GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Većinski paket dionica Cibalije prodaje se na Njuškalu

Većinski paket dionica Cibalije prodaje se na Njuškalu
SMIJEŠNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.01.2020 / 17:16
Autor: SEEbiz
VINKOVCI - Na internetskom oglasniku Njuškalo objavljena je prodaja većinskog paketa dionica negdašnjeg hrvatskog nogometnog prvoligaša iz Vinkovaca, HNK Cibalia.

Oglas je objavio nezavisni gradski vijećnik iz Vinkovaca Damir Jakšić, uz napomenu kako je za sve dodatne informacije potrebno zvati Gradsko poglavarstvo Vinkovaca.

Istaknuta cijena? Prava sitnica: potencijalni kupci morat će biti spremni iskeširati 6,5 milijuna kuna ili 874.041 euro.

Damir Jakšić na Facebooku je objasnio svoj potez.

- Stavio sam Cibaliju na Njuškalo da pomognem gradu prodati većinski paket dionica. Bojim se da ni nakon neuspjela natječaja za prodaju i njegova današnjeg produljenja neće biti ništa od prodaje kluba.

Cibaliju su gospoda do temelja uništila i toliko zadužila da nitko nije zainteresiran za kupnju kluba po trostruko većoj cijeni nego što vrijedi. Za dosadašnje uništavanje Cibalije nitko od odgovornih nije odgovarao.

Na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća Vinkovaca kao neovisni vijećnik tražio sam pismenim putem zadnje financijsko izvješće i reviziju kluba. Nadam se da ću to uskoro dobiti, poručio je Jakšić na Facebooku.

Vinkovačka Cibalia lani je proslavila stogodišnju djelovanja, i to u jednom od najtežih razdoblja u svojoj povijesti. U pitanju je i sam opstanak kluba. HNK Cibalia bilježi višemilijunske gubitke, a u proljetnu će polusezonu krenuti sa zadnje pozicije u drugoj hrvatskoj ligi. Navijači Cibalije trebaju i čekaju čudo.

Tagovi: NK Cibalia, Cibalia, Vinkovci, Njuškalo, Damir Jakšić
PROČITAJ I OVO
Hugo Boss s rastom dobiti i prodaje u prvom kvartalu
DOBRA GODINA
Hugo Boss s rastom dobiti i prodaje u prvom kvartalu
BERLIN - Njemački luksuzni modni brend Hugo Boss izvijestio je u četvrtak da je njegov neto prihod u prvom tromjesečju koji se može pripisati dioničarima matične kompanije porastao za 9% na 38 milijuna eura (40 milijuna dolara) s prošlogodišnjih 35 milijuna eura.
Pevex lani povećao dobit 26 posto
RAST
Pevex lani povećao dobit 26 posto
ZAGREB - Trgovačka kuća Pevex imala je u prošloj godini rast prihoda od 15,5 posto, a dobiti 26 posto u odnosu na 2022. godinu, vidljivo je iz rezultata poslovanja objavljenih na Fininom servisu Infobiz.
Siemens će raditi vlakove za prvu brzu željeznicu u SAD-u
VLAKOVI
Siemens će raditi vlakove za prvu brzu željeznicu u SAD-u
ESSEN - Njemački tehnološki div Siemens izvijestio je u četvrtak da je pred sklapanjem ugovora o isporuci vlakova za prvu brzu željeznicu u Sjedinjenim Državama.
Oštar pad prihoda i dobiti Maerska u prvom kvartalu
BRODARI
Oštar pad prihoda i dobiti Maerska u prvom kvartalu
KOPENHAGEN - A. P. Moller-Maersk izvijestio je danas o oštrom padu prihoda i dobiti u prvom tromjesečju uz dvoznamenkasti pad vozarina koji je zasjenio veći obujam prevezenog tereta.
Hrvatska pošta lani ostvarila 13,6 milijuna eura dobiti
U PLUSU
Hrvatska pošta lani ostvarila 13,6 milijuna eura dobiti
ZAGREB - Hrvatska pošta u 2023. ostvarila je porast EBITDA za 9 posto u odnosu na godinu prije, na 25.3 milijuna eura, dok je neto dobit iznosila 13.6 milijuna eura, odnosno znatno je porasla zbog rasta vrijednosti financijske imovine, izvijestili su danas iz Hrvatske pošte.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE