GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Uber uveo program nagrađivanja izvrsnih vozača

 Uber uveo program nagrađivanja izvrsnih vozača
NAGRADE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.02.2020 / 13:01
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Uberovi partneri vozači od danas se mogu uključiti u program nagrađivanja Uber Pro. Svakom vožnjom, vozači će skupljati bodove zahvaljujući kojima će dobiti razne pogodnosti, a i korisnici će u svojoj aplikaciji moći vidjeti njihov status unutar vozačeva profila.

Za pristup Uber Pro programu, vozači moraju imati minimalnu prosječnu ocjenu od 4,85 i stopu otkazivanja vožnji ispod 8 posto. Svakom vožnjom vozači ostvaruju 1 bod, a tijekom razdoblja visoke potražnje moguće ih je ostvariti i više. Za osvajanje Gold razine pogodnosti potrebno je osvojiti 250 bodova, Platinum razina otključava se na 750 bodova, a Diamond razinu osvojit će vozači koji skupe 1350 bodova. 

Vozači s Gold razinom unutar aplikacije dobit će poseban status koji će biti vidljiv svim korisnicima, dok će oni s Platinum razinom, osim vidljivog statusa, dobiti veću vjerojatnost dobivanja nove vožnje u zračnoj luci, dok dovršavaju vožnju sa zračne luke, kao i mogućnost dobivanja vožnje kojom će se vratiti u svoj omiljeni dio grada. Diamond razina nosi sve pogodnosti prethodnih razina, uz dodatnu mogućnost „preskakanja reda“ za vožnje u zračnoj luci. 

Vozači koji se uključe u program svakom će vožnjom tijekom fiksnog tromjesečnog razdoblja skupljati bodove i tako ostvarivati nove pogodnosti, koje se otključavaju odmah po ostvarivanju dovoljnog broja bodova. Također, vožnje dovršene u odabranim terminima svakog dana donose dodatne bodove. Status ostvaren u tri mjeseca vozači će „braniti“ tijekom iduća tri mjeseca, uživajući u prethodno ostvarenim pogodnostima.

Tagovi: Uber, Uber Pro
PROČITAJ I OVO
Stellantis zapošljava inženjere u Maroku, Brazilu i Indiji, plaćeni su i do pet puta manje od Europljana
UŠTEDE
Stellantis zapošljava inženjere u Maroku, Brazilu i Indiji, plaćeni su i do pet puta manje od Europljana
MILANO - Automobilski inženjeri u Europi i SAD-u mogu zaraditi godišnju plaću u rasponu od 140.000 do 185.000 eura, uključujući beneficije. S obzirom na to da se europski proizvođači bore za smanjenje troškova, scena trenutno zapošljava inženjere u Južnoj Americi, Africi i Aziji.
Prodaja Škode porasla u prvom kvartalu
RAST
Prodaja Škode porasla u prvom kvartalu
PRAG - Prodajni rezultati tvrtke iz Mladá Boleslava za prvo tromjesečje opet pokazuju rast prodaje. Octavia je i dalje najpopularniji model, ali i Fabia dobro prolazi u SUV eri, što dokazuje da mali automobili još nisu otpisani.
Volkswagen gubi bitku na kineskom tržištu
PROBLEMI
Volkswagen gubi bitku na kineskom tržištu
BERLIN - Njemački koncern Volkswagen, inače i dalje najveći strani proizvođač automobila u Kini, polako gubi bitku za ogromno kinesko tržište s tamošnjim domaćim proizvođačima. Valjda i zato što su mu Kinezi ukrali dio tehnologije.
Aston Martin udvostručio gubitak, dionice potonule
SVE GORE
Aston Martin udvostručio gubitak, dionice potonule
LONDON - Proizvođač luksuznih automobila Aston Martin u srijedu je izvijestio o znatno većim gubicima u prvom tromjesečju, budući da je kompanija zaustavila proizvodnju svojih osnovnih modela prije lansiranja nove serije vozila kasnije ove godine.
Mercedes-Benz ispod očekivanja na početku godine
ISPOD OČEKIVANJA
Mercedes-Benz ispod očekivanja na početku godine
STUTTGART - Njemački proizvođač automobila Mercedes-Benz u prvom je kvartalu ostvario 35,9 milijardi eura prihoda, što je 4,4 posto manje nego u istom razdoblju lani.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE