GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Započela edukacija druge generacije polaznika Navigate programa

Započela edukacija druge generacije polaznika Navigate programa
EDUKACIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.11.2022 / 10:41
Autor: SEEbiz
ZAGREB - U okviru DRIVE Beyond Exellence programa unaprjeđenja znanja i vještina svojih zaposlenika, Fortenova grupa je zajedno s COTRUGLI Business School pokrenula novi ciklus edukacija kroz Navigate program.

U drugoj generaciji polaznika je 22 zaposlenika iz 14 operativnih kompanija i Fortenova grupe d.d., a najviše ih je iz poslovnog područja prehrana i maloprodaja. Oni će kroz 14 mjeseci edukacije dizajnirane za menadžere Fortenova grupe prije svega osnažiti svoje vještine vođenja, a kroz rad na konkretnom projektu iz poslovanja pod paskom izvršnih direktora Fortenova grupe, promišljati o unaprjeđenjima u svojim kompanijama i steći nova, praktična organizacijska znanja. Sve će se to dodatno odraziti na mobilizaciju njihovih timova i organizacija, ali i na ostvarivanje ciljeva u okviru realizacije strategije Fortenova grupe.

„Sustavnu konsolidaciju poslovanja Fortenova grupe pratila je i izgradnja sustavne podrške razvoju našeg ključnog resursa - naših talenata. Taj je pristup polučilo značajne rezultate jer, osim što smo u svega četiri godine poslovanja postali jedan od najpoželjnijih poslodavaca u okruženju, razvili smo i tri vlastita tailor made programa edukacije, kroz koje je u prvoj generaciji prošlo više od 250 naših zaposlenika. Tijekom ovog mjeseca s novim ciklusima edukacije započinje još 200 -tinjak kolegica i kolega iz cijele Grupe pa će u dvije godine kroz internu edukaciju proći gotovo 400 zaposlenika. Već su prve generacije potvrdile da ulaganje u širenje znanja i osobni rast i razvoj naših talenata, znači i jačanje potencijala Grupe u ostvarenju poslovnih ciljeva. Sigurni sam da će i doprinos druge generacije polaznika svih programa DRIVE Beyond Exellence-a biti jednako snažan i vidljiv“ - rekao je Fabris Peruško, glavni izvršni direktor i član Upravnog odbora Fortenova grupe povodom pokretanja drugog ciklusa Navigate programa.

„Iznimno nam je drago što smo već drugu godinu edukacijski partner Fortenova Grupe te da kroz „Drive Beyond Excellence – Navigate“ program nastavljamo doprinositi jačanju profesionalnih kompetencija zaposlenika Grupe, a sve u cilju postizanja zacrtanih strateških ciljeva, kao i, ništa manje važnom, osobnom razvoju. Kao vodeća poslovna škola na području jugoistočne Europe uvijek ističemo važnost cjeloživotnog obrazovanja i veseli nas dati svoj doprinos osobnoj, građanskoj, društvenoj i poslovnoj perspektivi. Siguran sam kako će polaznici programa biti važne karike u razvoju svoje organizacije te da će osobnim primjerom pridonijeti konkurentnosti hrvatske ekonomije.“, izjavio je Zoran Đorđević, partner i akademski direktor u COTRUGLI Business School.

Tagovi: Fortenova grupa, Fabris Peruško, Cotrugli business school, Zoran Đorđević
PROČITAJ I OVO
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
DIVIDENDA
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
PULA - Arena Hospitality Grupa u četvrtak je održala Glavnu skupštinu dioničara na kojoj je prihvaćen prijedlog raspodjele dobiti u obliku dividende.
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
SJAJNE BROJKE
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
ANALIZA -  Prema izvješću, prihodi od prodaje porasli su za 36,1% na godišnjoj razini i iznosili su 97,2 milijuna eura.
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ODLAZAK
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ZAGREB - Dugogodišnja članica uprave tvrtke Energia naturalis (ENNA) zadužena za korporativne odnose i poslovnu podršku Sabina Škrtić napušta svoju poziciju te daljnju karijeru planira posvetiti akademskom i poslovnom razvoju, javljaju iz ove tvrtke.
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
KAMP
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
PAG – Aminess Hotels & Resorts, najbrže rastuća hotelska grupacija u Hrvatskoj, otvorila je camping resort s pet zvjezdica - Aminess Avalona Camping Resort 5*, projekt vrijedan 55 milijuna eura, smješten u Povljani na otoku Pagu.
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
OČEKIVANJA
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
ROGAŠKA - Finska grupa Fiskars, čiji je dio i Steklarna Rogaška, najavila je da će uložiti 15 milijuna eura u tvornicu stakla Rogaška u razdoblju od 2024. do 2026. godine s ciljem modernizacije tvornice i povećanja njezine konkurentnosti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE