GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

JPMorgan vraća zaposlenike u urede

JPMorgan vraća zaposlenike u urede
ODLUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.04.2021 / 08:09
Autor: SEEbiz
NEW YORK - Američka banka JPMorgan Chase obavijestila je svoje zaposlene u SAD-u da očekuju da se vrate na posao u prostorije banke, bar djelomično, najkasnije do srpnja.

“Pošto su Sjedinjene Američke Države premašile cilj od više od 200 milijuna cjepiva protiv COVID-19 i sve više gradova i država ukida restrikcije, otvorit ćemo naše američke urede za sve zaposlene u 17. svibnja, uz granicu popunjenosti od 50 posto”, navodi se u poruci upućenoj svim zaposlenim u zemlji.

Banka je navela da očekuje da se do početka srpnja svi zaposleni koji žive u SAD-u vrate na rad u urede prema redovnoj rotaciji, uvijek u okviru 50 posto popunjenosti.

Dodaje se da se zaposleni trebaju početi dogovarati o rasporedu rada sa svojim nadređenim.

“Mislimo iskreno da je rad zajedno i osobno važan za našu kulturu, naše klijente, naše aktivnosti i naše timove”, navodi se u dopisu koji je sastavio upravni odbor banke, u koji je AFP imao uvid.

Podružnice banke u inozemstvu i dalje će nastaviti slijediti propise zemalja u kojima rade.

U vrijeme kada se program vakcinacije nastavlja u SAD-u brojne kompanije počinju zamišljati “život poslije” u poslovnim prostorijama.

Poput Microsofta, više velikih kompanija su već predvidjele da primijene “hibridni” sistem koji će omogućiti zaposlenima da kombiniraju rad na daljinu i u poslovnim prostorijama.

Tagovi: JPMorgan, rad od kuće, rad na daljinu
PROČITAJ I OVO
Snažan skok dobiti NLB-a u prvom kvartalu
UZLET
Snažan skok dobiti NLB-a u prvom kvartalu
LJUBLJANA - U prva tri mjeseca ove godine NLB je ostvarila neto dobit od 64,6 milijuna eura, što je 3,5 puta više u odnosu na prvo tromjesečje prošle godine.
Malezija tuži Deutsche Bank, JP Morgan i Coutts za krađu milijardi iz državnog fonda
TUŽBA
Malezija tuži Deutsche Bank, JP Morgan i Coutts za krađu milijardi iz državnog fonda
KUALA LUMPUR - Ugašeni malezijski stabilizacijski fond 1MDB podnio je tužbu protiv Deutsche Banka, J.P. Morgana i Couttsa, tražeći povrat nekoliko milijardi dolara ukradenih u korupcionaškom skandalu, priopćilo je malezijsko ministarstvo financija.
Koliko su hrvatske banke spremne za zelenu tranziciju?
SPREMNOST
Koliko su hrvatske banke spremne za zelenu tranziciju?
ZAGREB - Promjena klime je i na najvišoj političkoj razini prepoznata kao jedan o ključnih problema današnjice. Zašto onda banke u Hrvatskoj i dalje zanemaruju potrebu transformacije poslovanja prema ekološki održivoj ekonomiji?
HSBC testira: Petak poslijepodne bez Zooma
TEST
HSBC testira: Petak poslijepodne bez Zooma
LONDON - Britanski bankarski div HSBC planira da petkom poslijepodne prolazi bez online sastanaka na Zoomu.
Bankari čine sve ne bi li dužnike u švicarcima spriječli u tužbama
SLUČAJ FRANAK
Bankari čine sve ne bi li dužnike u švicarcima spriječli u tužbama
ZAGREB - Agencija za zaštitu prava na pristup osobnim podacima izdaje rješenja kojima nalaže bankama da građanima omoguće pristup traženoj dokumentaciji, ali banke odbijaju postupiti po tim rješenjima i pokreću upravne sporove protiv rješenja Agencije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE