GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Al Nassr želi i Modrića

Al Nassr želi i Modrića
ŽELJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.01.2023 / 20:59
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Saudijski prvoligaš Al Nassr doveo je 37-godišnjeg Cristiana Ronalda za najveću plaću u povijesti nogometa. Portugalac bi za dvije i pol godine trebao zaraditi pola milijarde eura. Ipak, Saudijci se ne planiraju zaustaviti na Ronaldu, a španjolska Marca javlja da su im iduće dvije želje Sergio Ramos i - Luka Modrić!

Al Nassr želi uzdići Saudijsku Arabiju među elitu i učiniti svoju ligu jednom od najpraćenijih na svijetu. Za to mu trebaju velika imena. Ronaldo je već stigao, a i uskoro 37-godišnji Ramos mogao bi doći na kraju sezone jer u PSG-u nisu sigurni žele li mu produljiti ugovor. Ipak, dovesti Modrića, također 37-godišnjaka, bit će puno teže, piše Marca.

Saudijci su navodno priredili ogromnu ponudu, no Modrić iz utakmice u utakmicu pokazuje da je i dalje na vrhunskoj razini te na njoj želi i ostati. To mu je bitnije od novca, a u Realu su zbog toga oduševljeni, prenosi Index.

Hrvatskom kapetanu ugovor s madridskim klubom istječe na kraju sezone, pregovori oko novog još nisu započeli, ali Marca naglašava da je to najmanji problem te da će se Modrić i Real zasigurno lako dogovoriti.

Marca piše da su se Modriću, uz Saudijce, obratili i klubovi iz Sjedinjenih Američkih Država. Inter Miami bio je najkonkretniji te u svojoj ekipi želi spojiti Modrića i Messija. Ipak, španjolski list tvrdi da je Modrićev odgovor svima isti: "Razgovarat ćemo 2024. godine."

I Saudijci i Amerikanci žele Modrića iskoristiti za promociju nogometa. Amerikancima se za četiri godine sprema Svjetsko prvenstvo, kojem su domaćini uz Kanadu i Meksiko, ali i jednima i drugima je jasno da će se za Modrića morati strpjeti jer on daje apsolutni prioritet Realu.

"Hrvat je usavršio način na koji se treba ponašati kao igrač Reala. U Madridu ima sve što želi, kako na sportskoj razini, tako i u svakodnevnom životu. Osjeća se poštovano, voljeno i toga se ne želi odreći. A ni Real se ne želi odreći njega te ga smatra ključnom osobom za svoju budućnost", zaključuje Marca.

Tagovi: Al Nassr, Luka Modrić, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Real Madrid
PROČITAJ I OVO
Sin Vlade Đurovića pronađen mrtav
TRAGEDIJA
Sin Vlade Đurovića pronađen mrtav
BEOGRAD - Nebojša Đurović (49), sin proslavljenog košarkaškog trenera Vlada Đurovića pronađen je mrtav u petak oko 14 sati u Beogradu.
UEFA uoči Eura donijela odluku koju su izbornici željeli
ODLUKE
UEFA uoči Eura donijela odluku koju su izbornici željeli
NYON - Izvršni odbor Uefe prihvatio je odluku kojom će na predstojećem EURU u Njemačkoj svaka od reprezentacija moći računati na 26 nogometaša, tvrdi AFP, pozivajući se na neimenovane izvore.
Xabi Alonso: Svi nas žele pobijediti, svaki tjedan nam je sve teže
PORUKE
Xabi Alonso: Svi nas žele pobijediti, svaki tjedan nam je sve teže
LEVERKUSEN - Bayer Leverkusen ima cilj produžiti svoj izvanredni niz od 47 utakmica bez poraza ove sezone, ali to neće biti lak zadatak, rekao je u petak trener njemačkog prvaka Xabi Alonso.
Sopić: Pobijedit ćemo Dinamo
OPTIMIZAM
Sopić: Pobijedit ćemo Dinamo
RIJEKA - Rijeka i Dinamo na Rujevici u nedjelju od 19:30 igraju najvažniju utakmicu ove sezone u SuperSport HNL-u. Dinamo ulazi s prednošću od dva boda. Rijeka mora ići na pobjedu kako bi ga prestigla. Utakmicu je na konferenciji za medije najavio trener Rijeke Željko Sopić.
Carlos Alcaraz objavio da mora uzeti odmor
UMOR
Carlos Alcaraz objavio da mora uzeti odmor
RIM - Treći tenisač svijeta Španjolac Carlos Alcaraz odustao je od nastupa na turniru iz Masters 1000 serije u Rimu koji se igra sljedeći tjedan zbog bolova u desnoj podlaktici nakon povratka u Madrid.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE