GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

UniCredit Bank Srbija omogućila je plaćanje putem Apple Paya svojim klijentima

UniCredit Bank Srbija omogućila je plaćanje putem Apple Paya svojim klijentima
USLUGE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.11.2022 / 07:24
Autor: SEEbiz
BEOGRAD – UniCredit Banka Srbija, članica UniCredit Grupe, obogatila je svoju ponudu Apple Pay, savremenim rešenjem za mobilna plaćanja, koje je dostupno korisnicima Mastercard platnih kartica.

Apple Pay mogu da koriste svi klijenti Banke koji imaju uređaje na iOS operativnom sistemu, a uz Apple Pay, ti uređaju postaju sredstvo za sigurna i jednostavna beskontaktna plaćanja svuda gde su korisnici već navikli da plaćaju svojim beskontaktnim karticama.

Apple Pay se lako podešava. Na iPhone-u, jednostavno otvorite aplikaciju Novčanik (Wallet), kliknete na opciju “+” i pratite korake za dodavanje kreditnih ili debitnih Mastercard kartica UniCredit Banke. Kada korisnik doda karticu na iPhone, Apple Watch, iPad i Mac-u, može odmah da počne da koristi Apple Pay na tom uređaju. Korisnici će nastaviti da koriste sve benefite i pogodnosti koje dolaze uz Mastercard kartice UniCredit Banke.

Plaćanja putem Apple Pay su beskontaktna, što znači da se obavljaju prislanjanjem mobilnog uređaja na POS terminal, uz prethodnu potvrdu izabranom metodom otključavanja uređaja. Plaćanja putem Apple Pay su sigurna jer se potvrda vrši ili biometrijski, prepoznavanjem lica (Face ID) ili skeniranjem otiska prsta (Touch ID), ili ukucavanjem lozinke uređaja. Apple Pay je prihvaćen u prodavnicama prehrambenih proizvoda, apotekama, taksijima, restoranima, kafićima, maloprodajnim objektima i na ostalim maloprodajnim mestima na kojima se može koristiti kartica za beskontaktno plaćanje.

Sigurnost i privatnost su srž Apple Pay-a. Kada klijenti koriste digitalizovanu kreditnu ili debitnu karticu u Apple Pay-u, pravi brojevi kartica se ne čuvaju na uređaju, niti na Apple serverima. Umesto toga, jedinstveni broj naloga uređaja se dodeljuje, šifruje i bezbedno čuva u Secure Elementu, industrijski standardizovanom, sertifikovanom čipu dizajniranom da bezbedno čuva informacije o plaćanju na uređaju.

Tagovi: UniCredit Bank Srbija, Mastercard, UniCredit, Apple Pay
PROČITAJ I OVO
HSBC zatvara više od 100 poslovnica, fokusira se na mobilno bankarstvo
STRATEŠKI
HSBC zatvara više od 100 poslovnica, fokusira se na mobilno bankarstvo
LONDON - HSBC će zatvoriti 114 poslovnica u Velikoj Britaniji, fokusirajući se prvenstveno na mobilno bankarstvo. Kako je priopćeno iz banke, u reorganizaciju i modernizaciju ulažu se deseci milijuna funti.
Fitch potvrdio postojeći rejting Erste banke
REJTING
Fitch potvrdio postojeći rejting Erste banke
ZAGREB – Fitch Ratings, renomirana međunarodna bonitetna agencija, potvrdila je postojeći kreditni rejting Erste banke „A-“, uz zadržavanje stabilnih izgleda za dugoročno zaduživanje.
ECB bi godinu mogao zaključiti s gubitkom
GUBITAK
ECB bi godinu mogao zaključiti s gubitkom

FRANKFURT - Europska središnja banka (ECB) upozorila je da bi godinu mogla zaključiti s gubitkom budući da je podizanjem kamatnih stopa radi obuzdavanja inflacije povećala i vlastite obaveze prema komercijalnim bankama.

Financijske tvrtke u Britaniji moraju probiti klasne barijere
RADNA SKUPINA
Financijske tvrtke u Britaniji moraju probiti klasne barijere
LONDON - Polovina radnika na upravljačkim pozicijama u britanskom sektoru financijskih i profesionalnih usluga trebala bi do 2030 godine dolaziti iz radničkih obitelji, preporučila je u srijedu radna skupina koju podupire britanska vlada.
Potpora EIF-a i Erste banke inovacijama, kulturi i kreativnosti te zelenoj i digitalnoj tranziciji u Hrvatskoj
POZITIVNO
Potpora EIF-a i Erste banke inovacijama, kulturi i kreativnosti te zelenoj i digitalnoj tranziciji u Hrvatskoj
ZAGREB - Europski investicijski fond (EIF), dio grupe Europske investicijske banke (EIB), potpisao je ugovor o jamstvu u iznosu od 50 milijuna eura s Erste&Steiermärkische Bank d.d. (Erste banka) u okviru fondaInvestEU za podržavanje održivosti, inovacija i digitalizacije malih poduzeća u Hrvatskoj te razvoj kulturnog i kreativnog sektora.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE