GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dalić objavio popis za završnicu Lige nacija, poziv Belji

Dalić objavio popis za završnicu Lige nacija, poziv Belji
VATRENI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.05.2023 / 14:11
Autor: SEEbiz

ZAGREB - Hrvatska 12. lipnja igra protiv Nizozemske u polufinalu Lige nacija u Rotterdamu. Finale i utakmica za treće mjesto igraju se 18. lipnja, a drugi polufinalni par čine Italija i Španjolska. Hrvatska pripreme započinje točno za dva tjedna u Rijeci, a uoči akcije izbornik Zlatko Dalić objavio je popis igrača na koje će računati u borbi za trofej.

Na popisu se premijerno nalazi mladi centarfor Dion Drena Beljo (21), koji od siječnja igra u njemačkom Augsburgu. Beljo bi se nakon akcije s A reprezentacijom trebao priključiti U-21 reprezentaciji te zaigrati na Europskom prvenstvu. Dalić je s popisa uklonio Mislava Oršića, koji se nije najbolje snašao u Southamptonu.

VRATARI: Dominik Livaković (Dinamo), Ivica Ivušić (Pafos), Nediljko Labrović (Rijeka)

OBRANA: Josip Juranović (Union Berlin), Domagoj Vida (AEK), Joško Gvardiol (RB Leipzig), Josip Šutalo (Dinamo), Martin Erlić (Sassuolo), Borna Sosa (Stuttgart), Borna Barišić (Rangers), Josip Stanišić (Bayern)

VEZNI RED: Luka Modrić (Real Madrid), Marcelo Brozović (Inter), Mateo Kovačić (Chelsea), Lovro Majer (Rennes), Nikola Vlašić (Torino), Mario Pašalić (Atalanta), Luka Ivanušec (Dinamo)

NAPAD: Ivan Perišić (Tottenham), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Marko Livaja (Hajduk), Bruno Petković (Dinamo), Petar Musa (Benfica), Dion-Drena Beljo (Augsburg).

Pretpozivi: Josip Brekalo, Mislav Oršić, Duje Ćaleta-Car, Filip Uremović, Ivo Grbić, Nikola Moro, Matija Frigan

Hrvatska reprezentacija će 9. lipnja otputovati u Vatikan na audijenciju kod pape Franje, no isti dan će se vratiti u Rijeku i predvečer je planiran trening na Rujevici. Prvi put će Sveti Otac primiti Vatrene.

Tagovi: Zlatko Dalić, hrvatska nogometna reprezentacija, Dion Drena Beljo
PROČITAJ I OVO
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE