GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Cibona krenula u pripreme za novu sezonu

Cibona krenula u pripreme za novu sezonu
KOŠARKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.08.2022 / 20:43
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Službeno su počele pripreme KK Cibone za novu sezonu u kojoj će nastupati u HT Premijer ligi i u ABA ligi, a trener Josip Sesar je na prvo okupljanje u dvorani Dražen Petrović u ponedjeljak ujutro pozvao sve igrače pod ugovorom.

Sesar je za sada prozvao osam igrača: Krešimira Radovčića, Ivana Majcunića, Svena Smajlagića, Krešimira Ljubičića, Lovru Mazalina, Bornu Kapustu, Ivana Perasovića i Blaža Mesičeka.

"Sretni smo da danas možemo i službeno objaviti da će Cibona ući u 2022./2023. sezonu HT Premijer lige te ABA lige. Iza nas je radno ljeto u kojem nam je glavni cilj bio spasiti klub od stečaja. Naslijedili smo klub u velikim dugovima, pred nama je i dalje težak put, ali situacija je dobila sretan epilog, konkretnu kratkoročnu i dugoročnu strategiju i nadam se da ćemo slijedeće godine razgovarati o jednoj novoj, snažnoj Ciboni. Ovo je sezona oporavka, restrukturiranja i stabilizacije kluba, radimo na rješavanju kompleksnih financijskih pitanja, na odnosima s dionicima i vraćamo Cibonu na pravi put.. Hvala svim vjerovnicima koji su prepoznali ozbiljnost i dugoročne planove ove Uprave, te nas podržali i omogućili da danas odradimo prvi trening. Pred nama je izazovna sezona, ali uvjeren sam da smo pronašli naš put i da imamo jake saveznike", izjavio je direktor kluba Ivan Matasić.

"Trenutno smo u pregovorima s igračima kako bi oformili cijelu momčad. Osjećaji oko i unutar momčadi čine mi se vrlo pozitivnima. Počeli smo raditi dobro i s velikim entuzijazmom, grupa je sastavljena od kvalitetnih mladih igrača s velikom željom za radom, a angažirali smo trenera koji može razviti našu igru i donijeti dodanu vrijednost klubu. U fokusu su nam mlade kategorije u koje planiramo i dalje ulagati i razvijati mlade talente, to je zasigurno dugoročna strategija ove Uprave", nadovezao se sportski direktor kluba Marin Rozić.

Tagovi: Cibona, Josip Sesar, Ivan Perasović, Marin Rozić, Ivan Matasić, Sven Smajlagić
PROČITAJ I OVO
Sin Vlade Đurovića pronađen mrtav
TRAGEDIJA
Sin Vlade Đurovića pronađen mrtav
BEOGRAD - Nebojša Đurović (49), sin proslavljenog košarkaškog trenera Vlada Đurovića pronađen je mrtav u petak oko 14 sati u Beogradu.
UEFA uoči Eura donijela odluku koju su izbornici željeli
ODLUKE
UEFA uoči Eura donijela odluku koju su izbornici željeli
NYON - Izvršni odbor Uefe prihvatio je odluku kojom će na predstojećem EURU u Njemačkoj svaka od reprezentacija moći računati na 26 nogometaša, tvrdi AFP, pozivajući se na neimenovane izvore.
Xabi Alonso: Svi nas žele pobijediti, svaki tjedan nam je sve teže
PORUKE
Xabi Alonso: Svi nas žele pobijediti, svaki tjedan nam je sve teže
LEVERKUSEN - Bayer Leverkusen ima cilj produžiti svoj izvanredni niz od 47 utakmica bez poraza ove sezone, ali to neće biti lak zadatak, rekao je u petak trener njemačkog prvaka Xabi Alonso.
Sopić: Pobijedit ćemo Dinamo
OPTIMIZAM
Sopić: Pobijedit ćemo Dinamo
RIJEKA - Rijeka i Dinamo na Rujevici u nedjelju od 19:30 igraju najvažniju utakmicu ove sezone u SuperSport HNL-u. Dinamo ulazi s prednošću od dva boda. Rijeka mora ići na pobjedu kako bi ga prestigla. Utakmicu je na konferenciji za medije najavio trener Rijeke Željko Sopić.
Carlos Alcaraz objavio da mora uzeti odmor
UMOR
Carlos Alcaraz objavio da mora uzeti odmor
RIM - Treći tenisač svijeta Španjolac Carlos Alcaraz odustao je od nastupa na turniru iz Masters 1000 serije u Rimu koji se igra sljedeći tjedan zbog bolova u desnoj podlaktici nakon povratka u Madrid.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE