GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bilić pregovara s turskim velikanom

Bilić pregovara s turskim velikanom
PREGOVORI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.04.2023 / 07:46
Autor: SEEbiz / index.hr
ANKARA - Bivši izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić u pregovorima je za novi angažman. Budu li ti pregovori okončani na za njega zadovoljavajuć način, vratit će se u Tursku i preuzeti momčad aktualnog prvaka Trabzonspora. Pregovore je potvrdio predsjednik kluba Ertugrul Dogan.

"Istina je da smo imali sastanak sa Slavenom Bilićem. Trenutačno smo u pregovorima s mnogim trenerima. S nekima od njih ti pregovori napreduju", rekao je Dogan, koji je u ovoj sezoni ispratio iz kluba trenera Abdullaha Avcija, kojeg je nakratko onda zamijenio Orhan Ak.

Traži se trajno rješenje. Nakon šampionske sezone Trabzonspor se u ovoj pati i zauzima tek šesto mjesto ljestvice klubova u turskom prvenstvu, uz zaostatak od 19 bodova za vodećim Galatasarayem od kojeg ima i odigranu utakmicu više.

Bilića se posljednjih dana spominjalo kao mogućeg izbornika ukrajinske reprezentacije. Navodno je bio spreman taj posao raditi besplatno, javio je turski CNN. U Bilićevom trenerskom životopisu navodi se da je vodio Hajduk, hrvatsku U-21 reprezentacije, a potom i najjaču nacionalnu momčad, čiji je izbornik bio od 2006. do 2012. godine.

Nakon toga se vratio trenerskom poslu. Bio je na klupi moskovskog Lokomotiva, Bešiktaša, West Hama, Al-Ittihada, West Bromwich Albiona, Beijing Guoana, a u ovoj sezoni vodio je engleskog drugoligaša Watford, u kojem se zadržao niti šest mjeseci.

Od hrvatskog stručnjaka očekivalo se da s momčadi napravi pomak prema naprijed i izbori ili se barem umiješa u borbu za Premier ligu. Najuren je dok je Watford zauzimao deseto mjesto poretka u Championshipu.

Tagovi: Slaven Bilić, Trabzonspor, Bešiktaš, hrvatska nogometna reprezentacija, Hajduk
PROČITAJ I OVO
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE