GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bogdanović porazom debitirao za Knickse

Bogdanović porazom debitirao za Knickse
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.02.2024 / 08:43
Autor: SEEbiz / index.hr
NEW YORK - Bojan Bogdanović debitirao je za New York Knickse, ali nije uspio pomoći svojoj novoj momčadi, desetkovanoj ozljedama, da dođe do pobjede.

Knicksi su bez trojice ozlijeđenih startera - Randlea, Anunobyja i Hartensteina - kod kuće izgubili od Indiana Pacersa 125:111.

Bogdanović i Alec Burks, koji je s njim stigao u razmjeni s Detroitom, u svojoj prvoj utakmici za Knickse za početak su bili na klupi, no Bojan je i tako na parketu proveo starterske 33 minute i postigao 11 poena. Iz igre je šutirao 3/10, pogodio dvije od šest trica i tri od četiri slobodna bacanja. Uz to je ubilježio tri skoka, jednu asistenciju, jednu ukradenu i niti jednu izgubljenu loptu.

Jalen Brunson predvodio je Knickse s 39 poena, a Burks je za 22 minute s klupe zabio 22. Kod Pacersa najviše su postigli Myles Turner (23) i Tyrese Haliburton (22 poena i 12 asistencija). Njujorčani su nakon ovog poraza četvrti na Istoku s omjerom 33-20, a Pacersi šesti s 30-24.

Ni ostali hrvatski košarkaši u NBA ligi nisu imali večer za pamćenje. Ivica Zubac u matineji je postigao šest poena, pet skokova, dvije blokade i jednu asistenciju za 20 minuta igre u pobjedi LA Clippersa nad Detroitom 112:106. Pogodio je dva od tri šuta iz igre i oba slobodna bacanja. Impresivan debi za Pistonse imao je Talijan Simone Fontecchio, koji je s klupe zabio 20 poena i devet skokova.

Dario Šarić gubi minutažu u Golden State Warriorsima. Već osam utakmica zaredom bio je na parketu manje od 20 minuta, a u sinoćnjoj tijesnoj pobjedi nad Phoenix Sunsima 113:112 igrao je 10 i pol minuta te ostao bez poena, promašivši sva tri pokušaja iz igre. Ubilježio je tek dvije asistencije, jedan skok i jednu ukradenu loptu.

Stephen Curry predvodio je Warriorse s 30 poena, zaključno s tricom za pobjedu 2.5 sekunde prije kraja. Ovom je pobjedom Golden State došao do 50-postotnog učinka u sezoni (25-25) i skočio na 10. mjesto Zapada, posljednje koje vodi u play-in.

Tagovi: Bogdanović, Knicks, Burks, Randle, Curry, Šarić, Zubac
PROČITAJ I OVO
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
TRENERI
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
LONDON - Prema izvješćima nekoliko britanskih medija, engleski prvoligaš Liverpool dogovorio je s nizozemskim prvoligašem Feyenoordom transfer trenera Arnea Slota koji će tako naslijediti Jürgena Kloppa na mjestu glavnog stratega Redsa.
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE