GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zoran Đorđević preuzeo funkciju direktora Algebra MBA Poslovne škole

Zoran Đorđević preuzeo funkciju direktora Algebra MBA Poslovne škole
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.10.2023 / 08:33
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Algebra MBA Poslovna škola dobila je novo kadrovsko pojačanje.

Nakon više od 20 godina iskustva u području razvoja obrazovnih programa za menadžere i poduzetnike, Zoran Đorđević, donedavni programski direktor COTRUGLI Poslovne škole, preuzeo je funkciju direktora Algebra MBA Poslovne škole na kojem će biti zadužen za osmišljavanje i provedbu novih programa, selekciju i privlačenje novih predavača te nadgledanje ukupnog poslovanja i izvedbu programa škole. Arsen Šolić ostaje zadužen za vođenje i razvoj e-Leadership MBA studija kojemu će fokus biti na inovativnim programima usmjerenim na digitalnu transformaciju, industriju 4.0 i upravljanje digitalnim proizvodima (product management). Novim kadrovskim pojačanjem, Algebra želi dodatno osnažiti svoju tržišnu poziciju pružatelja konkurentnih obrazovnih programa usmjerenih na razvoj suvremenih lidera i menadžera.

„Vjerujemo da će nam Zoranovo bogato iskustvo pomoći u daljnjem razvoju i jačanju tržišne konkurentnosti naše poslovne škole u kojoj snažan fokus stavljamo upravo na razvoj vještina lidera modernog, digitalnog doba koje sa sobom nosi posebne izazove u upravljanju ljudima i resursima. U vremenu globalne konkurencije, brzih promjena i potrebe za izgradnjom agilnih i inovativnih timova, kvalitetan menadžerski kadar ključan je faktor u dinamičnoj transformaciji poslovanja i održivoj realizaciji poslovnih planova kompanija.“ – istaknuo je izv. prof. dr. sc. Mislav Balković, dekan Visokog učilišta Algebra.

Đorđević je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, dok je titulu MBA – Master of Business Administration stekao 2005. godine završivši program COTRUGLI Poslovne škole. Profesionalni put započeo je u Hrvatskom udruženju menadžera i poduzetnika (HUM-CROMA) gdje je, kao voditelj projekata, bio zadužen za provedbu edukacijskih programa usavršavanja menadžerskih vještina za članove udruženja. U COTRUGLI Poslovnoj školi Đorđević je 2006. godine preuzeo poziciju partnera i direktora edukacijskih programa pri čemu je bio odgovoran za osmišljavanje i provedbu kurikuluma za MBA programe, otvorene programe i korporativne akademije s ciljem podizanja kompetencija menadžerske populacije na području Centralne Europe. Član je i akreditacijske komisije AMBA-e (Association of MBA’s) sa sjedištem u Londonu, UK za akreditaciju programa iz područja ekonomije i poduzetništva.

„Suvremeni kanali komunikacije i upravljanja zahtijevaju puno širi i sveobuhvatniji pogled pa i menadžeri danas moraju biti sposobni brinuti o mnogo paralelnih aspekata razvoja organizacije, puno intenzivnije nego su to trebali u nekim ranijim periodima. Cilj mi je unutar Algebra MBA Poslovne škole, uz razvoj postojećih, pokrenuti i nove, inovativne programe koji će odgovoriti na sve veće zahtjeve modernog, umreženog društva i kojima ćemo tržištu pružiti portfelj kreativnih i kompetentnih lidera spremnih za rješavanje kompleksnih izazova današnjice“ – kazao je Đorđević.

Algebra MBA Poslovna škola referentni je centar uspješnosti na državnoj, regionalnoj i europskoj razini za e-Leadership, strateško upravljanje, te poslovnu transformaciju i inovacije u digitalnoj ekonomiji i industriji 4.0, kao i pouzdan poslovni partner domaćim i međunarodnim poduzetnicima i tvrtkama.

Tagovi: Zoran Đorđević, AlgebraAlgebra MBA Poslovna škola
PROČITAJ I OVO
Nautičke luke lani podigle prihode 12,1%
LUKE
Nautičke luke lani podigle prihode 12,1%
ZAGREB - U lukama nautičkog turizma na hrvatskom Jadranu u 2023. je ostvareno 12,1 posto više ukupnih prihoda nego 2022. ili 161 milijun eura (bez PDV-a), od čega kao i ranijih godina najviše od iznajmljivanje vezova, podaci su Državnog zavoda za statistiku (DZS), koji pokazuju i pad broja plovila u tranzitu u tim lukama.
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
DIVIDENDA
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
PULA - Arena Hospitality Grupa u četvrtak je održala Glavnu skupštinu dioničara na kojoj je prihvaćen prijedlog raspodjele dobiti u obliku dividende.
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
SJAJNE BROJKE
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
ANALIZA -  Prema izvješću, prihodi od prodaje porasli su za 36,1% na godišnjoj razini i iznosili su 97,2 milijuna eura.
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ODLAZAK
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ZAGREB - Dugogodišnja članica uprave tvrtke Energia naturalis (ENNA) zadužena za korporativne odnose i poslovnu podršku Sabina Škrtić napušta svoju poziciju te daljnju karijeru planira posvetiti akademskom i poslovnom razvoju, javljaju iz ove tvrtke.
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
KAMP
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
PAG – Aminess Hotels & Resorts, najbrže rastuća hotelska grupacija u Hrvatskoj, otvorila je camping resort s pet zvjezdica - Aminess Avalona Camping Resort 5*, projekt vrijedan 55 milijuna eura, smješten u Povljani na otoku Pagu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE