GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zagrebačka banka ponovno proglašena najboljom bankom za financiranje trgovine i izvoza u Hrvatskoj

Zagrebačka banka ponovno proglašena najboljom bankom za financiranje trgovine i izvoza u Hrvatskoj
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.03.2021 / 13:57
Autor: SEEbiz
ZAGREB - I ove godine, prema Euromoneyjevoj Anketi o financiranju trgovine i izvoza za 2021., UniCredit je prepoznat kao najbolja globalna banka. UniCredit je time potvrdio svoj vodeći položaj na tržištu osvojivši 31 nagradu u nizu različitih kategorija i regija.

Anketa, koja se provodi već deset godina, prikuplja povratne informacije od više od sedam tisuća korporativnih klijenata, koje uvjerljivo ukazuju na UniCreditovu stručnost u razvoju i plasiranju proizvoda, vrhunsku uslugu klijentima i razumijevanje ključnih europskih tržišta.

U okviru područja "Najbolja usluga", UniCredit ne samo da je zadržao vodeću globalnu poziciju u kategoriji "Sve usluge" već i u kategorijama "Savjetovanje" i "Proizvodi", a uz to je osvojio i globalno prvo mjesto u kategorijama "Podrška i savjetovanje" te "Digitalna ponuda" – što potvrđuje UniCreditov kontinuirani trud da razvije inovativna rješenja koja zadovoljavaju potrebe klijenata koje se neprestano razvijaju.
UniCredit je osvojio velik broj prvih mjesta na rang listama pojedinih država, a među njima se izdvojila i Hrvatska, odnosno Zagrebačka banka koja je proglašena najboljom u kategorijama "Tržišni lider" te "Sve usluge".

„Euromoneyevo priznanje još je jedna potvrda vodeće tržišne pozicije Zagrebačke banke na području financiranja trgovine i izvoza. Ona je rezultat dugogodišnje tradicije i iskustva, ali i kontinuiranog praćenja tržišnih zahtjeva i kreiranja novih poslovnih rješenja za klijente u ovom području. I u ovim izazovnim vremenima nastojimo pružititi najbolju podršku našim klijentima kroz unapređenje naših usluga i iznalaženje rješenja prilagođenih specifičnoj situaciji na tržištu.", poručio je Spas Vidarkinsky, član Uprave za Korporativno i investicijsko bankarstvo Zagrebačke banke.

Komentirajući osvojena priznanja, Luca Corsini, UniCreditov direktor Globalnog transakcijskog bankarstva, rekao je:

"Naš je cilj svojim klijentima pružati proizvode najviše kvalitete – pri čemu je prelazak na rad na daljinu potaknuo pojačani interes za našu rastuću ponudu digitalnih rješenja. Ovogodišnja Anketa o financiranju trgovine prepoznaje naše kontinuirane napore u ovim područjima dok nastavljamo podržavati i financirati realnu ekonomiju."

Giovanni Solaroli, drugi direktor Globalnog transakcijskog bankarstva, dodao je: "Ovaj niz uistinu paneuropskih rezultata svjedoči o suradničkom duhu naših zaposlenika, njihovoj stručnosti i predanosti pružanju vrhunskih usluga u izazovnom okruženju."
Ovo je još jedna u nizu nagrada koje je Euromoney dodijelio Zagrebačkoj banci. Početkom veljače Euromoney je proglasio Zagrebačku banku i najboljom bankom u privatnom bankarstvu u Hrvatskoj čime je banka još jednom potvrdila vodeću poziciju i u tom dijelu poslovanja.

Tagovi: Zagrebačka banka, Euromoney, Spas Vidarkinsky, Luca Corsini, UniCredit
PROČITAJ I OVO
Raiffeisen banka kupila Credit Agricole u Srbiji
AKVIZICIJE
Raiffeisen banka kupila Credit Agricole u Srbiji
BEOGRAD - Raiffeisen banka u Srbiji kupila je Credit Agricole banku, uključujući i leasing kompaniju u njenom vlasništvu - CA Leasing Srbija.
Krediti poduzećima i dalje padaju, upitna sposobnost za nova zaduživanja
KREDITIRANJE
Krediti poduzećima i dalje padaju, upitna sposobnost za nova zaduživanja
ANALIZA - Četvrti mjesec za redom ukupni krediti nefinancijskim društvima bilježe negativnu mjesečnu stopu rasta koja za lipanj iznosi -0,5%.
Commerzbank u gubitku zbog restrukturiranja
GUBITAK
Commerzbank u gubitku zbog restrukturiranja
FRANKFURT - Commerzbank je u srijedu izvijestio o neto gubitku u drugom tromjesečju zbog troškova restrukturiranja i iznimnog otpisa projekta outsourcinga.
NBS: Dinarska štednja u julu premašila 100 mlrd dinara
ŠTEDNJA
NBS: Dinarska štednja u julu premašila 100 mlrd dinara
BEOGRAD – Dinarska štednja je u julu premašila iznos od 100 milijardi dinara, saopštila je danas Narodna banka Srbije.
HNB nabavlja oklopljeno vozilo za 12 milijuna kuna
ZANIMLJIVO
HNB nabavlja oklopljeno vozilo za 12 milijuna kuna
ZAGREB - Hrvatska narodna banka (HNB) nabavlja oklopljeno trezorsko vozilo vrijedno 12 milijuna kuna koje će se koristiti i za prijevoz novca tijekom zamjene kune eurom, kada će se istodobno povlačiti kune iz optjecaja i opskrbljivati tržište eurima, piše u srijedu Večernji list.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE