GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Diego Costa potpisao za Wolverhampton

Diego Costa potpisao za Wolverhampton
POJAČANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.09.2022 / 14:43
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Španjolski nogometaš Diego Costa novi je igrač Wolverhampton Wanderersa, priopćio je u ponedjeljak klub iz Premier lige.

Wolverhampton Wanderers se našao u problemima s ozljedama jer su mu otpali austrijski napadač Saša Kalajdžić, novi igrač vrijedan 18 milijuna eura koji je ozlijedio ligamente koljena i meksički napadač Raul Jimenez koji pauzira zbog ozljede prepona.

Costa, 33-godišnji bivši nogometaš Atletico Madrida i Chelsea, bio je slobodan igrač nakon što je u siječnju napustio brazilski Atletico Mineiro, i sada je potpisao je jednogodišnji ugovor s Wolvesima.

"Apsolutno smo oduševljeni što možemo poželjeti dobrodošlicu Diegu Costi u Wolvese i povratak u Premier ligu", rekao je predsjednik Wolvesa Jeff Shi u izjavi. "Serijski pobjednik s bogatim iskustvom na najvišoj razini, Diego će donijeti nešto jedinstveno u našu svlačionicu i na teren, i veselimo se njegovom utjecaju u Molineuxu i Comptonu ove sezone."

Costa je izgradio sjajnu reputaciju u Chelseaju između 2014. i 2017., postigavši 59 golova u svim natjecanjima za klub s kojim je osvojio dva naslova engleskog prvaka.

Završio je kao najbolji strijelac kluba u sve tri sezone prije nego što je sukob s tadašnjim menadžerom Antoniom Conteom doveo do brzog odlaska i povratka u španjolski Atletico Madrid.

U svoja dva razdoblja u Atleticu zabio je 83 puta, osvojivši dva naslova LaLige i Europsku ligu.

Wolvesi su 14. na prvenstvenoj ljestvici sa samo jednom pobjedom, a sljedeću subotu dočekuju domaćin Manchester City.

Tagovi: Diego Costa, Wolverhampton, Raul Jimenez, Saša Kalajdžić
PROČITAJ I OVO
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
LEGENDA NOGOMETA
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
BUENOS AIRES - Nogometna legenda Diego Armando Maradona preminuo je 25. studenoga 2020. godine, a gotovo četiri godine kasnije stižu nove informacije o njegovoj smrti.
Parma se vratila u Serie A
POVRATAK
Parma se vratila u Serie A
PARMA - Parma je danas u gostovanju kod Barija u utakmici 36. kola talijanske Serie B remijem 1:1 osigurala povratak u Serie A, najviši razred talijanskog nogometa.
Bjelica napušta Union Berlin
ODLAZAK
Bjelica napušta Union Berlin
BERLIN - Nenad Bjelica (52) će na kraju sezone napustiti Union Berlin, tvrdi Kicker pozivajući se na izvore unutar njemačkog prvoligaša.
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
REKORDI
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
MUNCHEN - Bayern i Real Madrid remizirali su 2:2 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Utakmica je odigrana pred 75.000 gledatelja na Allianz Areni u Munchenu, a uzvrat se igra iduću srijedu u Madridu.
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
PREDOMISLIO SE
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
MADRID - Nakon što s Realom odigra utakmice polufinala Lige prvaka protiv Bayerna, Luka Modrić (39) će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom kako bi mu rekao da želi još jednu sezonu ostati u Realu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE