GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Grčki mediji: Navijač AEK-a preminuo nakon sukoba s BBB-ima

Grčki mediji: Navijač AEK-a preminuo nakon sukoba s BBB-ima
SUKOBI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.08.2023 / 07:22
Autor: SEEbiz
ATENA - Navijač AEK-a (22) preminuo je nakon sukoba s BBB-ima u Ateni, tvrde grčki mediji Gazzetta i Sport24. Unatoč zabrani prisustva gostujućih navijača na utakmicama trećeg pretkola Lige prvaka između aktualnog hrvatskog prvaka Dinama i grčkog AEK-a, dio navijača zagrebačkog kluba doputovao je u Atenu, gdje će se danas u 20:45 odigrati prva utakmica.

Gazzetta piše da je navijač preminuo nakon uboda oštrim predmetom. Grčki medij navodi da je hitna pomoć prebacila mladića u bolnicu, gdje su se liječnici borili kako bi mu spasili život. Uz njega je ondje bilo još nekoliko ozlijeđenih navijača, dok je njih šest "u očaju, držeći se za lice i stalno pričajući na telefon", čekalo da vide što će se dogoditi s pripadnikom njihove skupine, navodi Gazzetta, piše Index.

Grčki medij opisuje da su ozlijeđeni navijači bili rašireni i po krevetima u hodnicima, a "vrata operacijske sale stalno su se otvarala i zatvarala". Među ozlijeđenima bilo je Grka i Hrvata, ističe Gazzetta, navodeći da je u Atenu došlo više od 150 hrvatskih navijača.

Gazzetta je objavila kako su navijači Dinama organizirano, u koloni automobila, stigli u Grčku. Prema njihovim policijskim izvorima, navijači su uočeni i za njih je bilo spremno osiguranje, "no čini se da su se organizirali jer su se razbježali po dolasku u grad".

Gazzetta tvrdi da su hrvatski navijači oko 23 sata došli do AEK-ova stadiona, koji nosi naziv OPAP Arena, i ondje napali navijače AEK-a. Gostujući navijači navodno su pokušali upasti i na stadion, u čemu nisu uspjeli, tvrdi enwsi.gr.

"Izbila je žestoka tučnjava, koristili su molotovljeve koktele, palice i druge predmete", tvrde Grci, dodajući da je potom stigla policija koja je suzbila incident i uhitila 83 osobe. "Privedeni su i ispitani kako bi se pronašla osoba koja je ubola preminulog i kako bi se razjasnili detalji slučaja", dodaju.

Tagovi: Dinamo, Bad Blue Boys, AEK Atena
PROČITAJ I OVO
Messi postavio dva MLS rekorda u velikoj pobjedi Miamija
REKORDI
Messi postavio dva MLS rekorda u velikoj pobjedi Miamija
MIAMI - Argentinska nogometna zvijezda Lionel Messi nastavlja blistati u MLS ligi u Sjedinjenim Državama. Imao je ruku u svim golovima Inter Miamija protiv New York Red Bullsa u pobjedi 6-2, postavljajući pritom dva rekorda lige.
Fantastični Edwards vodio Wolvese do pobjede protiv Nuggetsa
NBA PLAYOFF
Fantastični Edwards vodio Wolvese do pobjede protiv Nuggetsa
DENVER - U prvoj utakmici polufinala Zapadne konferencije NBA lige Minnesota Timberwolvesi iznenadili su branitelje naslova Denver Nuggetse 106:99 i oduzeli im prednost domaćeg terena.
Modrić je postao najtrofejniji nogometaš u povijesti Real Madrida
ZA POVIJEST
Modrić je postao najtrofejniji nogometaš u povijesti Real Madrida
BARCELONA - Barcelona je u ludoj utakmici 34. kola La Lige izgubila u gostima od Girone 4:2 i tako omogućila Real Madridu da i teoretski osigura 36. naslov prvaka Španjolske.
Georg Koch ima rak u terminalnoj fazi
LOŠE VIJESTI
Georg Koch ima rak u terminalnoj fazi
BERLIN - Bivši golman Dinama Georg Koch je u intervjuu za njemački Bild otkrio da ima rak u terminalnoj fazi i da su mu liječnici rekli da će uskoro umrijeti.
Sky: Bayern se raspituje o Lopeteguijevoj dostupnosti
TRENERI
Sky: Bayern se raspituje o Lopeteguijevoj dostupnosti
MÜNCHEN - Bayern München obratio se Julenu Lopeteguiju u svojoj dugotrajnoj potrazi za novim trenerom, izvijestila je u subotu njemačka televizija Sky.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE