GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vrhunski fusion restoran koji će vas oduševiti

Vrhunski fusion restoran koji će vas oduševiti
GASTRO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.09.2023 / 10:22
Autor: SEEbiz
LOŠINJ - Restoranska scena i gastronomska ponuda doživljava pravi procvat u gotovo svim dijelovima Hrvatske.

Gastronomija je sastavni dio poslovne komunikacije. Dobrim izborom restorana dajemo na važnosti poslovnim partnerima, ali time predstavljamo vlastitu tvrtku ili poslovni projekt. Kako biste uspješno spojili vrhunski pripremljene specijalitete, s ugodnim interijerom, zavidnom ponudom vina i ugodnom atmosferom vrlo je važno odlučiti se za odgovarajući restoran.

Neformalna poslovna druženja sastavni su dio menadžerskog posla. Sklapanje poslova u opuštenoj atmosferi često je uspješnije od dogovaranja u uredskim prostorijama tvrtki. Domjenci, razne proslave, team building, poslovni ručkovi i večere prava su prilika da se družite s poslovnim partnerima, klijentima, ali i sa svojim nadređenima i podređenima. Neformalna poslovna druženja najčešće se zbivaju u vrijeme adventa, Božića ili jubileja radnih organizacija.






S druge strane, opušten čovjek bolje i lakše donosi odluke i može obaviti više posla u kraćem vremenu. Menadžeri koji se redovno odmaraju spremnije se nose sa svakodnevnim stresom koji dolazi s njihovim poslom. Odmor nas održava fizički i psihički zdravima i tako jača produktivnost i zadovoljstvo poslom. I tu u priču također ulaze vrhunski restoranski užitci.

Poseban dio gastro ponude je fusion kuhinja, odnosno kuhinja koja spaja elemente različitih kulinarskih tradicija koje potječu iz različitih zemalja, regija ili kultura.

Fusion hrana je opći pojam za kombinaciju različitih oblika kuhanja i dolazi u nekoliko oblika. Iako je fusion hrana često izum kuhara, fusion kuhinja može se prirodno pojaviti u različitim kuhinjama regije ili podregije. Kao takvi, fusion restorani često su prvi izbor poslovnjaka, bilo da se radi o uživanju u hrani na odmoru ili kao izboru za poslovni ručak.

Gastronomska scena posljednjih je godina značajno obogaćena i na Lošinju. Osim tradicionalne hrvatske gastro ponude, tu su i vrhunski restorani koji nude i čudesne japanske gastro doživljaje.

Restoran Matsunoki smješten je u Hotelu Bellevue brenda Lošinj Hotels & Villas, u uvali Čikat na otoku Lošinju. Chef restorana je Orhan Cakiroglu, chef turskog porijekla koji je stekao iskustvo u nekim od najpoznatijih i nagrađivanih restorana kao što su Zuma i Hakkasan. Nagrađen Michelinovim tanjurom i 15.5 bodova gastronomskog vodiča Gault&Millau, Matsunoki je fuzijski restoran i nudi tradicionalnu japansku kuhinju u kojoj se spajaju originalne japanske namirnice sa svježim mediteranskim namirnicama iz lokalnog ekološkog uzgoja. Nnigiri sushi, maki sushi te ostale vrhunske delicije dobro osmišljenog jelovnika, pružit će iznimni gastro doživljaj.
U ponudi su i poznata japanska pića poput tradicionalnog sake vina i vrhunskih japanskih whiskeya, kao što su Nikka Taketsuru, The Yamazaki, Hakushu i Hibiki.



Mastunoki raspolaže s čak 485 pomno odabranih etiketa vina i inventarom od 2425 boca vina, zahvaljujući kojima je osvojio nagradu „Best of Award of Excellence“, označenu s dvije vinske čaše, prema izboru 2023 Restaurant Awards poznatog američkog časopisa Wine Spectator.
Kada tome dodamo ambijent, odnosno da gosti u svom obroku uživaju s pogledom na predivnu uvalu Čikat, jasno je da se radi o doista jedinstvenom iskustvu...



Tagovi: Matsunoki, restoran Matsunoki, Lošinj, fusion
PROČITAJ I OVO
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
DIVIDENDA
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
PULA - Arena Hospitality Grupa u četvrtak je održala Glavnu skupštinu dioničara na kojoj je prihvaćen prijedlog raspodjele dobiti u obliku dividende.
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
SJAJNE BROJKE
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
ANALIZA -  Prema izvješću, prihodi od prodaje porasli su za 36,1% na godišnjoj razini i iznosili su 97,2 milijuna eura.
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ODLAZAK
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ZAGREB - Dugogodišnja članica uprave tvrtke Energia naturalis (ENNA) zadužena za korporativne odnose i poslovnu podršku Sabina Škrtić napušta svoju poziciju te daljnju karijeru planira posvetiti akademskom i poslovnom razvoju, javljaju iz ove tvrtke.
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
KAMP
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
PAG – Aminess Hotels & Resorts, najbrže rastuća hotelska grupacija u Hrvatskoj, otvorila je camping resort s pet zvjezdica - Aminess Avalona Camping Resort 5*, projekt vrijedan 55 milijuna eura, smješten u Povljani na otoku Pagu.
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
OČEKIVANJA
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
ROGAŠKA - Finska grupa Fiskars, čiji je dio i Steklarna Rogaška, najavila je da će uložiti 15 milijuna eura u tvornicu stakla Rogaška u razdoblju od 2024. do 2026. godine s ciljem modernizacije tvornice i povećanja njezine konkurentnosti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE