GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Argentinci trenirali bez Messija

Argentinci trenirali bez Messija
ODMOR
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.12.2022 / 17:54
Autor: SEEbiz / H
DOHA - Za razliku od Zlatka Dalića koji je "Vatrenima" dao slobodno nakon pobjede protiv Brazila i ulaska u polufinale Svjetskog prvenstva, Argentina je nakon slavlja protiv Nizozemske trenirala u svom kampu na katarskom sveučilištu.

Prvi put otkako smo na arapskom tlu temperatura se tijekom dana spustila ispod 20 stupnjeva. Zbog laganog vjetra morale su se nositi jakne. Malo po malo, zima dolazi na Bliski istok.

Tako su i argentinski igrači trenirali u dugim majicama. Argentinski izbornik Lionel Scaloni imao je na raspolaganju sve igrače izuzev Lionela Messija koji je trenirao prema posebnom programu.

Igrači koji su u petak igrali protiv Nizozemske vozili su bicikli, dok su ostali normalno trenirali. Lionel Scaloni je hodao s jedne na drugu stranu i sve snimao.

U argentinskom kampu okupilo se mnoštvo novinara, sve je naravno, najviše zanimalo gdje je najveća zvijezda "Gauča". Neki su samo zbog Messija stigli u kamp. No, ovoga puta nisu ga uspjeli snimiti.

Argentina je uz Brazil reprezentacija koju su strani mediji najviše prate na prvenstvu, a ulazak u polufinale SP-a dodatno je probudio interes "sedme sile".

"Gauči" imaju veliku i glasnu podršku i na tribinama. Argentinci su među najbrojnim navijačima na ovom World Cupu.

"Na tribinama očekujem više od 10.000 Argentinaca," kazao nam je kolega Hernan Santiago Castillo iz Teleartea.

"Mi smo slični, ne po igračima već po glavi. Vi ste imali mnogo problema u životu, mi smo imali problema, različitih, ali osjećaj je da smo vrlo slični po karakteru. Ako nas pobijedite, molim vas osvojite naslov prvaka. I vi i mi igramo sa srcem, a na ovakvim turnirima je važnije srce, nego noge," poručio je.

Argentina će protiv Hrvatske biti oslabljena neigranjem braniča Marcosa Acune i Gonzala Montiela koji imaju po dva žuta kartona. Acunina prirodna zamjena trebao bi biti Nicolas Tagliafico. Argentinske kolege smatraju kako će Scaloni pokušati limitirati Modrića tako što će ga čuvati veznajk Atletico Madrida Rodrigo De Paul.

Otkrili su nam i kako je dan nakon utakmice u argentinskom kampu obiteljsko okupljanje. Stoga će se vrata Sveučilišta u Dohi ponovno otvoriti kako bi primili rodbinu svakog od članova. Messiju, kao i uvijek dolazi supruga Antonela Roccuzzi s troje djece i cijelom obitelji.

Tagovi: Argentina, Lionel Messi, Luigi Scaloni
PROČITAJ I OVO
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
TRENERI
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
LONDON - Prema izvješćima nekoliko britanskih medija, engleski prvoligaš Liverpool dogovorio je s nizozemskim prvoligašem Feyenoordom transfer trenera Arnea Slota koji će tako naslijediti Jürgena Kloppa na mjestu glavnog stratega Redsa.
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE