GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Deutsche Bank ugodno iznenadio rezultatima

Deutsche Bank ugodno iznenadio rezultatima
IZNENAĐENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.04.2020 / 08:33
Autor: SEEbiz
FRANKFURT - Deutsche Bank je iznenadio analitičare i u prvom tromjesečju ostvario dobit od 66 milijuna eura, a što izvršni direktor banke Christian Sewing pripisuje uspješnom restrukturiranju i operativnoj snazi.

Uprkos krizi virusa korone, najveća njemačka novčana kuća ostvarila je dobit prije poreza u iznosu od 206 milijuna eura te dobit nakon poreza od 66 milijuna eura, priopćila je ova institucija.

Analitičari su prosječno očekivali gubitak od 269 miliona eura.

- Vrlo smo zadovoljni što rezultati za prvo tromjesečje potvrđuju naš napredak u restrukturiranju naše banke, operativnu snagu našeg poslovanja i našu otpornost, rekao je izvršni direktor Christian Sewing.

Deutsche Bank je u prvom tromjesečju iznenadila osvarenim prihodom koji je iznosio 6,4 milijarde eura, a stručnjaci su predviđali u prosjeku 5,7 milijardi eura.

Tagovi: Deutsche Bank, Christian Sewing, poslovni rezultati
PROČITAJ I OVO
Dušan Banović novi predsjednik NO-a Slatinske banke
KADROVI
Dušan Banović novi predsjednik NO-a Slatinske banke
SLATINA - Nadzorni odbor Slatinske banke jučer je održao sjednicu na kojoj je Dušan Banović, dosadašnji zamjenik predsjednice Nadzornog odbora, izabran za novog predsjednika Nadzornog odbora.
NBS: Novi dnevni rekord u broju instant plaćanja
REKORDI
NBS: Novi dnevni rekord u broju instant plaćanja
BEOGRAD - U sistemu instant plaćanja Narodne banke Srbije (IPS NBS) i kliring sistemu NBS zabeležen je u ponedeljak, 21. septembra, novi dnevni rekordan broj transakcija.
ECB će prodavati dugove putem online trgovine
PRODAJA
ECB će prodavati dugove putem online trgovine
FRANKFURT - Europska centralna banka (ECB) priprema internetsko mjesto ili trgovinu u stilu diva Amazona gdje bi prodavala stotine milijardi eura bankarskih kredita, stvorenih kao rezultat koronavirusne krize. ECB ima za cilj ojačati ekonomiju i zasjeniti velike ulagače s Wall Streeta.
Sve više građana zadužuje se u kunama
KREDITI
Sve više građana zadužuje se u kunama

ZAGREB - Unatoč tome što nas guverner Hrvatske narodne banke Boris Vujčić uvjerava da ćemo euro uvesti već 1. siječnja 2023., što je de facto za samo nešto više od dvije godine, podaci pokazuju da se građani i dalje sve više zadužuju u kunama, odnosno preferiraju kredite u domaćoj valuti.

Sberbank predstavio niz novih brendova
BRENDOVI
Sberbank predstavio niz novih brendova
MOSKVA - Sberbank je predstavio nove brendove za niz svojih usluga dostupnih individualnim i korporativnim kupcima u tvrtki Sber Conf, koja je također predstavila nove proizvode i usluge ekosustava Sber.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE