazenom. Vrhunski smještaj višestrukro nagrađivanog kamping resorta savršeno nadopunjuju sadržaji koji uključuju premium obiteljski vodeni park Aquamar koji se prostire na 1.000 m2 s nizom tobogana i vodenih atrakcija, prelijepe plaže, moderno uređene prostorije za igru i zabavu, dječje igraonice, sportske zone i šarmantni restorani te barovi i trgovine u okviru središnjeg trga Piazza u kojima se su svoje mjesto našli i vrhunski autohtoni proizvodi i namirnice s lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Gostima kampa na raspolaganju je i usluga dostave Valfresco Direkt na kamping parcelu ili camping home u okviru koje mogu naručiti gotova ili polugotova jela, svježe voće i povrće i ostale potrepštine, bez odlaska u trgovinu. 

Tagovi: Valamar, Istra Premium Camping Resort, Funtana
PROČITAJ I OVO
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
DIVIDENDA
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
PULA - Arena Hospitality Grupa u četvrtak je održala Glavnu skupštinu dioničara na kojoj je prihvaćen prijedlog raspodjele dobiti u obliku dividende.
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
SJAJNE BROJKE
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
ANALIZA -  Prema izvješću, prihodi od prodaje porasli su za 36,1% na godišnjoj razini i iznosili su 97,2 milijuna eura.
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ODLAZAK
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ZAGREB - Dugogodišnja članica uprave tvrtke Energia naturalis (ENNA) zadužena za korporativne odnose i poslovnu podršku Sabina Škrtić napušta svoju poziciju te daljnju karijeru planira posvetiti akademskom i poslovnom razvoju, javljaju iz ove tvrtke.
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
KAMP
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
PAG – Aminess Hotels & Resorts, najbrže rastuća hotelska grupacija u Hrvatskoj, otvorila je camping resort s pet zvjezdica - Aminess Avalona Camping Resort 5*, projekt vrijedan 55 milijuna eura, smješten u Povljani na otoku Pagu.
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
OČEKIVANJA
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
ROGAŠKA - Finska grupa Fiskars, čiji je dio i Steklarna Rogaška, najavila je da će uložiti 15 milijuna eura u tvornicu stakla Rogaška u razdoblju od 2024. do 2026. godine s ciljem modernizacije tvornice i povećanja njezine konkurentnosti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE