GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bel se oglasio nakon snimke na kojoj psuje zbog pogotka Rijeke

Bel se oglasio nakon snimke na kojoj psuje zbog pogotka Rijeke
REAKCIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.03.2024 / 17:46
Autor: SEEbiz
ZAGREB - U moru novih snimki komunikacija iz VAR sobe isplivala je i ona s utakmice Dinamo - Rijeka, a na kojoj sudac Dario Bel vulgarnim riječnikom reagira nakon gola Mirka Marića, koji naposljetku nije priznat zbog zaleđa.

"Igraj, to je gol. Nema faula. J*** ti bog majku u p***. J*** ti bog majku us***, ti j*** bog majku...", govorio je Bel u trenucima dok VAR soba još uvijek nije ustvrdila da je Marić zabio iz nedozvoljene pozicije.

Nakon objavljene snimke u medijima, Rijeka je poslala upit HNS-u, a o svemu se službeno očitovao i glavni protagonist sporne komunikacije, sudac Bel.

‘VARleaks‘ je ozbiljno zatresao hrvatski nogomet, a evo što kaže Jakirović: ‘Možda će netko reći da sam lud‘
"Nakon što sam donio odluku o prekršaju igrača Dinama, pomoćni sudac signalizirao mi je da se radi prekršaju igrača Rijeke. Nažalost, u tom trenutku sam već donio pogrešnu odluku koju prema protokolu ne mogu više promijeniti. Stoga sam žestoko reagirao prema samome sebi te se u komunikaciji čuju te neprimjerene riječi nakon postignutog gola Rijeke jer sam bio svjestan da je moja pogrešna procjena rezultirala pogotkom, te sam bio razočaran takvim propustom. Razumijem da se radi o neprimjerenim riječima, zbog čega mi je žao te se ispričavam javnosti zbog loše poruke koju takav rječnik šalje. No, radi se o komunikaciji koja ne bi smjela biti javna i nadam se da šira javnost razumije da u visoko stresnim situacijama pobjegnu takve riječi.

Sudačku karijeru gradim na poštovanju koje imam prema svakom klubu i igraču, što vjerujem da mogu potvrditi i igrači i osoblje HNK Rijeka, kao i svakog drugog kluba. Stoga mi je žao ako je bilo tko doživio moje riječi drugačije jer sam ih uputio isključivo sebi zbog pogrešno dosuđenog prekršaja koji je rezultirao pogotkom. Drago mi je što pogreška nije imala rezultatske posljedice s obzirom na to da pogodak nije priznat zbog zaleđa", stoji na stranicama HNS-a koji naglašava da je u medijima objavljen dio autentične snimke koja je pribavljena na nezakonit način.

Tagovi: dario bel, hns, hnl, dinamo, rijeka
PROČITAJ I OVO
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE